ייעוץ תוכנית כוח לחיטוב

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני מתלבט בין 5.3.1. ללינארית ואם אפשרי אז גם טקסס.
אני מתכנן לחטב בעוד כמה חודשים ככה שאני לא יודע מה יהיו המשקלים שלי,
אני מעריך שלא ממש גבוהים משהו בסיבות ה100 סקוואט 140 דדליפט 75 בנץ.

דבר נוסף,חשבתי אולי לאחר הSS לעבור לתקופה קצרה לתוכנית אחרת עם התקדמות מאימון לאימון לדוגמא SL,אולי הגיוון והנפח הגבוהה יותר יעשה לי טוב.
האם זה שווה ניסיון?

תודה מראש

נו.. אז הוא עדיין ממליץ על גלון חלב ביום. 👎👎
נו, לא לכולם.
רק לסוג אחד מאודד קטן של אנשים ששוקלים בקושי משהו ומתלוננים שהם דוחסים טונה אוכל ולא מצליחים לעלות במשקל.
מה אתה היית ממליץ למישהו כזה???
(בהנחה שאתה לא הולך להכין לכל אחד תפריט עכשיו)

נו, לא לכולם.
רק לסוג אחד מאודד קטן של אנשים ששוקלים בקושי משהו ומתלוננים שהם דוחסים טונה אוכל ולא מצליחים לעלות במשקל.
הייתי ממליץ לו להשאר במשקל הזה(אם הוא פוסי ולא יכול לאכול כמו גבר ורק לבכות "אני אוכל מלא ולא עולה!") מאשר לשתות גלון חלב ביום

הייתי ממליץ לו להשאר במשקל הזה(אם הוא פוסי ולא יכול לאכול כמו גבר ורק לבכות "אני אוכל מלא ולא עולה!") מאשר לשתות גלון חלב ביום
וזה,שוב,
למה?
ושתדע לך, שיש אנשים שכן אוכלים 4K ביום ולא עולים במשקל (ואני עד לזה)

אתה צוחק? לשתות 4 ליטר חלב ביום זה בסדר מבחינתך?
לא.
אבל אני לא רואה למה אם אתה כל כך מתקשה לעלות במשקל והחילוף חומרים לא לצידך בעניין..
לעשות את זה למספר חודשים בודדים(כל עוד אין לך רגישות ללקטוז בכלל שזה מאוד נדיר)

נו, לא לכולם.
ממה שהבנתי זה לא לאלה שאוכלים מלא ולא עולים במשקל אלא לאלה שחושבים שהם אוכלים מלא ולא עולים במשקל, אז הוא נותן המלצה פשוטה, 4 ליטר חלב זה 2400 קלוריות, בנוסף ל 4ארוחות מלאות זה אמור להביא אותך לפלוס קלורי ניכר (ולשלשולים עצבניים אולי גם). בכל מקרה עזבו אותכם מ 4 ליטר חלב הבנאדם שואל על SL SS ומה שביניהם

ממה שהבנתי זה לא לאלה שאוכלים מלא ולא עולים במשקל אלא לאלה שחושבים שהם אוכלים מלא ולא עולים במשקל, אז הוא נותן המלצה פשוטה, 4 ליטר חלב זה 2400 קלוריות, בנוסף ל 4ארוחות מלאות זה אמור להביא אותך לפלוס קלורי ניכר (ולשלשולים עצבניים אולי גם). בכל מקרה עזבו אותכם מ 4 ליטר חלב הבנאדם שואל על SL SS ומה שביניהם
פחות או יותר זה גם מה שאני הבנתי מקריאה בריפרוף על הפרק של התזונה בספר שלו...

• פותח/ת השרשור
כל אשכול שני פה מגיע לוויכוח של בעד או נגד ריפטו
נכון,אבל אני לא רואה סיבה כרגע לעזוב את SS בישבילו.
יש לו עוד הרבה לאן להתקדם.
sl זה בדיוק כמו SS רק עם 5*5

בקיצור, לדעתי בשביל להתקדם כמו שצריך בSS צריך כן לאכול בפלוס קלורי ניכר (אבל לא יותר מדי) בשמירה על כ2 חלבון פר קג מג (ואני עד לכמה זה פאקינג חשוב)
לא חושבים שאפשרי לסיים את התוכנית בפלוס קלורי של 250 ובכלל 500..
זאת תוכנית נורא תובענית (להתחלה) וצריך להשקיע לדעתי בך את כל כולה ואח"כ תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

כל אשכול שני פה מגיע לוויכוח של בעד או נגד ריפטו

לא מפריע לי כל עוד יש פה רוב ריפטואיסטי. 😆
אתה באמת חושב שאם אתה תקוע בSS אתה תתקדם בנפח עצום של 5X5 ? כאילו מה ההגיון?
כל אשכול שני גם מגיע לידי @Matty ומוספם למוות
🤬 I'm helping people over here!

אתה באמת חושב שאם אתה תקוע בSS אתה תתקדם בנפח עצום של 5X5 ? כאילו מה ההגיון?
דווקא ההגיון הוא שמתאמן צריך יותר נפח בשביל להתקדם ככל שהרמה שלו גבוהה יותר. במקרה שלו אני לא חושב פשוט שהוא ברמה הזאת.

יש אנשים שפשוט קשה להם לדחוף אוכל בכמויות מטורפות (בשבילם..) אז חלב זה אחלה פתרון בשבילם.
אפשר 1-2 ליטר ביום ולא יותר.

דווקא ההגיון הוא שמתאמן צריך יותר נפח בשביל להתקדם ככל שהרמה שלו גבוהה יותר. במקרה שלו אני לא חושב פשוט שהוא ברמה הזאת.
בדיוק..
אני גם זוכר שהיה פוסט אחד של יהב אני חושב שהוא התקדם ב5X5 או משהו אחר ואמר לו שאין צורך בזה כי זה כמו לשלוף את הג'וקר על ההתחלה..
כי ככל שאתה מתקדם אתה צריך יותר נפח בשביל להתקדם,ז"א שאם על ההתחלה תתקדם ב5X5 ואז תתקע,מה תעשה? 10X10? ואז מה? 15X15?
בקיצור אני חושב שהבנתם את הנקודה שאין צורך בנפח כזה בשביל להתקדם בהתחלה..

פה אני מסכים, אבל לא 4 ליטר..

עוד פעם, 4 ליטר ביום הוא ממליץ לאנשים בתת משקל (55 ק"ג על 1.85 לדוגמא). כן האנשים האלה רגילים לאכול כמו ציפור ארוחה אחת ביום ונשנושים בין לבין וממש לא יזיק להם לעלות 10-15 קילו גם אם זה יהיה שומן.

דווקא ההגיון הוא שמתאמן צריך יותר נפח בשביל להתקדם ככל שהרמה שלו גבוהה יותר.
לא בן אדם שרק התחיל להתאמן וכרגע בSS.
ברור שאני יודע מה היתרון בנפח (לדוגמא טקסס) אבל הוא לא שם בכלל.
בדיוק..
אני גם זוכר שהיה פוסט אחד של יהב אני חושב שהוא התקדם ב5X5 או משהו אחר ואמר לו שאין צורך בזה כי זה כמו לשלוף את הג'וקר על ההתחלה..
כי ככל שאתה מתקדם אתה צריך יותר נפח בשביל להתקדם,ז"א שאם על ההתחלה תתקדם ב5X5 ואז תתקע,מה תעשה? 10X10? ואז מה? 15X15?
בקיצור אני חושב שהבנתם את הנקודה שאין צורך בנפח כזה בשביל להתקדם בהתחלה.
הרעיון הוא שהבעיה היא לא בנפח בהתחלה ואין סיבה לעלות אותו בשלב מוקדם זה.
לא יזיק להם לעלות 10-15 קילו גם אם זה יהיה שומן.
לא מסכים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית