ייעוץ התקדמות במשקלי עבודה

שלומי שבתאי

משתמש מתחיל
120
13
נק' מוניטין:
29
120
13
שלום לכולם אני עובד כרגע בתוכניות ab של @Tank אני תקוע במשקלי עבודה כבר כמה שבועות ובעיקר בבנץ פרס בסקוואט יש התקדמות.
אני בכוונה עובד ab כי אין לי תמיד את האופציה להתאמן בימים לא עוקבים ואני חייב את החלוקה.
אשמח אם מישהו ימליץ לי על איזשהו תוכנית להתקדמות בבנץ פרס.
משקלי עבודה בנץ פרס 75 ק"ג סקוואט 90 קג גובה 1.79 משקל גוף 75 ק"ג עובד על מסה.
צירפתי את התוכנית.

קבצים מצורפים

• 2015-08-30-20-06-02.png
    2015-08-30-20-06-02.png
    KB 107.8 · צפיות: 150
אתה אוכל כמו שצריך (מגיע לערכים) ועולה במשקל גוף? השינה שלך בסדר? אתה נח מספיק בין סט לסט?

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל כמו שצריך (מגיע לערכים) ועולה במשקל גוף? השינה שלך בסדר? אתה נח מספיק בין סט לסט?

זהו בעיה נוספת שאני תקוע גם במשקל גוף אני אוכל כמו חזיר לוקח גיינר 1:5 ועדיין לא עולה. התחלתי ב67 הגעתי ל75 ואני תקוע פה..

זהו בעיה נוספת שאני תקוע גם במשקל גוף אני אוכל כמו חזיר לוקח גיינר 1:5 ועדיין לא עולה. התחלתי ב67 הגעתי ל75 ואני תקוע פה..

כדי להתקדם כמו שצריך במשקלי עבודה ולעלות במסת שריר אתה צריך לעלות במשקל ולאכול מספיק חלבון, תוסיף עוד 200-300 קלוריות ותראה איך אתה מתקדם מבחינת המשקל, אתה אמור לעלות בערך חצי קילו בשבוע או 2 קילו בחודש וכמה זמן כבר אתה תקוע על 75?

• פותח/ת השרשור
כדי להתקדם כמו שצריך במשקלי עבודה ולעלות במסת שריר אתה צריך לעלות במשקל ולאכול מספיק חלבון, תוסיף עוד 200-300 קלוריות ותראה איך אתה מתקדם מבחינת המשקל, אתה אמור לעלות בערך חצי קילו בשבוע או 2 קילו בחודש וכמה זמן כבר אתה תקוע על 75?

חודש בערך.. לפני שבוע חזרתי לגיינר 1:5

נראה לך שזאת הבעיה? אי אפשר להתקדם במשקלי עבודה ללא עליה במשקל גוף?

אפשר להתקדם במשקלי עבודה ללא עליה במשקל גוף אבל זה לא אידאלי ואתה תתקע מהר אבל לעלות במסת שריר אתה לא יכול מבלי לעלות במשקל גוף.

• פותח/ת השרשור
אפשר להתקדם במשקלי עבודה ללא עליה במשקל גוף אבל זה לא אידאלי ואתה תתקע מהר אבל לעלות במסת שריר אתה לא יכול מבלי לעלות במשקל גוף.

אוקי ננסה לשנות קצת את התפריט תודה!
מה קצב העליה האידאלי בבנץ פרס? מובן לי שאין פרמטר מסוים אבל בטוח שיש קצת כיוון לעליה שבועית או דו שבועית

אוקי ננסה לשנות קצת את התפריט תודה!
מה קצב העליה האידאלי בבנץ פרס? מובן לי שאין פרמטר מסוים אבל בטוח שיש קצת כיוון לעליה שבועית או דו שבועית

תלוי ברמה של המתאמן, מתאמן מתחיל יוכל להתקדם בבנץ' כל אימון ב2.5-5, מתאמן בינוני פעם בשבוע בערך יוכל לעלות 2.5 וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית