מתקפת טרור בפריז: 60 הרוגים, 100 בני ערובה בתיאטרון
למי שלא שמע עדיין... אין לי מה להגיד...
למי שלא שמע עדיין... אין לי מה להגיד...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין מה הם רוצים. מה הצרפתים עשו להם. מה המטרה של הפיגועים האלה ומה הם רוצים להשיג בכך... כשיש בישראל פיגועים הסיבה ברורה אבל מה שם???עדכון: התבלבלתי לא משנה
קטסטרופה
כנראה קיוו שיש שם יהודיםאני לא מבין מה הם רוצים. מה הצרפתים עשו להם. מה המטרה של הפיגועים האלה ומה הם רוצים להשיג בכך... כשיש בישראל פיגועים הסיבה ברורה אבל מה שם???
יש לי הרגשה שבפיגוע הספציפי הזה לא הייתה מטרה להרוג יהודים. אני חושב שהם פשוט רצו לרצוח כמה שיותר אזרחים וזהו. זה לפחות הרושם שקיבלתי מקריאת הכתבהכנראה קיוו שיש שם יהודים
או שהם מתכננים ברגעים אלה פיגוע בשדה התעופה כאשר כל היהודים באים לטוס לישראל עקב הפיגוע
ואוו מחריד
לא יכולים לרצוח סתם אזרחים.. חייב להיות מניע כלשהויש לי הרגשה שבפיגוע הספציפי הזה לא הייתה מטרה להרוג יהודים. אני חושב שהם פשוט רצו לרצוח כמה שיותר אזרחים וזהו. זה לפחות הרושם שקיבלתי מקריאת הכתבה
גם אני באותה דעה. עם כל הצער שבדבר אני חושב שזאת סטירה למציאות לעם הצרפתי ולכל אירופה שחייב להפסיק לתת למזדיינים האלה להתרבות. שמעתי שאחוזי המוסלמים בצרפת עלו המון בשנים האחרונות ושיש אזורים בצרפת שמסוכנים לציבור. יצא לי לשמוע גם על תקיפות של בנות צרפתיות ש"לא מתלבשות צנוע על פי הדת המוסלמית". אולי אחרי אירוע כזה הממשלות יחליטו סוף סוף לטפל בזה.כל עוד שום יהודי לא נפגע - אני שמח לאיד בכל דבר כזה שקורה במדינות אירופה
סביר להניח שזה דאעש, עונה לך על השאלה?אני לא מבין מה הם רוצים. מה הצרפתים עשו להם. מה המטרה של הפיגועים האלה ומה הם רוצים להשיג בכך... כשיש בישראל פיגועים הסיבה ברורה אבל מה שם???
מה דעאש מנסים להשיג בפיגוע הזה?עונה לך על השאלה?
הם מספיק טיפשים לרצוח סתם, בכל זאת 72 בתולות...לא יכולים לרצוח סתם אזרחים.. חייב להיות מניע כלשהו
אחרת סתם ישנאו אותם יותר ברחבי העולם עכשיו...
מה שהם מנסים להשיג מהסרטונים שלהם.מה דעאש מנסים להשיג בפיגוע הזה?
דעאש רוצים את העולם פחות או יותרמה דעאש מנסים להשיג בפיגוע הזה?
גם אני באותה דעה. עם כל הצער שבדבר אני חושב שזאת סטירה למציאות לעם הצרפתי ולכל אירופה שחייב להפסיק לתת למזדיינים האלה להתרבות. שמעתי שאחוזי המוסלמים בצרפת עלו המון בשנים האחרונות ושיש אזורים בצרפת שמסוכנים לציבור. יצא לי לשמוע גם על תקיפות של בנות צרפתיות ש"לא מתלבשות צנוע על פי הדת המוסלמית". אולי אחרי אירוע כזה הממשלות יחליטו סוף סוף לטפל בזה.
נולדת אתמול?לא יכולים לרצוח סתם אזרחים.. חייב להיות מניע כלשהו
אחרת סתם ישנאו אותם יותר ברחבי העולם עכשיו...
כבר 140. והמספרים רק ימשיכו לעלות.נולדת אתמול?
באמת נראה לך שלדאעש איכפת אם שונאים אותם?
יש מעל ל130 הרוגים.
העם הצרפתי מתנחלים גזלנים!!!הצרפתים הם עם כובש - הם צריכים להפסיק עם הבריונות ולתת למוסלמים אוטונומיה משלהם(נאמר בציניות)