עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מבין למה אני לא מצליח לתת שלילי.לא מבין מה הקטע שלכם.
תבינו כבר שאתם לא אמריקאים ותשחקו כדורגל כמו כולם.
לא מרוויחים על זה כסף בינתיים מי יודע מה יהיה בעתיד פוטבול פה רק עשוראם אני לא טועה בארה"ב זה הספורט הכי פופלארי, לא ?
למה אצלנו זה מתקבל כספורט חסר חשיבות, כולל אצלי, ואני אוהד ספורט מושבע
ועוד שאלה, יש אצלנו שחקנים מקצוענים שמשחקים בחו"ל ומרוויחים בהתאם ?
לא מבין למה אני לא מצליח לתת שלילי.
כדורגל זה ספורט נוראי, זה חבורה של כוסיות ובכללי ספורט ממש גרוע. כנראה בחיים לא ראית משחק/נגעת בכדור פוטבול אי פעם כי זה הספורט הכי מדהים שקיים ואם אתה טוען שלא תמצא לי עוד ספורט בו מישהו שוקל 360 פאונד ויכול לעשות בוקס ג'אמפ ל50 אינץ
מה מה מה מה מהכי אתה באוף טופיק, אין יותר מוניטין.
כןכמו בכדורגל יש קבוצות לכל עיר ואז בוחרים מהם את ההכי טובים לנבחרת ישראל ?
כןאתה משחק בנבחרת?
תחביב,אף אחד לא מקבל כסף על זה..השחקנים עושים את זה בתור תחביב או שזה באמת העבודה שלהם ?
כןאם אני לא טועה בארה"ב זה הספורט הכי פופלארי, לא ?
כי בישראל זה עובד ככה:כדורגל,כדורסל וטניסלמה אצלנו זה מתקבל כספורט חסר חשיבות, כולל אצלי, ואני אוהד ספורט מושבע
לא,אבל יש חבר'ה שיצאו מהארץ לקולג'ים בארה"בועוד שאלה, יש אצלנו שחקנים מקצוענים שמשחקים בחו"ל ומרוויחים בהתאם ?
אני אבוא לשחק איתך כדורגל בתנאי שתבוא איתי לשחק פוטבולתבינו כבר שאתם לא אמריקאים ותשחקו כדורגל כמו כולם.
אנחנו פסולת בכדורגל... דווקא כדאי לנסות קצת פוטבול.לא מבין מה הקטע שלכם.
תבינו כבר שאתם לא אמריקאים ותשחקו כדורגל כמו כולם.
כולם פסולת,רק ערן זהב(י)אנחנו פסולת בכדורגל... דווקא כדאי לנסות קצת פוטבול.
אחי אתה עושה בדיוק מה שהוא עושה , ואתה מכליל , אולי לדעתך כדורגל זה ספורט נוראי . אל תקרא לכולם כוסיות , כול אחד ומה שהוא אוהב ,כול אחד והמטרות שלו ..מספיק עם השנאת חינם הזאת , אתה מתלהב ואולי לדעתי בצדק מבחור גדול + שמצליח לעשות בוקס גאמפ ל50 אינץ ואחד אחר יתלהב באותה צורה מאחד שמצליח לרוץ נורא מהר או לבעוט כדור רחוק זה לא אומר שהם לא בסדר כי הם לא אוהבים את אותו סוג ספורט או סוג אטלט שאתה מעריץ .לא מבין למה אני לא מצליח לתת שלילי.
כדורגל זה ספורט נוראי, זה חבורה של כוסיות ובכללי ספורט ממש גרוע. כנראה בחיים לא ראית משחק/נגעת בכדור פוטבול אי פעם כי זה הספורט הכי מדהים שקיים ואם אתה טוען שלא תמצא לי עוד ספורט בו מישהו שוקל 360 פאונד ויכול לעשות בוקס ג'אמפ ל50 אינץ
לא מרוויחים על זה כסף בינתיים מי יודע מה יהיה בעתיד פוטבול פה רק עשור
צודק.אחי אתה עושה בדיוק מה שהוא עושה , ואתה מכליל , אולי לדעתך כדורגל זה ספורט נוראי . אל תקרא לכולם כוסיות , כול אחד ומה שהוא אוהב ,כול אחד והמטרות שלו ..מספיק עם השנאת חינם הזאת , אתה מתלהב ואולי לדעתי בצדק מבחור גדול + שמצליח לעשות בוקס גאמפ ל50 אינץ ואחד אחר יתלהב באותה צורה מאחד שמצליח לרוץ נורא מהר או לבעוט כדור רחוק זה לא אומר שהם לא בסדר כי הם לא אוהבים את אותו סוג ספורט או סוג אטלט שאתה מעריץ .
זה ענף ספורט אחר. הוא לא משוחק בארץ... 😆צודק.
@יהב תכנס ליוטיוב ותראה מה רונאלדו, מסי ההומו, פירלו, בקאהם ורונאלדיניו עושים עם הכדור ותבין שזה ספורט שהוא מעבר לפיזיות ולכח...
משחק קבוצתי, טכניקה, מערכים, קריאה של מהלכי היריב, קהל וכו
יש עוד חברה מהפורום שישחקו?כן
כן
תחביב,אף אחד לא מקבל כסף על זה..
כן
כי בישראל זה עובד ככה:כדורגל,כדורסל וטניס
אבל מקווה שבעתיד זה יוכר כספורט
לא,אבל יש חבר'ה שיצאו מהארץ לקולג'ים בארה"ב
כמו כן,כאלה ששיחקו בקולג' ובאו לשחק בארץ
אני אבוא לשחק איתך כדורגל בתנאי שתבוא איתי לשחק פוטבול
איך? 😁
סביר להניח שההבדל היחיד בין רמת המשחק שלי בכדורגל ובפוטבול היא העובדה שבכדורגל אני יודע את החוקים..אני אבוא לשחק איתך כדורגל בתנאי שתבוא איתי לשחק פוטבול
איך? 😁
שחק: "חפש את הענק"... 😆יש עוד חברה מהפורום שישחקו?
איך נדע לזהות אותך במשחק?
#99,קסדה כתומה ונעליים וורודות (סימן ההיכר שלי בתמיכה בBCA)איך נדע לזהות אותך במשחק?
אני אלמד אותך..זה לא מסובך כמו שחושביםסביר להניח שההבדל היחיד בין רמת המשחק שלי בכדורגל ובפוטבול היא העובדה שבכדורגל אני יודע את החוקים..
ומה עם הטיטול? 😲#99,קסדה כתומה ונעליים וורודות (סימן ההיכר שלי בתמיכה בBCA)