הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Gvt

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
האם מישהו ניסה את התוכנית?כולה?
ואת תוכנית ההמשך למתקדמים?

הבאתי אותה לשתי מתאמנים בחיי כמאמן, אחד פרש מהחדר כושר ועוד אחד הפסיק אותה אחרי שבועיים ואמר לי שזה גדול עליו

אם יש מישהו אם חוויות יותר נעימות משלי עם התכנית מוזמן לשתף

עשיתי אותה, בגדול היא הניבה לי תוצאה לא רעה אך לא בהכרח שווה את הסבל.
כמה נקודות:
1. אל תעשה אותה כתוכנית נפח ראשונה.
2. תאכל הרבה מאד.
3. אל תשלב אותה עם שום דבר פיזי אחר.

• פותח/ת השרשור
כמה נקודות:
2. תאכל הרבה מאד.

כמה זמן עשית אותה?לא המשכת לחלק השני?
רוצה לעבוד איתה רק לפלג גוף עליון,בתחתון רוצה לעבוד לפי ליניארית או טסס כי חוזר מפציעה ושואף להתחזק חזרה.

כמה נקודות:
2. תאכל הרבה מאד.
מה הכוונה ב- "תוצאה לא רעה"?

כמה זמן עשית אותה?לא המשכת לחלק השני?
רוצה לעבוד איתה רק לפלג גוף עליון,בתחתון רוצה לעבוד לפי ליניארית או טסס כי חוזר מפציעה ושואף להתחזק חזרה.

עשיתי אותה חודש, לא עברתי לחלק השני כי היא לא עניינה אותי מספיק.
זאת לא מתכונת, זאת תוכנית שעדיף לא לחלק אותה.
מה הכוונה ב- "תוצאה לא רעה"?

עליתי קילו וחצי ונשארתי על אותו אחוז שומן בדיוק.

• פותח/ת השרשור

הספקתי לעבודהאיתה למשך שבועים וחייב לציין שלאחר שהגוף התרגל בעיקר לתוכניות כוח-התחושה הייתה טובה. .אני רוצה לעשות עוד סיבוב איתה.
.עם איזה תרגילים עבדת?

קילו וחצי הם מעט מדי בכדי שתוכל לקבוע שנשארת על אותו אחוז שומן.
מדובר בתכנית תובענית מחד ומשונה מאידך. מרבית המתאמנים מרגישים הרבה יותר בנוח ולכן בסופו של דבר מתקדמים ומתמידים הרבה יותר בתכניות פחות אקזוטיות.

אני ראיתי ממנה אחלה תוצאות. עליתי 3.5-4 קילו ואני חושב שאפילו ירדתי קצת באחוז שומן. אל תעשה אותה חצי קלאץ' - או שתעשה לכל הגוף או שעל תעשה. בגדול מאד ממליץ בשביל מסה רצינית. השלב השני של ה3-5 חזרות ניסיתי לתקופה מאד קצרה ומסיבה לא ברורה הפסקתי ולא המשכתי. בדיאבד החלק השני נראה כמו בלוק נפח של תכנית כח הרבה יותר מאשר תכנית בילדינג אם אתה מוציא ממנו את הפקטור של זמני המנוחה הקצרים...

קילו וחצי הם מעט מדי בכדי שתוכל לקבוע שנשארת על אותו אחוז שומן.
מדובר בתכנית תובענית מחד ומשונה מאידך. מרבית המתאמנים מרגישים הרבה יותר בנוח ולכן בסופו של דבר מתקדמים ומתמידים הרבה יותר בתכניות פחות אקזוטיות.

מדדתי גם בהיקפים וגם בשני במשקלים(שמודד אחוז שומן גרוע אבל עדיין).

הכל הראה לי את אותה תוצאה.

למה לא לחלק אותה ולעשות רק לפלג גוף עליון בעצם? (אם אפשר סיבה יותר טובה מ"זה כתוב כתכנית לכל הגוף")

למה לא לחלק אותה ולעשות רק לפלג גוף עליון בעצם? (אם אפשר סיבה יותר טובה מ"זה כתוב כתכנית לכל הגוף")
אתה תאבד מהאפקט של התכנית על הגוף. זה לא טמפלט שנועד להתחיל לשחק איתו כמו לעשות למשל SS עם טקסס בלחיצות, אתה גם רוצה לעשות 2 גישות הפוכות לגמרי במקביל. בשביל תוצאות מקסימליות של התכנית תעשה אותה לכל הגוף כמו שהיא רשומה ביי דה בוק, ועזוב את זה שלעשות במקביל לזה טקסס לסקוואט ודדליפט זה יהיה פשוט ברוטלי כי בתכנית הזאת הרגליים צריכים לעבוד אחת ל5 ימים ואתה רוצה לעבוד 3 פעמים בשבוע..

אף פעם לא הבנתי את התכנית הזו מבחינת החילוק של השרירים,
איך זה הגיוני שידיים מקבלות נפח של 10x10 והכתפיים הם "עזר".
עוד דבר מוזר בתכנית, זה לעשות סקוואט עם כפיפת ברכיים בסופר סט 10x10, ההמסטרינגס יגביל את הסקוואט, וזה כבר לא יהיה תרגיל לפלג גוף תחתון, אלא תרגיל להמסטרינגס.

אף פעם לא הבנתי את התכנית הזו מבחינת החילוק של השרירים,
איך זה הגיוני שידיים מקבלות נפח של 10x10 והכתפיים הם "עזר".
עוד דבר מוזר בתכנית, זה לעשות סקוואט עם כפיפת ברכיים בסופר סט 10x10, ההמסטרינגס יגביל את הסקוואט, וזה כבר לא יהיה תרגיל לפלג גוף תחתון, אלא תרגיל להמסטרינגס.
הטענה היא שהכתפיים שלך מקבלות המון נפח בבנץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית