הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

יום רביעי ה132.5 יהיה קל אבל זה עוד רחוק, יש לי בנץ' וסקוואט חשובים באימונים שלפני.
יום ראשון אתה הספוטר שלי בבנץ', והפעם אין מצב שאני עושה בבנץ' כשל.
אם אני הספוטר שלך, אז אתה תאלץ ללחוץ הכל לבד, או die trying.
😇

• פותח/ת השרשור
Scream עדכן/ה את הלוג ״בא לשכונה בחור חדש״:

עדכון לוג: 19/12/15

משקל גוף: 85.7

יום מנוחה כדי להתאושש מאתמול וגם להתכונן לבנץ' של מחר.
הדרך לטכניקה מושלמת בקלין עוד ארוכה, היום עשיתי כמה סטים של power high pulls אבל בואריאציה קצת שונה: ביצוע של הhigh pull אחרי שהרגליים מתיישרות- תרגול של המעבר כוח מהרגליים לידיים אבל תרגול חלקי- בלי להרים עקבים כמו בקלין, לאט לאט.

עשיתי קצת תרגילי גמישות לסקוואט וסקוואט קל עם התיישבות של 5 שניות כל חזרה, עשיתי איזה 3 כניסות לסט אפ של בנץ' כמו שצריך כדי שלא יהיו לי פאדיחות מחר, אחרי הכשל של ה80 פעם קודמת גם בגלל טכניקה אין מצב שטכניקה הורסת לי מחר וה80 אמור ללכת חלק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/12/15 שבוע 7 אימון 1

משקל גוף: 85.9

Bench Press 1x5 80kg PR
תודה לספוטר המקצועי @White Walker

Incline Press: 2x8 40kg
2x8 46kg
1x8 50kg

פטישים: 5x8 35lbs
Barbell Curls: 5x8 30kg
קצת בייספס

Muscle Clean 5x5 30kg קליל, שלב ראשוני בדרך ליישום טכניקה טובה של פאוור קלין.

ספאם:
היה לי חוב קטן עם ה80 קילו בנץ' אחרי הכשל הבזיוני בפעם הקודמת, חזרה חמישית הייתה קשה אבל עלתה לבד.
נשארו לי עוד 3 אימונים של בנץ' עד המעבר לmadcow כנראה שאני יעלה קילו כל פעם ב2 אימונים הקרובים ובאימון השלישי אני ינסה 82.5

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
יש סיבה שההתקדמות כ"כ איטית בבנץ'?
מ70 ל80 הייתי בקצב של 2.5 קילו כל אימון ופעם קודמת שהיה לי 80 קילו בנץ' היה כשל.
אני מעדיף להגיע ל82.5 לאט ובטוח על חשבון סיום של התוכנית הנוכחית שלי עם 85, אחר כך יש לי את ה4 שבועות ריסט ב5x5 ואז אני בטח יתקדם בבנץ' בקצב של 1.5 קילו כל אימון כי אני לא רואה את עצמי מעלה את הבנץ' מ82.5 ל102.5 לחמישייה תוך 8 שבועות.

מ70 ל80 הייתי בקצב של 2.5 קילו כל אימון ופעם קודמת שהיה לי 80 קילו בנץ' היה כשל.
אני מעדיף להגיע ל82.5 לאט ובטוח על חשבון סיום של התוכנית הנוכחית שלי עם 85, אחר כך יש לי את ה4 שבועות ריסט ב5x5 ואז אני בטח יתקדם בבנץ' בקצב של 1.5 קילו כל אימון כי אני לא רואה את עצמי מעלה את הבנץ' מ82.5 ל102.5 לחמישייה תוך 8 שבועות.
ב2.5 אתה מעלה ועדיין יש כשל? 😳
הזוי ,תחליף תוכנית חחח

• פותח/ת השרשור
ב2.5 אתה מעלה ועדיין יש כשל? 😳
הזוי ,תחליף תוכנית חחח
אני לא עושה לינארית עדיין, מתחיל אותה בתחילת ינואר.
אני עושה תוכנית שדודי הביא לי אחרי השבועיים טכניקה של התרגילי בסיס, שבוע הבא מסיים ועובר ל5x5

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/12/15 התיקון של הפרס

הרבה סטים של כניסה לסטאפ של פרס כדי לפתור את בעיית המפרק המתקפל על חשבון מרפקים לפני המוט, problem solved.
Muscle Clean 5x6 כדי שבטווח הרחוק אני יעשה כבר קלין נורמאלי.

לקראת הפרס של מחר ואחרי ניסיון כושל לתיקון הטכניקה והכניסה לסטאפ בפעם האחרונה שעשיתי פרס העדפתי לנצל את היום מנוחה הזה כדי למזער נזקים לקראת מחר ולנסות לתקן את הפרס כמה שאפשר, אני די מרוצה.
האמת הייתי היום בעיקר בתפקיד ה"אחי אני עושה נכון?", ככה זה שאחד החברים שלי החליט שבא לו להתחיל להתאמן וכל אימון הוא שוכח את השמות של התרגילי בסיס אבל לפחות טכניקה הוא זוכר פחות או יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/12/15 שבוע 6 אימון 2

Squat 1x5 95kg belted חזרה שלישית איבדתי קצת יציבות בגלל משהו בhip drive.
Squat 1x8 78kg backup set זוועתי ביותר, חצי מהחזרות לא שברתי מקביל כנראה הייתי עייף.
Front Squat 3x5 30kg

Press 1x5 45kg PR הטכניקה טיפה השתפרה אבל היא רחוקה מלהיות מושלמת, יש לי חודש לתקן ואני גם יצליח.
Press כמה סטים עם מוט ריק כד י לעבוד עוד על טכניקה.

Muscle Clean 3x5 30kg המאסל קלין משתפר, מקווה להתחיל לשלב בקרוב עוד דברים שיעזרו לי להצליח קלין כמו שצריך.

ספאם: בסופו של דבר אני אתחיל ביום ראשון הקרוב את הmadcow, במהלך החודש של הריסט אני אצליח לתקן את הפרס ולשפר את הטכניקה בשאר התרגילים אפילו יותר ממה שהיא כרגע.
סיימתי את התוכנית הנוכחית שלי מאוד מרוצה, המשקלים הסופיים:
סקוואט 95 לחמישייה, לא לחוץ לי שלא סיימתי עם 100.
פרס 45 לחמישייה.
דדליפט בינתיים 130 לחמישייה, ביום חמישי יש לי ניסיון עם 132.5
Bent Over Row בינתיים 77.5 לחמישייה וביום חמישי ניסיון עם 80.
בנץ' פרס 80 קילו לחמישייה.
Weighted Pull Ups 5x6 על 85 קילו מג+7 קילו
Weighted Dips 5x6 על 85 קילו מג עם 21 קילו

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/12/15 אימון אחרון לפני המדקאו!!!!!

משקל גוף: 86

Deadlift 1x5 132.5kg

Bent Over Row 1x5 80kg PR

Muscle Clean: 3x5 40kg

Weighted Chin Ups:
1x6 10kg
4x6 15kg

Weighted Dips:
1x6 20kg
1x10 25kg ניסיתי לראות איך יילך עם 25 ו6 ראשונות היו קלות אז המשכתי, 2 אחרונות קשות רצח.
2x6 25kg
1x6 20kg

ספאם: בהמשך, אין לי זמן לרשום את החוות דעת על האימון עכשיו אני קצר בזמן.

קרא את שאר עדכון הלוג...
בהמשך לעדכון לוג של אתמול שלא היה לי זמן לסיים ב100% כי קצת מיהרתי לארגן כמה דברים:
24/12/2015
משקל גוף: 86

Deadlift 1x5 132.5kg

Bent Over Row 1x5 80kg PR

Muscle Clean: 3x5 40kg

Weighted Chin Ups:
1x6 10kg
4x6 15kg

Weighted Dips:
1x6 20kg
1x10 25kg ניסיתי לראות איך יילך עם 25 ו6 ראשונות היו קלות אז המשכתי, 2 אחרונות קשות רצח.
2x6 25kg
1x6 20kg

ספאם:

היה אימון ממש טוב, קצת נרתעתי מה80 קילו bent over row בהתחלה וגם בחימום של הדדליפט ה2 סטים של ה80% ו90% שהיו 106 קילו ו120 קילו (היה אמור להיות איזה 119.5 אבל עיגלתי) הרגישו לי מאוד מוזרים ולא ציפיתי שה132.5 יעלה האמת.
בהתחלה חשבתי אולי לחגור אבל התייעצתי על זה עם מורן ובסוף לא חגרתי, סוף סוף הצלחתי לשים דגש כמעט על טכניקה מושלמת חוץ מזה בערך 2 חזרות המוט ברח לי טיפה טיפה קדימה שהייתי מוריד את המוט ומורן העיר לי על זה אבל עדיין עלו 5 חזרות. בחזרה החמישית היה לי קצת יותר קשה לנעול.

הBent Over Row היה קשה רצח אבל 5 חזרות עלו לא על חשבון טכניקה, הריסט של הלינארית בא ממש בטוב כי הסט עם ה80 קילו זה כבר היה מאבק לא קל והשתדלתי לתת הכול שהמרפקים לא יברחו לי אחורה. הטכניקה שלי בmuscle clean השתפרה ואני יראה איך אני אשלב עוד תרגילים שיעזרו לי ליישם את כל הטכניקה של הקלין בשלמותה עם הזמן.

המקבילים הפתיעו אותי שהצלחתי עם 25 קילו על 86 קילו משקל גוף, היה לי סט אחד של 10 חזרות שמורן צילם אבל רק ה8 הראשונות היו טובות ב2 האחרונות נאבקתי קצת לעלות וזה היה קצת על חשבון טכניקה אז אפילו שהייתה חזרה מלאה אני לא חושב שזה נחשב כל כך.

סה"כ אני מרוצה מאוד מהתוכנית הזאת בהתחלה הייתי אנטי לגבייה, אם הייתי עושה SS אולי היה לי משקלים קצת יותר גבוהים אבל חודש לא העלתי סקוואט בגלל טכניקה וגם לא ממש רציתי לעשות SS, אני מרוצה מהמשקלים שאני עובר איתם ללינארית, אין תלונות.

• פותח/ת השרשור
Scream עדכן/ה את הלוג ״נמאס לעשות מכרעים רוצה להיות ליפטר לכל החיים- 5x5 madcow״:

עדכון לוג: 25/12/15 יום מנוחה

משקל גוף: 86.1

שיניתי קצת את הלוג בהתאם למעבר תוכנית.
יום ראשון הולך להיות אימון מאוד קליל בגלל הריסט שבו יהיה:
סקוואט 87.5 x5
בנץ' 72.5 x5
bent over row 72.5 x5

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Scream עדכן/ה את הלוג ״נמאס לעשות מכרעים רוצה להיות ליפטר לכל החיים- 5x5 madcow״:

עדכון לוג: 27/12/15 מדקאו חודש ריסט שבוע 1 אימון 1

משקל גוף: 86.1

Squat 5x5 52.5kg, 61kg, 70kg, 78.5 kg, 87,5kg

סט אחרון היה לי באט ווינק מוגזם, הפתרונות זה או לרדת פחות (אני יורד קצת יותר ממקביל) או מתיחות להאמסטרינג. ביום שלישי שיש לי סקוואט התאוששות אני אצלם סט שאני יורד מתחת למקביל להמחשה.

Bench Press 5x5 43.5kg, 51kg, 58kg, 65kg, 72.5kg
קל.

Bent Over Row 5x5 43.5kg, 51kg, 58kg, 65kg, 72.5kg
קל.

ספאם:
אימון קליל, לא נורא שיש באט ווינק בסקוואט, המטרה של החודש ריסט היא לתקן בעיות במשקלים שכבר עשיתי בעבר וגם את זה אני יצליח לפתור.
בסט האחרון של הבנץ' לחצתי ממש מהר אז לא שמתי לב שהאחיזה הייתה טיפה לא שווה וזה גרם לי ללחוץ לא כל כך ישר אבל המשקל היה קל אז זה לא ממש הפריע.

בדר"כ לא מפוצץ בשעות הערב אבל לא יודע היום פשוט היה מפוצץ וכל רגע הייתה מלחמה על פלטות גדולות, קטנות וקולרים זה טיפה עיכב אותי- כמו שאתם רואים היו לי הרבה משקלים שדורשים פלטות קטנות אז האימון לקח לי שעה במקום לקחת לי באיזור החצי שעה- 35 דקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/12/15 ריסט שבוע 1 אימון 2

Squat התאוששות:
2x5 70kg

קליל ביותר, היום הקפדתי על לשחק עם העומק של הסקוואט, לחפש את ה"בדיוק מקביל" ולא מתחת לזה כי אם אני מגזים עם המתחת למקביל נוצר באט-ווינק מוגזם בדיוק כמו מה שקרה לי ביום ראשון ואת זה אני מנסה למנוע.

Press 1x5 37.5kg
לא עמד בציפיות אפילו שזה משקל קל כי זה ריסט, פירוט בספאם.

Deadlift 1x5 125kg
שוב נפלתי על טעות החגורה, פעם שלישית ואחרונה שאני מחליט לשים חגורה וכמו בפעמיים הקודמות זה רק הפריע לי ולא הועיל בכלל. לא משקל קשה אבל החגורה מאוד הפריעה.
אחרי הסט עשיתי בערך 12 סינגלים עם איזה 15-20 שניות מנוחה בין כל חזרה בדיוק עם אותו משקל כדי לראות שהחגורה סתם הפריעה ושבלי חגורה זה היה עף בקלות.

ספאם:
רוב היום בתל אביב בגלל איזה שטות מהעבודה בערך מ8 בבוקר והגעתי הביתה ב6 בערב וזה פשוט הרס לי את רוב היום, מזל שלא וויתרתי על לישון 7 שעות ושלקחתי לי איזה 2 סנדויצ'ים ו2 תפוחים כדי לא למצוא את עצמי לא אוכל כלום עד הצהריים, בקושי זמן לקפה היה לי לפני שיצאתי לרכבת.

עכשיו שאני בתקופת ריסט והמשקלים בכל מקרה קלים אני לא מסתכל על אם הצלחתי בקלות או לא כל כך במהלך האימון אני מציב לעצמי מטרות לכל אימון במהלך הריסט כמו תיקון ושיפור דגשים בטכניקות וכ"ו ולפי זה אני יודע אם האימון מוצלח אם עמדתי בציפיות שלי או לא.

אז מה היה לי בתכנון היום:
סקוואט:
*)ניסיון למנוע באט-ווינק בסקוואט כמה שיותר- רוב החזרות לא היו מתחת למקביל אז אפשר לסמן V.
*)פחות עומק בסקוואט, לרדת רק למקביל ולא מתחת, לא לשאוף לass to grass. בוצע חלקית, כשאני יורד מתחת למקביל אני כן מרגיש את זה אבל שאני שובר מקביל באופן גבולי או ממש קרוב אני לא תמיד שם לב.

פרס:
*)כניסה נכונה לסט-אפ, מרפקים לפני המוט ומפרק ישר. V
*)שיפור של הלחיצה עצמה- לא כל כך קרה היום, יש לי עוד 3 שבועות להשתדל לעבוד על זה כמה שיותר טוב, המשקל היה קליל וגם ב40-45 זה קל, התעכבתי על הסט-אפ באיזור ה2 אימונים וזה הזמן להמשיך הלאה.

דדליפט:
*)טיפה יותר ברכיים החוצה. V
*)להוציא קצת יותר את החזה. V
*)להשתדל שהמוט לא ייברח לי קדימה כשאני מוריד אותו כל חזרה. V
יש לי בעייה קטנה בדדליפט, אומנם הגב ישר אבל בכניסה לסט-אפ אני בזווית גבולית בין דדליפט לקלין (הזווית של הגב) והבנתי מכמה אנשים שככה בעצם אני מפעיל יותר את הפלג גוף התחתון ויש פחות כוח מנוצל.
@White Walker גם שימי, גם אורי, גם אלכס, גם אור וגם אסף שמו לזה לב.
אל תשכח שיש לי ידיים ארוכות, הגובה שלי זה 1.90
הנה איזה תמונה שמצאתי שממחישה על הזווית של הגב שאני מדבר עלייה:
long-arm-short-arm-deadlift.jpg

במקרה שלי זה הlong arm, שבהשוואה לאנשים עם ידיים קצת יותר קצרות זה נראה כאילו אני בזווית של משיכה של קלין.

מחר אני יעלה סרטונים מהחימום של הסקוואט והדדליפט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 30/12/15 יום מנוחה

משקל גוף: 86.3

יותר מאוחר אני יעשה קצת תרגילי גמישות כי זה אף פעם לא מזיק לעבוד על זה קצת, בטח עם הגובה שלי שזה אוטומטית מסמן אותי כחסר גמישות...
הסרטונים מאתמול:

סקוואט קל עם 60 קילו, הטכניקה קצת השתפרה ביחס לשבועות הקודמים אבל תמיד יש לי מה לשאוף לשפר:

דדליפט 100 קילו לחמישייה: חלק מהחימום, משקל קל מאוד סתם רציתי לצלם כדי לשים לב לזווית של הגב (long arms deadlift מה שנקרא, שבגלל זה אני בזווית שהיא בין הזווית הרגילה של הדדליפט לבין קלין מבחינת הback angle).

ההתעסקות שלי עם להוציא כמה שיותר חזה סידרה עוד יותר שיהיה לי back angle של long arm deadlift.
חבל שלא צילמתי את ההרבה סינגלים שעשיתי עם ה125 אחרי הסט שהחגורה הפריעה לי בו, הם היו ממש טובים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ד"א,
אני לא מציע להבא שתעשה דברים כאלה כמו ה 12 סינגלים האלה שעשית, גם אם אתה בריסט..
זה לא אומר שזה זמן למשחקים או בדיקת טכניקה על חשבון אימון העצימות.

ד"א,
אני לא מציע להבא שתעשה דברים כאלה כמו ה 12 סינגלים האלה שעשית, גם אם אתה בריסט..
זה לא אומר שזה זמן למשחקים או בדיקת טכניקה על חשבון אימון העצימות.[/QUOTE
לא עשיתי אותם בשביל הכיף, עשיתי אותם כי ה125 הלך זוועה עם החגורה, עלו 5 חזרות אבל החגורה מאוד הפריעה וגם ככה הייתי בסוף אימון בלי תרגילי עזר אחר כך.
אז עשיתי את הסינגלים כדי ללמוד את הלקח שלא להתפתות לחגורה ולהתעצבן אחר כך, לגרום לעצמי להבין שחגורה ודדליפט זה לא יילך אצלי ושבלי חגורה אני יסתדר הרבה יותר טוב במקום לחרב לעצמי איתה את הסט הכבד.
את הסקוואט ראית שעוד היית באימון, מה דעתך על מה שאמרתי על הback angle בדדליפט?
long-arm-short-arm-deadlift.jpg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית