הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתקפת טרור בפריז: 60 הרוגים, 100 בני ערובה בתיאטרון

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
אפשר לדעת למה אתה לא מסכים עם זה בלי לשלוח אותי למאמר של 40 עמודים?

אנשים שתומכים בליברליזם חברתי יהיו לרוב פרו-נשק עצמי. זה קודם כל.

אחכ, המאמר הזה שאתה מתעצל לקרוא חתום על ידי שני כותבים. הנה מה שכתוב על קייטס (אחד משניהם) בערך שלו בויקיפדיה.:
The Washington Post described Kates as the "Johnnie Cochran" of the pro-gun lobby, noting his polemical attacks on public-health research on firearms injuries and writing that Kates "has muddied the waters of truth so thoroughly that wading into them is a daunting task
קייטס הוא עו"ד בדימוס שהתמקד רוב חייו בעידוד זכויות לנשק ושעבד עבור ה National Rifle Association של אמריקה.

והנה לינק לסיכום שנכתב ע"י מישהו שהחליט לסכם את המאמר
The academic support of the American gun lobby

בסופו של דבר, אם גם לקרוא את הלינק ארוך לך מידי - אין הרבה אוביקטיביות במחקרים ובכלל בדעות בנושא הזה,
כמו שבהרבה נושאים שנויים בחלקות אחרים.

מה הם פיתחו? ואיך ההיסטוריה שלהם קשורה למה שהם עכשיו?

מה אכפת לי מה אתה מעוניין להקריב? החופש שלי הוא לא שלך להקריב.
זו הדמוקרטיה, לא? אני מאמין שהרוב בדעה של הטנק, ולכן החופש שלך לא מעניין את הרוב, חבל.

זו הדמוקרטיה, לא? אני מאמין שהרוב בדעה של הטנק, ולכן החופש שלך לא מעניין את הרוב, חבל.
כן, דמוקרטיה זה רע. מה יותר אנשים חושבים בא מעל הזכות לחופש, שזה לא רציונאלי.

יש כל כך הרבה דברים חרא בדמוקרטיה, כל כך הרבה כח לקבוצה קטנה ומסריחה של אנשים אינטרסנטים, הדבר האחרון שצריך לטפל בו זה האם לאפשר נשק לכל אחד ברחוב.
הבנתי שאתם מדברים על הזכות לחופש ולוקחים את הקטע עם הנשק כדוגמא, אבל עם כל הכבוד לחופש שלך צריך מגבלות כדי שלא נחייה בכאוס, באמת שהדוגמא הכי טובה היא המצב כיום, אם אפילו ל1 מתוך עשרות המחבלים בשבוע האחרון היה נשק, מניין ההרוגים היה מוכפל אם לא משולש.
לדעתי הפתרון הכי טוב הוא משאלי עם לעיתים תכופות.

למה אתה יוצא מנקודת הנחה שמה שהרוב חושב זה מה שנכון?
ולמה אתה חושב שצריך מגבלות על חשבון החופש שלי? למה שזה יגרום לכאוס, ולמה אתה חושב שהשאלה למה זה יגרום בכלל רלוונטית לקביעה מה נכון?

אין קשר ליהודים, זו פעולה של דאע"ש נגד צרפת כי היא שותפה למתקפה נגד דאע"ש.

אני מזכיר לכם בצרפת למעט היהודים, כולם שם אנטשימים, אז אפשר להזדהות איתם ולהביא חמלה.

אבל להיות חלק מהעדר הזה שמחליף את התמונה בפייסבוק לדגל של צרפת זו צביעות לשמה.

אנחנו חווים את זה מידי יום, ולא זכור לי מישהו בצרפת שגינה את זה, נהפוכו.

יש כל כך הרבה דברים חרא בדמוקרטיה, כל כך הרבה כח לקבוצה קטנה ומסריחה של אנשים אינטרסנטים, הדבר האחרון שצריך לטפל בו זה האם לאפשר נשק לכל אחד ברחוב.
הבנתי שאתם מדברים על הזכות לחופש ולוקחים את הקטע עם הנשק כדוגמא, אבל עם כל הכבוד לחופש שלך צריך מגבלות כדי שלא נחייה בכאוס, באמת שהדוגמא הכי טובה היא המצב כיום, אם אפילו ל1 מתוך עשרות המחבלים בשבוע האחרון היה נשק, מניין ההרוגים היה מוכפל אם לא משולש.
לדעתי הפתרון הכי טוב הוא משאלי עם לעיתים תכופות.

ומה היה קורה אם בנוסף למחבל היו 80% אזרחים עם נשק?

ומה היה קורה אם בנוסף למחבל היו 80% אזרחים עם נשק?

אז היה סדום ועמורה
וכל יום היית שומע על מקרה רצח של בן אדם נורמטיבי שלא שלט על העצבים שלו והרג את השכן שלו כי ההוא דרך לו בגינה.

9 מתוך 10 מה mass murders הכי גדולים בארה''ב נעשו ב gun free zones..
Screen-Shot-2015-10-04-at-9.28.54-AM.jpg

9 מתוך 10 מה mass murders הכי גדולים בארה''ב נעשו ב gun free zones..
Screen-Shot-2015-10-04-at-9.28.54-AM.jpg
9 מתוך 10 סטטיסטיקות הונפצו מהתחת ולא באמת נבדקו.
יש לך מקור?
ועוד משהו, מה הסטטיסטיקה הזאת אמורה להוכיח?

כאוס. אנשים לא יודעים לירות בנשק. הם יפספסו את המחבל ויפגעו באזרחים תמימים בטעות במקום.

כן אנשים לא יודעים כלום. צודק. צריך לעבור אימון בכוחות הבטחון כדי ללמוד לכוון. כאוס זה מפחיד. יש לך עוד מילים מפחידות?
9 מתוך 10 סטטיסטיקות הונפצו מהתחת ולא באמת נבדקו.
יש לך מקור?
ועוד משהו, מה הסטטיסטיקה הזאת אמורה להוכיח?

מה אכפת לך ממקור, הרי אין לך שום בעיה להציג דעה שלא מבוססת על נתונים.

כן אנשים לא יודעים כלום. צודק. צריך לעבור אימון בכוחות הבטחון כדי ללמוד לכוון. כאוס זה מפחיד. יש לך עוד מילים מפחידות?
10 אנשים שירו בנשק פעמיים בחיים מוציאים נשק ומכוונים אותו לעבר המחבל ואתה חושב שזה בטוח לחלוטין לאזרחים מסביב?
מה אכפת לך ממקור, הרי אין לך שום בעיה להציג דעה שלא מבוססת על נתונים.
יש הבדל בין להציג דעה ללהציג סטטיסטיקה. כדי להציג דעה לא צריך מקור, כדי להציג סטטיסטיקה כן צריך.

10 אנשים שירו בנשק פעמיים בחיים מוציאים נשק ומכוונים אותו לעבר המחבל ואתה חושב שזה בטוח לחלוטין לאזרחים מסביב?

יש הבדל בין להציג דעה ללהציג סטטיסטיקה. כדי להציג דעה לא צריך מקור, כדי להציג סטטיסטיקה כן צריך.

לא, מה פתאום. עדיף לחכות שיגיע שוטר או חייל שירה 3 פעמים מאז שהתגייס.

לא, מה פתאום. עדיף לחכות שיגיע שוטר או חייל שירה 3 פעמים מאז שהתגייס.
בוא נחזור לשאלה הקודמת שלא ענית לי עליה קודם.
מה לדעתך הסיבה שמחבלים דוקרים יהודים ולא יורים בהם? לדעתי הסיבה היא כי הם לא מצליחים להשיג נשק, שזה מביא אותי לנקודה שאפשרות להשיג נשק בצורה חוקית תדפוק את מדינת ישראל.

אגב, אני בעד מתן רישיון לנשק, אבל רק לאחר בדיקה קפדנית ומבחנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית