נחכה ונראה... 😃מה לדעתך צרפת תעשה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נחכה ונראה... 😃מה לדעתך צרפת תעשה?
בשביל האיסלם זה לא "לרצוח סתם אזרחים" האיסלם בנוי על טרור, שורד בעזרת טרור ומתרבה בעזרת טרור.לא יכולים לרצוח סתם אזרחים.. חייב להיות מניע כלשהו
אחרת סתם ישנאו אותם יותר ברחבי העולם עכשיו...
לא ידעתי שאתה משחק במגרש הביתי...תמיד חלמתי לאכול בגט צרפתי
יופי כי זה עובד מעולה בארה"ב עם כל הSCHOOL SHOOTINGS שיש שם מדי שנה.מי שלא נותן לאזרח הטוב ששומר על החוק את הזכות הבסיסית לשאת נשק שלא יתפלא שהדברים האלה קורים אח"כ...
מי שרוצה לעשות SCHOOL SHOOTING ימצא איפה להשיג נשק, אבל אם תוכל לירות במי שמבצע SCHOOL SHOOTING ולהציל חיים של עשרות אנשים יודו לך.יופי כי זה עובד מעולה בארה"ב עם כל הSCHOOL SHOOTINGS שיש שם מדי שנה.
אני עושה חשבון ככה:מי שרוצה לעשות SCHOOL SHOOTING ימצא איפה להשיג נשק, אבל אם תוכל לירות במי שמבצע SCHOOL SHOOTING ולהציל חיים של עשרות אנשים יודו לך.
אתה לא הבנתה אז תקטע, אין לאיסלם בעיה עם הישראלים יש להם בעיה עם העולם הם רוצים לשלוט על העולם, אנחנו פשוט במזרח התיכון במרכז שלהם אז אנחנו בקו הכי חם אבל הם במלחמה עם כולם.אני לא מבין מה הם רוצים. מה הצרפתים עשו להם. מה המטרה של הפיגועים האלה ומה הם רוצים להשיג בכך... כשיש בישראל פיגועים הסיבה ברורה אבל מה שם???
עברתי על החדשות וממה שנראה כנראה התיירות בפריז תמות לגמרי לכמה השנים הקרובות. אם אני לא טועה, פריז, ובפרט מגדל אייפל, הם אתר התיירות המפורסם ביותר בעולם וזה אומר שהפיגוע הזה הולך לפגוע בצורה משמעותית מאוד בכלכלה של המדינה ושל העיר. הפיגוע הזה היה רק ההתחלה, עכשיו נראה מה צרפת תעשה כשמיליארדי הדולרים שנכנסים לקופתה מדי שנה מתיירות מכל רחבי העולם יפסיקו להכנס, איך זה ישפיע על רמות האבטלה בפריז ומה הממשלה תחליט לעשות בנידון.
תמיד רציתי לבקר בפריז ועדיין לא הייתי שם, ובצער רב אני כנראה גם לא אסע לשם בשנים הקרובות.
אני מקווה שהפיגוע הזה יפתח לישראלים את העיניים ויבין שלברוח לארופה מהפיגועים בארץ לא אומר לברוח למקום בטוח יותר. אני מקווה שהמקרה הזה יגרום להעלאת הציונות של הרבה מהאנשים כאן בארץ שרוצים לברוח רק כי לא נחמד להם שאברכים מקבלים כסף של סטודנטים ושמס הכנסה כל כך גבוה ומחירי הדירות בשמיים.
לדעתי זה לא תרוץ מספיק טוב לברוח מהמדינה היחידה בעולם שיודעת לפחות איך למזער פיגועים ורוצה להגן על האוכלוסיה היהודית. עם כמה שכואב לי להיות סטודנט בלי מלגת קיום אני דואג יותר לבטחון שלי ואני מאמין שמדינת ישראל תגן עליי יותר טוב לפחות מפריז.
צודק כמו שהישראלים מאוד מהר שוכחים ונוסעים לטורקיה וחוזרים לקנות אצל ערבים.אתה קצת נאיבי. אנשים נוטים לשכוח מהר מאוד.
ולגבי פריז- אתה לא תפסיד כלום אם לא תיסע. יש המון ערים אירופאיות מעניינות יותר ממנה.
לא הבנת אותי נכון. הכוונה שלי שאני לא מבין איך הפיגוע הזה ספציפית מועיל להם. אבל הסבירו לי את הנקודה שהם פשוט רוצים "להראות את הכוח שלהם"אתה לא הבנתה אז תקטע, אין לאיסלם בעיה עם הישראלים יש להם בעיה עם העולם הם רוצים לשלוט על העולם, אנחנו פשוט במזרח התיכון במרכז שלהם אז אנחנו בקו הכי חם אבל הם במלחמה עם כולם.
יש מצב. אבל אני חושב שפיגוע עם 130 הרוגים לא ישכחו מהר. לפחות אני לא אשכח.אתה קצת נאיבי. אנשים נוטים לשכוח מהר מאוד.
אני אדאג לשלוח לך הודעה בפייס כשאני אצטרך עזרה לתכנן את הטיול שלי לארופה 😉ולגבי פריז- אתה לא תפסיד כלום אם לא תיסע. יש המון ערים אירופאיות מעניינות יותר ממנה.
יצא לי לשמוע גם על אנשים שעוזבים את ישראל כי הם לא רוצים לסכן את עצמם ואת המשפחות שלהם. אולי זה באמת לא אחוז גבוה. אני לא יודע.כמו ששחר רשמם אנשים לא עוזבים את ישראל בגלל המצב הביטחוני, לרוב מי שעוזבים זה אנשים אקדמיה ואנשים בעלי תואר גבוהה שרוצים לחיות בכבוד.
אני מאוד מקווה. מאז שהתחלתי להתעניין בפוליטיקה אני נוטה יותר לסמוך על הימין.דאעש אולי יהפוך את זה.
שהם פשוט רוצים "להראות את הכוח שלהם"
יופי כי זה עובד מעולה בארה"ב עם כל הSCHOOL SHOOTINGS שיש שם מדי שנה.
טענה סטטיסטית עמוקה? למה בדיוק? בשביל מה אתה צריך טענה סטטיסטית כדי להראות שאם קל להשיג נשק אז גם קל לאנשים לא שפויים להשיג נשק ואם האנשים הלא שפויים ישיגו נשק הם ישתמשו בו כדי להרוג בני אדם?כן זו ממש טענה סטטיסטית עמוקה שמוכיחה הכל.
צרפת פודה אזרחים שבויים מידי דעא"ש.הצרפתים הם לא כישלון. הם צרפתים. הם לא הצלחה מסחררת, בולטת ומתפשטת כמו הגרמנים אבל הם עדיין צרפתים.
עבורם פראי האדם לא אמורים לגרד את הערכים הצרפתיים וזה גם לא יקרה. מצד שני, מי שחושב שלאחר הטקסים וההכרזות צרפת תישאר בצד החייב, גם זה לא יקרה.
טענה סטטיסטית עמוקה? למה בדיוק? בשביל מה אתה צריך טענה סטטיסטית כדי להראות שאם קל להשיג נשק אז גם קל לאנשים לא שפויים להשיג נשק ואם האנשים הלא שפויים ישיגו נשק הם ישתמשו בו כדי להרוג בני אדם?
חחחחח בדיוק,להבדיל בין ישראל לצרפתכמו בישראל? שתי מדינות לשני עמים, יהודי ו"עם #שקרכלשהו ערבי" ואת ירושלים כאיזור בינלאומי? ... 😆
לא נראה לי שהצרפתים נהיו צרפתים מרוב טיפים של אלופים מעם לבנטיני במזרח התיכון... תן להם את יום הטקסים, כמה הצהרות בזמן ההתארגנות וסמוך עליהם שלא ישארו חייבים.
מה גם שזו מדינה שמונה 300 מיליון אזרחים, ואפשר לקנות בה נשק באופן חופשי, והיא לא הדרדרה לכאוס מוחלט (כמו שהוא חושב שעשוי לקרות בארץ)כי זה לא מדד מעניין. מה שמעניין הוא איך זה משפיע על כמות הפשע וההרוגים באופן כללי. וזה משפיע לטובה, לא לרעה.