הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

Blast&Cruise LOG - התחייה

זה בסדר. הרעיון הוא להתאמץ גם בתרגילים מבודדים. כל עוד שומרים על טכניקה ועומס נכון, זה הכרחי גם שם
ברור שאני מתאמץ , נניח ביד קדמית בסט הראשון אני עושה 12 חזרות (אחרי האחרונה לא יכול עוד אחת) ואחרי דקה וחצי בסט השני מצליח 10, מבחינתי זה מאמץ, העניין הוא שלהעלות משקל בכפיפת מוט בעמידה זה דבר לא פשוט ולכן אין לי לחץ לסיים 2X12 בדיוק.
מה עוד שבאותו אימון יש לי צין אפס 3X5 עם 30 קילו עליי ובנט אובר, היד הקדמית כבר עשתה את שלה.

אתה לא עושה בכלל חמישיות או פחות חזרות ?
בטח שכן
תראה יש אימונים רבים של חמישיות ברואו או צ'ין אפס
כרגע מתמקד בנפח בערך 8 חזרות
כשארגיש מוכן אחזור לחמישיות

Daniel Barack עדכן/ה את הלוג ״Blast&Cruise LOG״:

עדכון לוג: 05/11/16

משקל בוקר:
95.8 ק"ג
עלייה של 600 גרם מהשקילה הקודמת

סקוואט ATG:
5x5x170kg
פשיטת ברכיים בישיבה במכונה:
4x12x??kg
דדליפט רומני:
2x8x140kg
כפיפת ברכיים בשכיבה במכונה:
6x15x??kg
קירוב ירך במכונה בישיבה:
3x12x??kg
לחיצת תאומים בלג פרס:
3x15x??kg

אימון ממש טוב.
הסקוואט הרגיש נהדר.
העלאת המשקל באה כנראה כתוצאה מההתחזקות שהסופרדרול נותן.
היום היום השישי לשימוש בו ובאמת שאין לי מילים כמה הוא מטורף.
הבאק פאמפס מעט נרגעו, וזה לא העיב באימון.
בהמשך הייתי אמור גם להתחרע על דדליפט, אבל פשוט פחדתי לעשות שטויו ולשלם אחר כך.
קיצצתי בנפח שלו ולדעתי אמשיך ככה, כל עוד ההתחזקות בסקוואט נמשכץ וגם בתרגילים המשלימים.

משקל הגוף עדיין לא מתקדם באופן משמעותי. התיאבון מופחת מהאוראלי, אבל גם לדעתי יש לי בעיה מוזרה שלא בדיוק מובנת לי. אני אמור לבצע מחר בדיקות לזיהוי טפילים בקיבה (דגימת צואה במבחנה, סליחה על הפירוט), כדי לראות האם הכיוון הוא כזה. כל התלונות פה בחודש האחרון על תיאבון הולך ובא, ממשיכות להתקיים ויש פעמים שממש לא בא לי לאכול ואך מרגיש מאוד לא נוח בעת האכילה (אף בעת שתיה).

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה עם הסופרדול בועט? והאם הוא האוראלי החזק ביותר
הוא לא "החזק ביותר". השם הוא מטעמי שיווק: סופר-אנדרול... מכאן אתה יכול להבין מי מלך האוראליים באמת.
סופרדרול הוא טוטאל פקיג'. הוא יתן הכי הרבה כח ומסה ויעשה את זה נקי. המחיר הוא הקושי לכבד. לא שהכבד בסכנה אבל ה-lethargy (עייפות כתוצאה ממאמץ הכבד) וה-back-pumps (כאביי גב תחתון) למשל תמיד מגיעים (לפחות עם SD איכותי כמו זה של ZENCO התאילנדית למשל).
הסטרואיד שאני הכי אוהב ומתגאה שאני זה שהביא אותו לארץ 😛

מה עם הסופרדול בועט? והאם הוא האוראלי החזק ביותר
יש הרבה מידע עליו כאן בפורום (כדאי שתחפש).
מדובר באוראלי מאוד חזק, שתורם במהירות וביעילות לכוח ומאסה.
הרעילות שלו די גבוהה (למשל כמו אנאדרול) ולכן הוא מעיק בכל הקשור לתיאבון ועירנות, בשל המאמץ על הכבד.
למרות זאת אפשר להתמודד עימו על ידי שילוב אומפרזול להקלה על תופעות הלוואי וטאורין להקלה ספציפית על הבק פאמפס. כמו כן שילוב TUDCA הוא בגדר חובה בעת שימוש באוראלים.
הוא מנגזרות הDHT ולכן מעניק מאסה יבשה ונקייה.
אני כבר משתמש בו שבוע, ובהחלט שמהיום הראשון כבר מרגיש משהו. אלו היו הבק פאמפס שהגיעו כבר לאחר יממה, חוסר תיאבון לאחר יומיים והתחזקות כללית באימונים למרות העייפות והתזונה הקשה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית