ייעוץ יתרונות וחסרונות בתקופות ארוכות מול קצרות של חיטוב-מאסה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
מה היתרונות והחסרונות בתקופות ארוכות של חיטוב ומאסה לסירוגין (למשל, חצי שנה מאסה, חצי שנה חיטוב)
לעומת, תקופות קצרות (שלושה חודשים מאסה, שלושה חודשים חיטוב)
וההפך?

מה הכי יעיל/מהיר/קל/נוח וכו'?

לא חסר אנשים שהם 20 שנה בתחום ואין להם מושג קמצוץ על מה הם מדברים, הם פשוט סיימו את מה שהם סיימו והפסיקו להתעניין בכך ועושים רק $$$$ וזה כל מה שמעניין אותם, כי בסופו של דבר הכל מסתכם שם.
לגבי ברנץ כאשר אתה מערב סטרואידים אנאבולים לעסק, כל המחקרים שווים זבל והמשוואות שונות לגמרי בכל דבר שתעשה אם זה אימונים או תזונה.

לא נכחתי שם.
וגם אם כן אמר ש "בגלל שאני גדול כדאי להקשיב לי" אני מסופק אם לא היתה שם קריצה עצמית לענף...
ואני אומר שוב (וכמובן שאתה לא חייב להסכים.. זה בסדר גמור) - אין לי ספק שעם כל הכבוד לחומרים הנכונים עצם העובדה שבן אדם עשרים שנה מאמן את הגוף שלו וחי 24 שעות את התחום - הוא יודע הרבה הרבה יותר ממה שאתה מסוגל לתת לו קרדיט.
(גם אם הוא מתבל את הדברים שלו בהומור אמריקאי שלא תמיד נוח לאוזניים ישראליות ציניות)
חסרים באדיבילדרים (וספורטאים בכללי) שמתו בגיל 40 כי לא ידעו איך להשתמש בחומרים? :\

פורום "סטרואידים" כאן לא סובל מחוסר כותבים וקוראים...
ואני מפרגן לאלו שמגיעים לשם שהם גם קוראים באדיקות את כל המאמרים בפורטאל המצוין שיש לאתר הזה.
אם כך, אתה אמור להניח שכל (או רוב) מה שנשאר בכדי להסביר את הפער בין הנ"ל ובין אנשים כמו ברנץ' זה רק גנטיקה.
ואני חושב אחרת.

חסרים באדיבילדרים (וספורטאים בכללי) שמתו בגיל 40 כי לא ידעו איך להשתמש בחומרים? :\

נראה לי שהתפלקה לך כאן בטעות תגובה שמצטטת אותי... אני לא מצליח להבין על מה אתה מדבר

גנטיקה וכסף, כן.
אם בן אדם יכול להרשות לעצמו להיות כל השנה על GH הוא יתקדם הרבה יותר מאשר אחד שלא, ואנשים שמבינים בחומרים יסכימו איתי.
בכל מקרה זכותך לחשוב איך שתרצה, בסופו של דבר לכל אחד יש דעה והוא מציג אותה כאן, לכן אני במינוס של מילארד שקל מהאתר כדי שיהיה לנו איפה לחפור ✌️

אז תגיד שאתה צריך כסף, ותפסיק לחפור :stop:
😃

(ברצינות, זה אתר מעולה. אפילו שלרוב כמות הליקלוקים פה לוקחת כל תחרות בקלות. דבר איתי)

נערך לאחרונה:
אם הייתי צריך כסף לא הייתי כותב הודעה זו כיום אלא רושם לך "תקנה X אחי, זה טוב".
לא צריך כסף, פשוט לאחרונה היו הרבה הוצאות על האתר (אתה תראה עוד שבועיים), לא משהו רציני אני אמרתי מלכתחילה שזה סתם תחביב ואני לא מחפש להרוויח (וכן כבר היו לי הצעות מאוד מגונות מליצנים חסרי תקדים). להחזיק אתר למי שיודע עולה גרושים (יחסית) בחודש, אבל כל המערכות וכל השיפורים (טוב אולי זה רק אני) הם הכסף האמיתי.
בוא נגיד שלא חסר לי כרגע טפו טפו טפו שום דבר ונקווה שלא יחסר לי גם בעתיד 😃

מקובל עלי. ואפילו שמחתי לקרוא שכך הם הדברים.
ודע לך, זו לא בושה לאסוף כסף מחברים לאתר שאינו לכוונות רווח.
בסופו של דבר כולם נהנים מזה.

לא נראה לי שנעשה את זה, הבדיקות מעבדה היה באמת גדול עלינו (לפחות דאז כשלא היו לנו הרבה כניסות והרווחים מהפירסומות לא היו משהו), אז ביקשנו. בכל מקרה כרגע אני לא חושב על פרוייקט כל כך גדול שבאמת נצטרך עזרה במימון שלו, אולי יעלה לי רעיון נחמד בעתיד וננסה ליישם אותו.
לאחרונה התמקדתי בשיפור הפורטל וגירסה חדשה שלו אמורה לעלות עוד שבועיים לערך, יש למה לצפות.

אפרופו לבירה קוראים ויינשטפן ולא וינשטפנר...
למרות שאנחנו דוגלים בפיתוח גוף, אלכוהול זה רעל בשבילנו 😃 (יחד עם הבקבוק ואן גוך שיש לי בחדר 😃 😃 😃 )

באמת ? הממ... מעניין 😃
יאללה צריך לעשות מפגש כל המחטבים על ויינשטפן (חבל שכבר אין את הבירה של משה דץ - גולדסטאר לייט 😃 )

באמת ? הממ... מעניין 😃
יאללה צריך לעשות מפגש כל המחטבים על ויינשטפן (חבל שכבר אין את הבירה של משה דץ - גולדסטאר לייט 😃 )
בירה מטופשת(ושל כוסיות). יש בה איזה 25 קלוריות כשבבירה כמו מרפיס יש 31. ואוו 7 קלוריות הבדל הופך אותה לדיאט?🤡

בירה ממוצעת מכילה מספר קלוריות כמו בקולה או כל משקה לא דיאט דומה.
זה נכון. למרות שבבירות איריות יש כ10-15 קלוריות פחות למאה מ"ל. משמע 70 קלוריות פחות לכוס של חצי

זונות מי שלא באה,הייתם עסוקים במחקרים על דייט בירה ?-צילמתי 180 על 12 סט אחרון-לאן לעלות?
לקחתי שוטגן בבקום ג'ק 3ד -חששתי שיפריע לי הפאמפ,עדיין מפריע,צריך משהו יותר עדין-פוזל לכוון גספארי סופרפאמפ 250:bananen_smilies066:

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית