הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יתרונות וחסרונות בתקופות ארוכות מול קצרות של חיטוב-מאסה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מה היתרונות והחסרונות בתקופות ארוכות של חיטוב ומאסה לסירוגין (למשל, חצי שנה מאסה, חצי שנה חיטוב)
לעומת, תקופות קצרות (שלושה חודשים מאסה, שלושה חודשים חיטוב)
וההפך?

מה הכי יעיל/מהיר/קל/נוח וכו'?

• פותח/ת השרשור
ממש לא 😃 בגלל זה שאלתי. חשבתי שאולי פספסתי פה איזה משהו

לא התייחסתי לזה כי לא ניסיתי את זה, אבל אין מה לנסות 4 חומצות אמינו. זה כמו לומר לא ניסיתי לאכול כבד עוף.

Purple wrath ו Black hole זה זבל, למה אתה לוקח את זה? מקווה שאתה לא מבזבז על זה כסף

וואי! משה אתה לא מבין כמה אתה לא צודק! חולה על אקס טנד,אבל מעדיף את פירפל ווראף בגלל התוצאות! לא מוותר על המוצרים האלו! לגבי בלאק הול-יש לי,יותר נכון הייתה לי בעיה של חוסר תיאבון,בלק פטר אותה. אין לי אותם למכירה,אני כן לא משלם עליהם וזה המקרה המובהק של פרייבט לייבל שאוכל את כל המאסלטייצ וביאסאן בלי מלח!
רוצה לנסות את כל המוצרים שלהם!

• פותח/ת השרשור
קשה לי מאד לעלות במשקל,זאת הפעם הראשונה שאני יכול להגיד שאני באמת בכוון הנכון-עליתי עד עכשיו 15 קילו מאז התחרות יחסית נקי...
5‏ שנים לקח לי ללמוד על עצמי ואיך אני מגיב לדברים כמו תזונה,תוספים,אימונים,דיאטה וכ"ד..
עכשיו זה שיטתי סוף-סוף ואני יודע לנבות את התוצאות ולשמור עליהם.
אגב, בקשר להעלאת מאסה נקייה, איך אתה מודד אחוזי שומן באופן קבוע? קאליפר או קומבינות בוינגייט?

וואי! משה אתה לא מבין כמה אתה לא צודק! חולה על אקס טנד,אבל מעדיף את פירפל ווראף בגלל התוצאות! לא מוותר על המוצרים האלו! לגבי בלאק הול-יש לי,יותר נכון הייתה לי בעיה של חוסר תיאבון,בלק פטר אותה. אין לי אותם למכירה,אני כן לא משלם עליהם וזה המקרה המובהק של פרייבט לייבל שאוכל את כל המאסלטייצ וביאסאן בלי מלח!

תשקיע את הכסף שלך באוכל טוב , ולא תיהיה לך בעיה של תאבון .
כל התוספי שקרכלשהוא שווים בעיקר למי שמייצר אותם ...

אני אולי לא צודק, אבל מחקרים מדברים בעד עצמם.

שימו לב,חברים יקרים,תקראו בין השורות מה כתוב!
למי שלא רוא -אני אקריא: אני מוכן לנסות דברים וללמוד ומדבר מניסיון האישי לא הכי כשל בארצנו. אתם מתיפים לי על הדברים שאו לאין לכם מושג או שהמושג נובע ממקור אקדמי "אמרו לי"
בשבילי היום בתור פרה וורקאוט שוטגן וג'ק 3ד מוצרים מספר אחד ולא הנו אקספלוד המחורבן שלכם ונאנוואפור,מי שרוצה מוזמן לגעול אותי מסטוקים של הקרפ הזה תמורת סכום מאד סימלי,אני לא נוגע בזה יותר.

אף אחד לא אמר שמוצר כזה או אחר טוב יותר ממשנהו, אמרנו שכולם זבל ויש על כך מספר מחקרים אקדמאים או שעדיף להקשיב ליוסי יד 50?

מחקרים... מי עושה מחקרים? או שחברות יצרנים או שהמתחרים שלהם. עד היום אין בוינגייט מחקר חד משמעי על תוספי חלבון! תיהיו אובייקטיבים,תיהיו מדענים,תשאלו שאלות,אל תאכלו חארא של הפרסומות ורייטינגים מזוייפים.
אצלי מוצר שלא עובד-הולך לפח. אבל יחד עם זאת מוצר שמופיע בשער של פלקס-פשוט לא נכנס אלי הביתה.
וכן,נסיתי כמעט הכל והיום בחירה שלי-פרייבט לייבלז

• פותח/ת השרשור
מחקרים... מי עושה מחקרים? או שחברות יצרנים או שהמתחרים שלהם. עד היום אין בוינגייט מחקר חד משמעי על תוספי חלבון! תיהיו אובייקטיבים,תיהיו מדענים,תשאלו שאלות,אל תאכלו חארא של הפרסומות ורייטינגים מזוייפים.
אצלי מוצר שלא עובד-הולך לפח. אבל יחד עם זאת מוצר שמופיע בשער של פלקס-פשוט לא נכנס אלי הביתה.
חחחחחח מה לוינגייט ולמחקר?!
קודם כל שילמדו שם איך עושים סקוואט נכון

אני חושב שבמחקרים רשום מי מממן את המחקר, ואם מספר אנשים כמו משה, בלי שום אינטרס מסחרי אומרים לי שהם קראו מחקרים והמחקרים מראים שזה זבל, אני מאמין. חוץ מזה אם הנו אקספלוד והשאטגן לא עובדים, מה ההיגיון שמוצר עם אותם רכיבים רק שם אחר וחברה אחרת יעבוד?

חחחחחח מה לוינגייט ולמחקר?!
קודם כל שילמדו שם איך עושים סקוואט נכון

+1

הם עושים מחקרים פעם במאה שנה, המחקר הישן שהראה שצריך לאכול 1:4 פחמימה/חלבון אחרי האימון היה של וינגייט אם אני לא טועה.

נערך לאחרונה:

בקיצר אתה אומר לעזוב מחקרים , לקנות את כל התוספים .
ולבדוק מה עובד הכי טוב עליינו כי כולנו שונים ועל כל אחד עובד משהוא אחר .

אתה מקבל כסף או מוצרים ולכן אתה ממליץ על תוספים , עליי אוכל עובד מצויין אולי זה לא טוב כמו כל הפורמולות אבל שווה לנסות .

אף אחד לא אמר שמוצר כזה או אחר טוב יותר ממשנהו, אמרנו שכולם זבל ויש על כך מספר מחקרים אקדמאים או שעדיף להקשיב ליוסי יד 50?

לא לכל יוסי,אבל לא הייתי מוותר על לגלות את האמת על אותו יוסי ... יש משהו במה שאתה אומר,אבל אצלי שינוי חל רק כאשר ולד אלחאזוב (יוסי הכי גדול בארץ) לימד אותי פאורליפטינג..
שינוי משמעותי במישור תחרותי חל בהתקדמות שלי כאשר יוסי אחר השני בגודלו במר אולם אחרון(סטאס) לימד אותי מה שהוא יודע...
יש מצב שעדיין הכל מיקרי ואין קורולציה בין הדברים?

נעשה יותר פשוט-כל החברים מוזמנים לאימון משותף אצלי או אצלכם ,אוכל להגיע עד מרכז. הפרה וורקאות עליי לכולם! : )
וזה,מי שאוהב נו אקספלוד ונאנו,באמת,יש לי ארגזים,ואני לא אוהב אותם,בזמנו חשבתי שזה הדבר ...

סורי על ספאם,אני כותב מפלא,לא הכי נח. מחר ב 10-11 בגרייט שייפ ב"ש אימון סקווטים מטורף. כולם מוזמנים!

לא לכל יוסי,אבל לא הייתי מוותר על לגלות את האמת על אותו יוסי ... יש משהו במה שאתה אומר,אבל אצלי שינוי חל רק כאשר ולד אלחאזוב (יוסי הכי גדול בארץ) לימד אותי פאורליפטינג..
שינוי משמעותי במישור תחרותי חל בהתקדמות שלי כאשר יוסי אחר השני בגודלו במר אולם אחרון(סטאס) לימד אותי מה שהוא יודע...

יש הבדל די גדול בין תזונה ותוספים לאימונים ואתה יודע את זה, אז אתה גם יודע שזאת לא דוגמא שתוכיח את הטענה שלך בקשר לאותם מוצרים. בין תוכניות ושיטות האימונים של מתאמנים מתחילים(צחי'ם 50 קילו למיניהם) ומתאמנים מתקדמים (יוסי'ם למיניהם), והצרכים שלהם באימון יש הבדל של שמיים וארץ, לעומת זאת מערכות העיכול שלהם זהות לחלוטין פרט לנפח הקיבה, אז סביר להניח שמחקרים בנושא תזונה שנערכו על צחי'ם יהיו תקפים לגבי כל האוכלוסיה העונה על ההגדרה של צחי, מתאמן מתחיל, ורוב האוכלוסיה בכלל.

אני אמתן את העמדע שלי-אני וקרובים אליי ניסו את המוצרים האלו ושיטות אימונים,תזונה וכימיזציה ויש תוצאות מצויינות. כל עוד לא מדובר בסכנה ממשית לבריאות,מעדיף להתרשם לבד ולהסיק מסכנות.

לטעמי האמת* מצויה אי שם בין הדברים/אמונה שלך ובין מה שמשה כותב.
מחד,יש הרבה (מאוד) ערך למחקרים, בתנאי שנעשו מספיק כאלו ובתנאים טובים,
ומאידך, ואסור לזלזל בידע של אנשים מאוד מנוסים ובהשפעות פסיכוסומטיות.

* בתנאי שכולם מבינים שאין ממש דבר כזה "אמת"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית