עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Purple wrath ו Black hole זה זבל, למה אתה לוקח את זה? מקווה שאתה לא מבזבז על זה כסף
אגב, בקשר להעלאת מאסה נקייה, איך אתה מודד אחוזי שומן באופן קבוע? קאליפר או קומבינות בוינגייט?קשה לי מאד לעלות במשקל,זאת הפעם הראשונה שאני יכול להגיד שאני באמת בכוון הנכון-עליתי עד עכשיו 15 קילו מאז התחרות יחסית נקי...
5 שנים לקח לי ללמוד על עצמי ואיך אני מגיב לדברים כמו תזונה,תוספים,אימונים,דיאטה וכ"ד..
עכשיו זה שיטתי סוף-סוף ואני יודע לנבות את התוצאות ולשמור עליהם.
וואי! משה אתה לא מבין כמה אתה לא צודק! חולה על אקס טנד,אבל מעדיף את פירפל ווראף בגלל התוצאות! לא מוותר על המוצרים האלו! לגבי בלאק הול-יש לי,יותר נכון הייתה לי בעיה של חוסר תיאבון,בלק פטר אותה. אין לי אותם למכירה,אני כן לא משלם עליהם וזה המקרה המובהק של פרייבט לייבל שאוכל את כל המאסלטייצ וביאסאן בלי מלח!
רוצה לנסות את כל המוצרים שלהם!
אני אולי לא צודק, אבל מחקרים מדברים בעד עצמם.וואי! משה אתה לא מבין כמה אתה לא צודק! חולה על אקס טנד,אבל מעדיף את פירפל ווראף בגלל התוצאות! לא מוותר על המוצרים האלו! לגבי בלאק הול-יש לי,יותר נכון הייתה לי בעיה של חוסר תיאבון,בלק פטר אותה. אין לי אותם למכירה,אני כן לא משלם עליהם וזה המקרה המובהק של פרייבט לייבל שאוכל את כל המאסלטייצ וביאסאן בלי מלח!
רוצה לנסות את כל המוצרים שלהם!
חחחחחח מה לוינגייט ולמחקר?!מחקרים... מי עושה מחקרים? או שחברות יצרנים או שהמתחרים שלהם. עד היום אין בוינגייט מחקר חד משמעי על תוספי חלבון! תיהיו אובייקטיבים,תיהיו מדענים,תשאלו שאלות,אל תאכלו חארא של הפרסומות ורייטינגים מזוייפים.
אצלי מוצר שלא עובד-הולך לפח. אבל יחד עם זאת מוצר שמופיע בשער של פלקס-פשוט לא נכנס אלי הביתה.
וכן,נסיתי כמעט הכל והיום בחירה שלי-פרייבט לייבלז
אני חושב שבמחקרים רשום מי מממן את המחקר, ואם מספר אנשים כמו משה, בלי שום אינטרס מסחרי אומרים לי שהם קראו מחקרים והמחקרים מראים שזה זבל, אני מאמין. חוץ מזה אם הנו אקספלוד והשאטגן לא עובדים, מה ההיגיון שמוצר עם אותם רכיבים רק שם אחר וחברה אחרת יעבוד?מחקרים... מי עושה מחקרים? או שחברות יצרנים או שהמתחרים שלהם. עד היום אין בוינגייט מחקר חד משמעי על תוספי חלבון! תיהיו אובייקטיבים,תיהיו מדענים,תשאלו שאלות,אל תאכלו חארא של הפרסומות ורייטינגים מזוייפים.
אצלי מוצר שלא עובד-הולך לפח. אבל יחד עם זאת מוצר שמופיע בשער של פלקס-פשוט לא נכנס אלי הביתה.
חחחחחח מה לוינגייט ולמחקר?!
קודם כל שילמדו שם איך עושים סקוואט נכון
מחקרים... מי עושה מחקרים? או שחברות יצרנים או שהמתחרים שלהם. עד היום אין בוינגייט מחקר חד משמעי על תוספי חלבון! תיהיו אובייקטיבים,תיהיו מדענים,תשאלו שאלות,אל תאכלו חארא של הפרסומות ורייטינגים מזוייפים.
חוץ מזה אם הנו אקספלוד והשאטגן לא עובדים, מה ההיגיון שמוצר עם אותם רכיבים רק שם אחר וחברה אחרת יעבוד?
אף אחד לא אמר שמוצר כזה או אחר טוב יותר ממשנהו, אמרנו שכולם זבל ויש על כך מספר מחקרים אקדמאים או שעדיף להקשיב ליוסי יד 50?
לא לכל יוסי,אבל לא הייתי מוותר על לגלות את האמת על אותו יוסי ... יש משהו במה שאתה אומר,אבל אצלי שינוי חל רק כאשר ולד אלחאזוב (יוסי הכי גדול בארץ) לימד אותי פאורליפטינג..
שינוי משמעותי במישור תחרותי חל בהתקדמות שלי כאשר יוסי אחר השני בגודלו במר אולם אחרון(סטאס) לימד אותי מה שהוא יודע...
יש מצב שעדיין הכל מיקרי ואין קורולציה בין הדברים?
לא לכל יוסי,אבל לא הייתי מוותר על לגלות את האמת על אותו יוסי ... יש משהו במה שאתה אומר,אבל אצלי שינוי חל רק כאשר ולד אלחאזוב (יוסי הכי גדול בארץ) לימד אותי פאורליפטינג..
שינוי משמעותי במישור תחרותי חל בהתקדמות שלי כאשר יוסי אחר השני בגודלו במר אולם אחרון(סטאס) לימד אותי מה שהוא יודע...
יש מצב שעדיין הכל מיקרי ואין קורולציה בין הדברים?