עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חושב שנאבקתי ככה מתישהו:sarcastic:וואחד פייט!
סחטיין.
שמתי לב:37mv:יפה.
אבל שים לב שאתה לא נעזר בברכיים.
שיא מהיום.
רק חימום מהיר. 60x3, 70x1פשש ואו סחתיין,הלוואי במחוזותינו .
עשית אחרי "התשה מוקדמת" כלשהי ? (יענו מתי עשית את הסינגל הזה בקיצר , אחרי כמה סטים או בהתחלה )
🤯השחיפים
גם לי זה קורה וזה לא מיקרו ולא הקפצה, זה בא מהאגן ואין שום דחיפה מהברכיים. חאלס לחפש מתחת למרצפות.יותר מרשים בהתחשב במשקל גוף. על המיקרו הקפצה עם הברכיים כבר העירו.
לא מחפש מתחת לשום מרצפה, לא באתי להוריד מההישג, לפי ראות עניי הברך שלו נעה (ממש טיפ'לה) קדימה ואז מתיישרת, משהו שצריך לשים לב אליו ולא להפוך להרגל שעלול להחמיר בפעם הבאה שישבור שיא, אני רוצה לקרוא לזה מיקרו הקפצה(מושג שהמצאתי ואין לו שום משמעות רצינית).גם לי זה קורה וזה לא מיקרו ולא הקפצה, זה בא מהאגן ואין שום דחיפה מהברכיים. חאלס לחפש מתחת למרצפות.
ביום שאני "אקפיץ", מהברכיים יהיה לי 130 מעל הראש ולא 100.
לא מחפש מתחת לשום מרצפה, לא באתי להוריד מההישג, לפי ראות עניי הברך שלו נעה (ממש טיפ'לה) קדימה ואז מתיישרת, משהו שצריך לשים לב אליו ולא להפוך להרגל שעלול להחמיר בפעם הבאה שישבור שיא, אני רוצה לקרוא לזה מיקרו הקפצה(מושג שהמצאתי ואין לו שום משמעות רצינית).
מה הקשר בין באונס מהאגן לבין שחרור של הברך? (שואל ברצינות)
אז גם אני עושה בדיוק אותו דבר? טוב לדעת שיש לי ליקוי בטכניקה...
ההטייה של הגו עשויה לגרום לשחרור של הנעילה בברך
אז גם אני עושה בדיוק אותו דבר? טוב לדעת שיש לי ליקוי בטכניקה...
ההטייה של הגו עשויה לגרום לשחרור של הנעילה בברך
כולם משתדלים, אבל זה חסר חשיבות כשזה קורה. להיות מודע ולנסות למנוע זה דבר אחד.. לא לספור חזרה שזה קרה זה מיותר.אני לא מנסה להיות קטנוני, אני רואה שאצלך זה קורה כל חזרה, אתה ילד גדול תעשה פרס איך שאתה רואה לנכון.
אם לי זה קורה אני לא סופר את החזרה, אני תמיד משתדל לנעול ברכיים ושהבאונס יבוא רק מהאגן, אבל זה רק אני.
אין פה שום תנועה מהברכיים, התזוזה הקטנה הזאת לא תזיז שום משקל, אין לזה שום משמעות.אני לא מנסה להיות קטנוני, אני רואה שאצלך זה קורה כל חזרה, אתה ילד גדול תעשה פרס איך שאתה רואה לנכון.
אם לי זה קורה אני לא סופר את החזרה, אני תמיד משתדל לנעול ברכיים ושהבאונס יבוא רק מהאגן, אבל זה רק אני.