הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 80kg overhead. BW 75

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
פשש ואו סחתיין,הלוואי במחוזותינו .
עשית אחרי "התשה מוקדמת" כלשהי ? (יענו מתי עשית את הסינגל הזה בקיצר , אחרי כמה סטים או בהתחלה )

• פותח/ת השרשור
יותר מרשים בהתחשב במשקל גוף. על המיקרו הקפצה עם הברכיים כבר העירו.
גם לי זה קורה וזה לא מיקרו ולא הקפצה, זה בא מהאגן ואין שום דחיפה מהברכיים. חאלס לחפש מתחת למרצפות.

ביום שאני "אקפיץ", מהברכיים יהיה לי 130 מעל הראש ולא 100.

גם לי זה קורה וזה לא מיקרו ולא הקפצה, זה בא מהאגן ואין שום דחיפה מהברכיים. חאלס לחפש מתחת למרצפות.

ביום שאני "אקפיץ", מהברכיים יהיה לי 130 מעל הראש ולא 100.
לא מחפש מתחת לשום מרצפה, לא באתי להוריד מההישג, לפי ראות עניי הברך שלו נעה (ממש טיפ'לה) קדימה ואז מתיישרת, משהו שצריך לשים לב אליו ולא להפוך להרגל שעלול להחמיר בפעם הבאה שישבור שיא, אני רוצה לקרוא לזה מיקרו הקפצה(מושג שהמצאתי ואין לו שום משמעות רצינית).

מה הקשר בין באונס מהאגן לבין שחרור של הברך? (שואל ברצינות)

לא מחפש מתחת לשום מרצפה, לא באתי להוריד מההישג, לפי ראות עניי הברך שלו נעה (ממש טיפ'לה) קדימה ואז מתיישרת, משהו שצריך לשים לב אליו ולא להפוך להרגל שעלול להחמיר בפעם הבאה שישבור שיא, אני רוצה לקרוא לזה מיקרו הקפצה(מושג שהמצאתי ואין לו שום משמעות רצינית).

מה הקשר בין באונס מהאגן לבין שחרור של הברך? (שואל ברצינות)

אז גם אני עושה בדיוק אותו דבר? טוב לדעת שיש לי ליקוי בטכניקה...
ההטייה של הגו עשויה לגרום לשחרור של הנעילה בברך

אז גם אני עושה בדיוק אותו דבר? טוב לדעת שיש לי ליקוי בטכניקה...
ההטייה של הגו עשויה לגרום לשחרור של הנעילה בברך

אני לא מנסה להיות קטנוני, אני רואה שאצלך זה קורה כל חזרה, אתה ילד גדול תעשה פרס איך שאתה רואה לנכון.
אם לי זה קורה אני לא סופר את החזרה, אני תמיד משתדל לנעול ברכיים ושהבאונס יבוא רק מהאגן, אבל זה רק אני.

אני לא מנסה להיות קטנוני, אני רואה שאצלך זה קורה כל חזרה, אתה ילד גדול תעשה פרס איך שאתה רואה לנכון.
אם לי זה קורה אני לא סופר את החזרה, אני תמיד משתדל לנעול ברכיים ושהבאונס יבוא רק מהאגן, אבל זה רק אני.
כולם משתדלים, אבל זה חסר חשיבות כשזה קורה. להיות מודע ולנסות למנוע זה דבר אחד.. לא לספור חזרה שזה קרה זה מיותר.

אין פה שום תנועה מהברכיים, התזוזה הקטנה הזאת לא תזיז שום משקל, אין לזה שום משמעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית