עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
י לדעתי דווקה במשחק הברזל הכל מדיד ונראה לי לא הגיוני שאני אעביר ביקורת על אלחאזוב,לדוגמה..או שאתה יודע מה? את אלחזוב אני מכיר,אני אמצא בפורום את וואסיל ויראסטיוק ואתחיל לעטיף לו את מה שאני חושב כי קראתי על זה תגובה בפורומים של מי שאולאי באמת קראה את אמחקר שלא ידוע מי פירסם..?KALINA מה הקשר ל"הישגים"(עם או בלי מרכאות) שלו,הוא בכל מקרה יכול להעביר ביקורת ולהשמיע את דעתו,ואם זה כ"כ משנה לך,סביר להניח שעל השאלה "האם אתה מרים יותר" הוא עונה בחיוב.
כדאי לבדוק את המחקרים ולא לאהמין לכל מחקר.טמטום מדבק ?
אי אפשר להאמין למדענים וחוקרים .
אבל אפשר להאמין לנציג מכירות שבא לקדם את המוצרים שלו .
אני לא מוכר (פה),אני פרזנטור של שתי החברות -יש הבדל בהגדרת התפקיד ומשמעות של זה...טמטום מדבק ?
אי אפשר להאמין למדענים וחוקרים .
אבל אפשר להאמין לנציג מכירות שבא לקדם את המוצרים שלו .
כדאי לבדוק את המחקרים ולא לאהמין לכל מחקר.
ובמידת האפשרות לבדוק את התוספים על עצמך.
אתה לא יודע עד כמה הוא היה כנה ואמיתי..חושפני אפשר להגיד..ברמות שאני פשוט לא יכול להבין איך אפשר להיות כך...משה,זה BRANCH WARREN אמר את דברו לגבי הפורמולות ...את היורק גבהה מדיי:ph34r:כמה "מגדולי" התחום בארץ בינהם מרצים עם תארים בוינגייט וכדומה שהיו באותה הארוחה אמרו שברנץ הוא אחד הלייצנים הגדולים בהיסטוריה, אבל אין מה לומר, הישגים עם מזרקים וגנטיקה מטורפת כמובן יחד עם השקעה מביאים תוצאות, גם אם תשתה אקונומיקה.
לגבי הטענה הזאת אני חושב שהתשובה היא פה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7218איך בדיוק תוכיח לו שפורמולות באמת עובדות? בוא נפרק לגורמים פורמולה פורמולה ואין התוצרים הכימים שהכניסו בהן, תגיע למסקנה שהכל מתקבל מהתזונה, ומה שלא לא באמת עובד (עשרות מחקרים) ומה שכן עובד ניתן לקנות בנפרד ב 500% יותר זול אם לא יותר (קריאטין, ארגנין, קפאין, יהומבין וכדומה).
אתה כרגע הולך נגד מדע, מדע מדוייק לא מחקרים אלא כימיה, מרכיבים כימים והתשלובת בינהם.
לגבי הטענה הזאת אני חושב שהתשובה היא פה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7218
אחרת אני נאלץ להסכים עם הפוסט הזה
אין לי בעיה לקחת את הפורמולות שלך ולתת דעה אובייקטיבית, אני גם מבאר שבע :]פאק! תבואו תנסו יחד איתי! אתם מפספסים את העולם!
פה אפשר לפתוח פוסט חדש - כי הנושא מקבל עקומה חדשה- יש בינינו חברים שמוכנים לדחוף לגוף כל דבר כל עוד הוא לא נקרא סטירואיד,מכיר כאלה?ברשימה יש לא מעט פרוהורמונים
פרוהורמונים זה לא פורמולות זה סטרואידים לכל דבר..
שאר מה שהורד זה עקב רכיבים מסויימיים
זה כמו שמאסלטק דוחפים יוהמבין בכל פורמולה שלהם
אם יחליטו לאסור יוהמבין אז יורידו את זה מהמדפים
ולגבי מה שרשמת שחלבון זה חלבון +- אני מסכים איתך, לכן אני הולך עם אמינות,טעם ומחיר
אין לי בעיה לקחת את הפורמולות שלך ולתת דעה אובייקטיבית, אני גם מבאר שבע :]
למרות שאני נוטה בגדול לכיוון המחקרים המדעיים, מסיבה כלשהי..
חחחחחחחחחחחחחחחחחיהודי טוב , אם זה בחינם גם אני רוצה שתיים מכל דבר .
באה איתי מחר בבוקר סקווטים בגרייט שייפ?אין לי בעיה לקחת את הפורמולות שלך ולתת דעה אובייקטיבית, אני גם מבאר שבע :]
למרות שאני נוטה בגדול לכיוון המחקרים המדעיים, מסיבה כלשהי..
האמת שאני מחר ביום מנוחה (סוג של), אבל בלי קשר, יכניסו אותי לגרייט שייפ בלי מנוי? ם0באה איתי מחר בבוקר סקווטים בגרייט שייפ?
אין לי בעיה, רק צריך למצוא יום כי מחר אני לא מתאמן, אה ודרך אגב, אני לא צרכן תמים, אני גם טוניסאי וגם רומני, ראה הוזהרת.כניסה איתי-חינם,אימון ניסיון,פורמולות ושייק חלבון אחרי אימון-עליי,אמינו בטעמים אוכמניות או מלון תוך כדי אימון עליי,הכל חינם:aFypqSlkBU: אאאאייייככככך?😉