מתקפת טרור בפריז: 60 הרוגים, 100 בני ערובה בתיאטרון

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
כן, צודקים, אנחנו בהחלט נאורים! רואים לפי התגובות כאן.
נאה דורש נאה מקיים.

מזעזע ועצוב שיש אנשים שהם מספיק יצורים כדי לרצוח בברבריות אחרים, כי הם לא מאמינים באל הדמיוני שלהם.

פורמט להודעה של קולדפאייר:

*הכנס ציטוט נבחר של מישהו אחר כאן*
זרוק הערה עוקצנית שמעוררת פרובוקציה(הגבל עצמך ל2 מילים או פחות מהציטוט המקורי)

המתן כ-20 דפים וחזור על התהליך.

פורמט להודעה של קולדפאייר:

*הכנס ציטוט נבחר של מישהו אחר כאן*
זרוק הערה עוקצנית שמעוררת פרובוקציה(הגבל עצמך ל2 מילים או פחות מהציטוט המקורי)

המתן כ-20 דפים וחזור על התהליך.
זה לא אמור לעורר פרובוקציה כי מה שהוא אומר באמת נכון ולפעמים האמת כואבת.

שימשיכו להחרים ולסמן מוצרים ישראלים, אנחנו עם כובש שמבצע פשעים נגד האנושות על בסיס יומיומי.
אמנם לונדון היתה ראויה הרבה יותר, אך גם כך נעשה צדק פואטי, או לפחות סוג של. אולי עכשיו סופסוף מישהו שם יוציא את הראש מהתחת.

מה דעאש מנסים להשיג בפיגוע הזה?
הפיגוע הוא משולב בסיגנון אל-קאעידה ו-9/11. המדינה האסלאמית לקחו אחריות. פעם ראשונה שהם מוציאים לפועל פיגוע משולב מאורגן.
הצרפתים ילקקו פצעים יום-יומיים אח"כ יפשילו שרוולים של מעצמה מערבית וכנראה שלא ישארו חייבים.

World War Z - The true story

נערך לאחרונה:
אולי אחרי זה,הצרפתים ושאר אירופה יבינו שגבולות פתוחים זה מזעזע.והגיע הזמן להבין שהעולם לא כה נאור כמו שהם חושבים.

פאק!
הורג אותי שבכל הפוסטים של prayforparis אשכרה אנשים מכניסים את prayforgaza ומקבלים עשרות אלפי לייקים.

במקום להשוות את חמאס לדעאש ואותנו לצרפת משווים אותנו לדעאש ואת הפלסטינים לצרפת.

מה?!?!

הממשלה הביאה את זה על עצמה, הגיע הזמן להגביל זכאות לאזרחות,לסגור גבולות
וכמובן לקבוע עם האו''ם וועדה שתחלק את אדמת צרפת לשתי גבולות , העם הערבי והעם הצרפתי
ואת פריז כאיזור בינלאומי

כל עוד שום יהודי לא נפגע - אני שמח לאיד בכל דבר כזה שקורה במדינות אירופה
תגיד לי, אתה אמיתי? מה זה משנה אם הנרצחים יהודים או לא? איך הדת בדיוק מהווה מרכיב פה?
בני אדם נרצחו באכזריות ואתה שמח שדבר כזה קורה במדינות אירופה?

נכון שהאיסלאם השתלט על אירופה, כי המדינות שם היו רכות מידי ובסופו של דבר זה התפוצץ להם בפרצוף, אבל מפה ועד לשמוח? לאן הגענו?

אנשים הזויים לפעמים.

הממשלה הביאה את זה על עצמה, הגיע הזמן להגביל זכאות לאזרחות,לסגור גבולות
וכמובן לקבוע עם האו''ם וועדה שתחלק את אדמת צרפת לשתי גבולות , העם הערבי והעם הצרפתי
ואת פריז כאיזור בינלאומי
כמו בישראל? שתי מדינות לשני עמים, יהודי ו"עם #שקרכלשהו ערבי" ואת ירושלים כאיזור בינלאומי? ... 😆
לא נראה לי שהצרפתים נהיו צרפתים מרוב טיפים של אלופים מעם לבנטיני במזרח התיכון... תן להם את יום הטקסים, כמה הצהרות בזמן ההתארגנות וסמוך עליהם שלא ישארו חייבים.

תגיד לי, אתה אמיתי? מה זה משנה אם הנרצחים יהודים או לא? איך הדת בדיוק מהווה מרכיב פה?
בני אדם נרצחו באכזריות ואתה שמח שדבר כזה קורה במדינות אירופה?

נכון שהאיסלאם השתלט על אירופה, כי המדינות שם היו רכות מידי ובסופו של דבר זה התפוצץ להם בפרצוף, אבל מפה ועד לשמוח? לאן הגענו?

אנשים הזויים לפעמים.

אנחנו כבר שנים מתריאים שזה הולך לקרות. כל מדינות אירופה צחקו עלינו והנה הם אוכלים את הדייסה שהם בישלו.
60+ שנה אנחנו מקבלים פיגועים כאלה יומיום וכשזה קורה במקום אחר פתאום כל העולם באבל, זאת צביעות. אתה רואה בכל הרשת מודעות תמיכה,
אפילו באמאזון העלו מודעת תמיכה בפריז. איפה הם היו כש-3 נערים נחטפו ונרצחו בדם קר ? איפה הם היו כשמשפחה שלמה נשחטה בתוך הבית שלהם ? איפה הם היו כשהרגו זוג הורים עם 4 ילדים ברכב ? לא ראיתי שום גינוי. גם עכשיו אנשים נדקרים ברחובות ומה אומרים ? מגנים גם אותנו וגם אותם.

אנחנו כבר שנים מתריאים שזה הולך לקרות. כל מדינות אירופה צחקו עלינו והנה הם אוכלים את הדייסה שהם בישלו.
60+ שנה אנחנו מקבלים פיגועים כאלה יומיום וכשזה קורה במקום אחר פתאום כל העולם באבל, זאת צביעות. אתה רואה בכל הרשת מודעות תמיכה,
אפילו באמאזון העלו מודעת תמיכה בפריז. איפה הם היו כש-3 נערים נחטפו ונרצחו בדם קר ? איפה הם היו כשמשפחה שלמה נשחטה בתוך הבית שלהם ? איפה הם היו כשהרגו זוג הורים עם 4 ילדים ברכב ? לא ראיתי שום גינוי. גם עכשיו אנשים נדקרים ברחובות ומה אומרים ? מגנים גם אותנו וגם אותם.
למה אבל אתה מעלה את ישראל על המפה ומשווה בין הפיגועים? כל פיגוע בעולם ראוי לגנות, כל רצח של חף מפשע, לא רק בפריז.
ראית את הצרפתים הנוצרים שמחים שהיו פיגועים בארץ? כי אני לא ראיתי. איפה אתה מצפה לראות גינוי? בתקשורת הצרפתית/אירופאית? כל יום נרצחים אנשים בעולם במיוחד באפריקה, אתה רואה את כל העולם מגנה כל יום את זה ויוצא להפגין? לא, כי דברים שקורים רחוק ממך פחות יש לך שליטה עליהם ואתה הרבה פעמים פחות מודע אליהם.

הרבה מהאירופאים ואנשים בעולם לא מבינים את המצב שלנו, ולא את הסכסוך הישראלי-פלסטיני, במיוחד כשהאיסלאם נהיה אחוז ניכר מתושבי אירופה אז בכלל המודעות שלהם לבעיה האיסלאמית ירדה, אחרי הפיגועים האלה מן הסתם שהבעיה האיסלאמית התפוצצה להם בפרצוף.

אבל כבר שנים מדינות אירופה כמו הולנד, ואפילו צרפת לפחות הצד הימני בשלטון מנסים לבצע צעדים כנגד ההשתלטות של האיסלאם(לא יודע איך את זה פיספסת), זה לא קל כמו שאתה חושב ומן הסתם שלא יקחו את כולם ויזרקו אותם לקיבינימאט, כמו שאתה לא עושה עם הפלסטינים בעזה. זה לא דבר כזה פשוט.

אבל צריך להיות הגיוני, זה שאנשים פחות מודעים לבעיות שלך זה לא אומר שאתה צריך לשמוח כשלהם קורה דבר כזה אכזרי.

התשובה שלך לא קשורה למה שהגיבו להודעה שלך
לאף אחד אין ויכוח שהאירופאים בישלו את זה לעצמם, ונכון שכנראה הדרך היחידה שהם יבינו את זה זה באמצעות פיגועים (עצוב, אבל זה המצב).
הבעיה היא שאתה מייחס את זה ליהודים ולא יהודים כשלאף אחד לא אכפת אם נהרגו יהודים או לא יהודים.
אני מבחינתי לא מאמין באלוהים ואין לי בעיה להיחשב כלא יהודי (למרות שעל פי חוק אני כן), אז אם אני הייתי מת בפיגוע היית עצוב? למה? רק כי יש לי "קשר דם"? מה זאת הפרימיטיביות הזאת? אתה לא שם לב בכלל מה אתה אומר.

• פותח/ת השרשור
עברתי על החדשות וממה שנראה כנראה התיירות בפריז תמות לגמרי לכמה השנים הקרובות. אם אני לא טועה, פריז, ובפרט מגדל אייפל, הם אתר התיירות המפורסם ביותר בעולם וזה אומר שהפיגוע הזה הולך לפגוע בצורה משמעותית מאוד בכלכלה של המדינה ושל העיר. הפיגוע הזה היה רק ההתחלה, עכשיו נראה מה צרפת תעשה כשמיליארדי הדולרים שנכנסים לקופתה מדי שנה מתיירות מכל רחבי העולם יפסיקו להכנס, איך זה ישפיע על רמות האבטלה בפריז ומה הממשלה תחליט לעשות בנידון.

תמיד רציתי לבקר בפריז ועדיין לא הייתי שם, ובצער רב אני כנראה גם לא אסע לשם בשנים הקרובות.
אני מקווה שהפיגוע הזה יפתח לישראלים את העיניים ויבין שלברוח לארופה מהפיגועים בארץ לא אומר לברוח למקום בטוח יותר. אני מקווה שהמקרה הזה יגרום להעלאת הציונות של הרבה מהאנשים כאן בארץ שרוצים לברוח רק כי לא נחמד להם שאברכים מקבלים כסף של סטודנטים ושמס הכנסה כל כך גבוה ומחירי הדירות בשמיים.

הפיגוע הזה באמת בא בטוב לכל מיני מנהיגים בעולם המערבי, נותן להם לגיטימציה להיכנס במוסלמים, לדעתי התזמון הוא לא במקרה, אחרי גל המהגרים שנכנסו מסוריה, הממשל חייב איזה מקרה שייתן לו לגיטימציה ויכניס לתודעה הציבורית את העובדה שזו דת של פנאטים רפויי שכל, בינתיים דאע"ש משרתים אותנו דיי טוב, מקווה שזה לא יגיע גם אלינו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית