עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם פה זה עושה כל כך הרבה רעש.אני חסר כל תקווה :(
הנה עוד כתבה עליי http://www.bsh.co.il/ShowArticle2.asp?ArticleId=169&CategoryId=30
חסרים באדיבילדרים (וספורטאים בכללי) שמתו בגיל 40 כי לא ידעו איך להשתמש בחומרים? :\לא נכחתי שם.
וגם אם כן אמר ש "בגלל שאני גדול כדאי להקשיב לי" אני מסופק אם לא היתה שם קריצה עצמית לענף...
ואני אומר שוב (וכמובן שאתה לא חייב להסכים.. זה בסדר גמור) - אין לי ספק שעם כל הכבוד לחומרים הנכונים עצם העובדה שבן אדם עשרים שנה מאמן את הגוף שלו וחי 24 שעות את התחום - הוא יודע הרבה הרבה יותר ממה שאתה מסוגל לתת לו קרדיט.
(גם אם הוא מתבל את הדברים שלו בהומור אמריקאי שלא תמיד נוח לאוזניים ישראליות ציניות)
חסרים באדיבילדרים (וספורטאים בכללי) שמתו בגיל 40 כי לא ידעו איך להשתמש בחומרים? :\
בירה מטופשת(ושל כוסיות). יש בה איזה 25 קלוריות כשבבירה כמו מרפיס יש 31. ואוו 7 קלוריות הבדל הופך אותה לדיאט?🤡באמת ? הממ... מעניין 😃
יאללה צריך לעשות מפגש כל המחטבים על ויינשטפן (חבל שכבר אין את הבירה של משה דץ - גולדסטאר לייט 😃 )
זה נכון. למרות שבבירות איריות יש כ10-15 קלוריות פחות למאה מ"ל. משמע 70 קלוריות פחות לכוס של חציבירה ממוצעת מכילה מספר קלוריות כמו בקולה או כל משקה לא דיאט דומה.
זונות מי שלא באה,הייתם עסוקים בצחקרים על דייט בירה ?-צילמתי 180 על 12 סט אחרון-לאן לעלות?
זונות מי שלא באה,הייתם עסוקים בצחקרים על דייט בירה ?-צילמתי 180 על 12 סט אחרון-לאן לעלות?