הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקפת טרור בפריז: 60 הרוגים, 100 בני ערובה בתיאטרון

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
עברתי על החדשות וממה שנראה כנראה התיירות בפריז תמות לגמרי לכמה השנים הקרובות. אם אני לא טועה, פריז, ובפרט מגדל אייפל, הם אתר התיירות המפורסם ביותר בעולם וזה אומר שהפיגוע הזה הולך לפגוע בצורה משמעותית מאוד בכלכלה של המדינה ושל העיר. הפיגוע הזה היה רק ההתחלה, עכשיו נראה מה צרפת תעשה כשמיליארדי הדולרים שנכנסים לקופתה מדי שנה מתיירות מכל רחבי העולם יפסיקו להכנס, איך זה ישפיע על רמות האבטלה בפריז ומה הממשלה תחליט לעשות בנידון.

תמיד רציתי לבקר בפריז ועדיין לא הייתי שם, ובצער רב אני כנראה גם לא אסע לשם בשנים הקרובות.
אני מקווה שהפיגוע הזה יפתח לישראלים את העיניים ויבין שלברוח לארופה מהפיגועים בארץ לא אומר לברוח למקום בטוח יותר. אני מקווה שהמקרה הזה יגרום להעלאת הציונות של הרבה מהאנשים כאן בארץ שרוצים לברוח רק כי לא נחמד להם שאברכים מקבלים כסף של סטודנטים ושמס הכנסה כל כך גבוה ומחירי הדירות בשמיים.
אף אחד לא פוגע מהארץ בגלל פיגועים.
בורחים מהארץ מי שמבינים שהמדינה קורסת ולדעתם אי אפשר לתקן את זה / אין להם רצון לנסות לתקן את זה. אין קשר לפיגועים

• פותח/ת השרשור
בורחים מהארץ מי שמבינים שהמדינה קורסת ולדעתם אי אפשר לתקן את זה / אין להם רצון לנסות לתקן את זה. אין קשר לפיגועים
לדעתי זה לא תרוץ מספיק טוב לברוח מהמדינה היחידה בעולם שיודעת לפחות איך למזער פיגועים ורוצה להגן על האוכלוסיה היהודית. עם כמה שכואב לי להיות סטודנט בלי מלגת קיום אני דואג יותר לבטחון שלי ואני מאמין שמדינת ישראל תגן עליי יותר טוב לפחות מפריז.

לדעתי זה לא תרוץ מספיק טוב לברוח מהמדינה היחידה בעולם שיודעת לפחות איך למזער פיגועים ורוצה להגן על האוכלוסיה היהודית. עם כמה שכואב לי להיות סטודנט בלי מלגת קיום אני דואג יותר לבטחון שלי ואני מאמין שמדינת ישראל תגן עליי יותר טוב לפחות מפריז.
הסיכוי שתפגע מפיגוע נמוך בכמה אלפי אחוזים מאשר שתחיה בצורה ראויה עם משפחה

• פותח/ת השרשור
הסיכוי שתפגע מפיגוע נמוך בכמה אלפי אחוזים מאשר שתחיה בצורה ראויה עם משפחה
אתה באמת חושב ככה? אני חושב שמלחמת העולם השלישית הרבה יותר קרובה מהסיכוי לחיות בצורה ראויה עם המשפחה כל החיים.

אתה בטח מהאלה שמחפשים דילים לדירה בשדרות 😆
זה לא רק הוא, רוב החברים שגרים ביישובים האלו ומשחקים אותה 'אמיצים' ועושים את זה בשביל הביטחון שלנו, למעשה גרים שם בשביל המחיר וההנחות שהחבר'ה מהליכוד זורקים להם, חיילים צריכים לשמור עליהם כמו בגנון בזמן שהם מקבלים דירה ברבע מחיר, והחייל הזה יגיד תודה אם אחרי שנים של עבודה יוכל לקנות חצי מהדירה הזו.

יפה, השיטה של ביבי עובדת.
הצרפתים ילקקו פצעים יום-יומיים אח"כ יפשילו שרוולים של מעצמה מערבית וכנראה שלא ישארו חייבים.

World War Z - The true story

מהמר שאתה טועה. הם גם לא מעצמה מערבית. יותר כמו כשלון מערבי.

ההורים שלי היו שם לפני 15-20 שנה - נשארו חרא כמו שהיו.

אתה באמת חושב ככה? אני חושב שמלחמת העולם השלישית הרבה יותר קרובה מהסיכוי לחיות בצורה ראויה עם המשפחה כל החיים.
ברור שזה מה שאני חושב. זה אפילו הגיוני
גם אם תפרוץ מלחמת עולם שלישית, תהיה בטוח שהסיכויים שלך למות עדיין יהיו הרבה יותר קטנים מאשר לחיות כמו שצריך (משפחה, ילדים, בית, פלוס בסוף החודש)

• פותח/ת השרשור
אשמח לשמוע מה לדעתך השיטה של ביבי
אני לא כולכך בטוח.
World Tourism rankings - Wikipedia, the free encyclopedia
צרפת במקום הראשון. אני בטוח שרוב התיירות בצרפת היא בפריז.
לא מעניין יותר מידי,ישנם יעדים יותר שווים.
יש יותר שווים, לא אמרתי שלא, סה"כ אמרתי שבא לי לבקר בצרפת. תמיד חלמתי לאכול בגט צרפתי 🤭
גם אם תפרוץ מלחמת עולם שלישית, תהיה בטוח שהסיכויים שלך למות עדיין יהיו הרבה יותר קטנים מאשר לחיות כמו שצריך (משפחה, ילדים, בית, פלוס בסוף החודש)
אני חושב שמלחמת העולם השלישית תהיה מלחמה שתתחיל לא ממלחמה של צבא בצבא אלה דווקא מרצח המוני של אזרחים. בגלל זה אני מרגיש בטוח יותר במדינת ישראל

• פותח/ת השרשור
בגט צרפתי=בגט רגיל שאתה קונה ובסוף אומרים לך "Merci".
2631f01e7c4b30f9ae25f99c845c868c188fffef3340fb410341d3dedaee38a4.jpg

לגרום לאנשים לחשוב שהבעיה הביטחונית גדולה יותר מהבעיה החברתית
אז כנראה השיטה של ביבי באמת עובדת עליי. אבל אני אומר את זה בתור סטודנט שעוד לא ראה חיים מחוץ למסגרת צבאית/לימודית. אולי דעתי תשתנה עוד כמה שנים כשאסיים ללמוד ואתחיל לעבוד למחייתי

מהמר שאתה טועה. הם גם לא מעצמה מערבית. יותר כמו כשלון מערבי.
הצרפתים הם לא כישלון. הם צרפתים. הם לא הצלחה מסחררת, בולטת ומתפשטת כמו הגרמנים אבל הם עדיין צרפתים.
עבורם פראי האדם לא אמורים לגרד את הערכים הצרפתיים וזה גם לא יקרה. מצד שני, מי שחושב שלאחר הטקסים וההכרזות צרפת תישאר בצד החייב, גם זה לא יקרה.

הצרפתים הם לא כישלון. הם צרפתים. הם לא הצלחה מסחררת, בולטת ומתפשטת כמו הגרמנים אבל הם עדיין צרפתים.
עבורם פראי האדם לא אמורים לגרד את הערכים הצרפתיים וזה גם לא יקרה. מצד שני, מי שחושב שלאחר הטקסים וההכרזות צרפת תישאר בצד החייב, גם זה לא יקרה.

מה לדעתך צרפת תעשה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית