עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי אותה, בגדול היא הניבה לי תוצאה לא רעה אך לא בהכרח שווה את הסבל.
כמה נקודות:
1. אל תעשה אותה כתוכנית נפח ראשונה.
2. תאכל הרבה מאד.
3. אל תשלב אותה עם שום דבר פיזי אחר.
מה הכוונה ב- "תוצאה לא רעה"?עשיתי אותה, בגדול היא הניבה לי תוצאה לא רעה אך לא בהכרח שווה את הסבל.
כמה נקודות:
1. אל תעשה אותה כתוכנית נפח ראשונה.
2. תאכל הרבה מאד.
3. אל תשלב אותה עם שום דבר פיזי אחר.
כמה זמן עשית אותה?לא המשכת לחלק השני?
רוצה לעבוד איתה רק לפלג גוף עליון,בתחתון רוצה לעבוד לפי ליניארית או טסס כי חוזר מפציעה ושואף להתחזק חזרה.
מה הכוונה ב- "תוצאה לא רעה"?
עשיתי אותה חודש, לא עברתי לחלק השני כי היא לא עניינה אותי מספיק.
זאת לא מתכונת, זאת תוכנית שעדיף לא לחלק אותה.
עליתי קילו וחצי ונשארתי על אותו אחוז שומן בדיוק.
קילו וחצי הם מעט מדי בכדי שתוכל לקבוע שנשארת על אותו אחוז שומן.עשיתי אותה חודש, לא עברתי לחלק השני כי היא לא עניינה אותי מספיק.
זאת לא מתכונת, זאת תוכנית שעדיף לא לחלק אותה.
עליתי קילו וחצי ונשארתי על אותו אחוז שומן בדיוק.
קילו וחצי הם מעט מדי בכדי שתוכל לקבוע שנשארת על אותו אחוז שומן.
מדובר בתכנית תובענית מחד ומשונה מאידך. מרבית המתאמנים מרגישים הרבה יותר בנוח ולכן בסופו של דבר מתקדמים ומתמידים הרבה יותר בתכניות פחות אקזוטיות.
אתה תאבד מהאפקט של התכנית על הגוף. זה לא טמפלט שנועד להתחיל לשחק איתו כמו לעשות למשל SS עם טקסס בלחיצות, אתה גם רוצה לעשות 2 גישות הפוכות לגמרי במקביל. בשביל תוצאות מקסימליות של התכנית תעשה אותה לכל הגוף כמו שהיא רשומה ביי דה בוק, ועזוב את זה שלעשות במקביל לזה טקסס לסקוואט ודדליפט זה יהיה פשוט ברוטלי כי בתכנית הזאת הרגליים צריכים לעבוד אחת ל5 ימים ואתה רוצה לעבוד 3 פעמים בשבוע..למה לא לחלק אותה ולעשות רק לפלג גוף עליון בעצם? (אם אפשר סיבה יותר טובה מ"זה כתוב כתכנית לכל הגוף")
הטענה היא שהכתפיים שלך מקבלות המון נפח בבנץ'.אף פעם לא הבנתי את התכנית הזו מבחינת החילוק של השרירים,
איך זה הגיוני שידיים מקבלות נפח של 10x10 והכתפיים הם "עזר".
עוד דבר מוזר בתכנית, זה לעשות סקוואט עם כפיפת ברכיים בסופר סט 10x10, ההמסטרינגס יגביל את הסקוואט, וזה כבר לא יהיה תרגיל לפלג גוף תחתון, אלא תרגיל להמסטרינגס.
זו טענה דבילית, אני יכול להגיד אותו דבר על הידיים הם מקבלות מספיק נפח בבנצ ובמתח.הטענה היא שהכתפיים שלך מקבלות המון נפח בבנץ'.
שאלת למה זאת התשובה.. תעשה איתה מה שאתה רוצה אבל זה מה שפוליקווין כתבזו טענה דבילית, אני יכול להגיד אותו דבר על הידיים הם מקבלות מספיק נפח בבנצ ובמתח.