Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״בברכת התחרות בדצמבר״:

עדכון לוג: 14/09/16

סבב 1 שבוע 2 אימון 3 Deadlift
Deadlift 152.5x5x5 ללא חגורההיבלת המציקה הזאת הפריעה באחיזה אבל עדיין הכול עלה למרות האחיזה המציקה. עד שבוע הבא היא תעלם כבר, אני מקווה שגם עד הדפיציט בראשון.

Pause Squat 102.5x5x3 ללא חגורה: הסט האחרון היה הכי טוב, בשאר לא הרגשתי שהבטן הייתה מספיק מכווצת וזה הפך אותם להרבה יותר קשים ממה שהם היו אמורים להיות.
החזקת משקל בLB ל10 שניות: 165
Box Squat 60x4x6 קל

Hardness:
Deadlift 6/10 בגלל האחיזה שזמנית היא חרא
תרגילי עזר 6/10 הpause היה נוראי חוץ מהסט האחרון שפתאום הרגיש הרבה יותר טוב מהשאר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

🤦‍♂️
אתה רציני שהנפח שלך (97.5 סקוואט) יותר נמוך מהעזר שלך (102.5 פאוז סקוואט)?

🤦‍♂️
אתה רציני שהנפח שלך (97.5 סקוואט) יותר נמוך מהעזר שלך (102.5 פאוז סקוואט)?
יכול להיות שהתחלתי עם העזר במשקל גבוה מידי, התחלתי את הנפח בסקוואט מ95 בכוונה כדי שאני לא אתקע בו מהר מידי וכדי לשרוד כמה שיותר בלי חגורה, אם אני שוב אמצע את עצמי חוגר באיזור ה110 זה לא ממש נותן לי משהו

סבבה שהתחלת ממשקל נמוך את הנפח, אבל זה שגוי להתחיל את הפאוז סקוואט יותר גבוה מהנפח עצמו כל המטרה זה שנפח זה היום הקשה כביכול ועזר נשאר בגדר עזר
קיצר ממליץ להוריד את הפאוז סקוואט ל90

נבו תפנים שעזר זה אמור להיות משקל נמוך יותר לנפח גבוה יותר.
בסוף תשרוף את עצמך ולא תתחרה.

עדכון לוג: 16/09/16

סבב 1 שבוע 2 אימון 4: Press
Press 45x5x5 קל, מנוחות קצרות של 3 דקות.
DB Incline Press 40lbsx4x10 לא קשה
Close Grip 51x4x10 קל
פטישים 35lbsx4x12 פאמפ לסופ"ש עחי!

Hardness:
Press 3-4/10
עזר 4/10
בניגוד לאימונים הקודמים הפעם לא התפרעתי יותר מידי בתרגילי עזר מבחינת המשקלים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/09/16

סבב 1 שבוע 3 אימון 1- סקוואט
Squat 100x5x5 הלך סבבה, לא כבד.
Deficit Deadlift 120x5x3 קל רצח
Bent Over Row 62x4x10 בינוני
חתירה בדאמבל 45lbsx4x10 בינוני

Hardness:
Squat 5/10
עזר 6/10
המכון נפתח באיור היום היה אמור להפתח ב8 ונפתח רק לקראת 8 ורבע ונסגר ב10 אז אחרי הסקוואט שגם בו לא נחתי מעבר ל4 דקות בכל סט, די מיהרתי עם התרגילי עזר אז הם היו יותר קשים כי בדרך כלל אני נח בהם יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא במקום בכלל לפתוח לכל כך קצת זמן.. 🫤
האמת שדודי לא סגר עדיין ב10 כי הוא עוד התאמן אבל כשהתאמנתי הייתי בטוח שהוא יסגור בדיוק ב10 כמו לפני שבועיים אז די מיהרתי עם התרגילי עזר.
בדפיציט זה לא ממש הפריע כי חזרתי 25 קילו אחורה והוא לא היווה אתגר גדול אבל הBoR היה הרבה יותר מאתגר ממה שציפיתי בגלל מנוחות קצרות.
דודי השתגע היום גם נתן עוד PR בפרס הוא הצליח 153 אחרי 2 כשלים, בפעם השלישית זה עלה ואחר כך הוא גם ניסה 154 ולא הצליח.

עדכון לוג: 19/09/16

סבב 1 שבוע 3 אימון 2: Bench
Bench 77.5x5x5 לא היה קשה, בחלק מהסטים הלג דרייב קצת הרגיש לא פרפקט אבל אולי זו רק הייתה הרגשה.
Incline עם דאמבלים 50lbsx4x10 קל, לדעתי היה סט שהתבלבלתי בספירה ונתתי 12.
Weighted Dips 6x4x10 לא קשה.
Barbell Curls 32x4x12

Hardness:
Bench 4/10
עזר 3/10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/09/16

עשיתי עם חבר אימון בפימילי ג'ים, רציתי לעשות דדליפט עם Slippers ולא נתנו... הטמטום חגג אז נאלצתי לעשות דדליפט נפח עם נעלי WL שלמזלי היה קל.

Deadlift 155x5x5 עם נעלי WL שדי הפריעו, ללא חגורה ללא מגנזיום. הלך סבבה, חייב להודות שהמוט שם היה לא נוח בעליל ולא יכלתי לזרוק או להוריד באגרסיביות כמו שאני רגיל מהפאוור.

Pause Squat 90x5x3 עצירות של 3 שניות- קל
Box Squat 4x6x62.5 קליל

Hardness: Deadlift 7/10 בהתחשב בתנאים הלא רגילים שהקשו המון.
עזר 3/10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/09/16

סבב 1 שבוע 3 אימון 2- בנץ'
Bench 80x5x5
DB Incline 50lbsx4x10

Hardness:
בנץ' 7-8/10 באתי אחרי משמרת בוקר בעבודה אני ער מרבע ל5 בבוקר ואחרי 3 שעות שינה לצערי.
אינלקיין 5/10
ביום עם שעות שינה נורמאליות ובלי עבודה לפני זה היה עולה קל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/09/16

עדכון מאתמול,
שבוע 4 אימון 3- deadlift
deadlift 160x5x5 belted
pause squat 80x5x3 שמתי דגש יותר על עומק מקסימלי ועצירה ארוכה יותר ל3-4 שניות.

hardness:
deadlift 6/10
pause squat 6/10
סטים ראשון ושני של הדדליפט היו קצת כבדים יותר ממה שציפיתי ואז זה הלך ונהיה קל יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/10/16

ותודה לראש השנה שגרם לי להפסיד סקוואט ובנץ' ולהתחיל את השבוע הזה ישר מדדליפט.
אימון בקאנטרי גלי גיל בתקווה שאני אשרוד כאן 3 שבועות עד שכל המעבר של הפאוור יתבצע אם זה באמת יקרה.
בסך הכול המכון שם נחמד, כל השעתיים שהייתי שם אף אחד לא התקרב לכלוב אפילו, יש 2 ספות בנץ' וכולם הלכו לספה היותר גרועה, הספה הנורמאלית הייתה פנויה כל השעתיים, אחלה פלטות ומוטות של 20 שזה מפתיע.

אימון דדליפט:
deadlift 162.5x5x5 belted פתאום בלי מגנזיום זה מזעזע, גם הייתי צריך לשים נעליים מזל שיש לי נעל שטוחה שלא נגעתי בה הרבה זמן אבל זה לא הפריע לי למען האמת, מה שהכי הפריע היה להתאפק לא לזרוק בסוף ולפעמים לשחק אותה כאילו אני מוריד את המוט לא בטריקה מוגזמת, בסופו של דבר הכול עלה.

Front Squat
70x5, 80x3, 90x3, 100x3, 100x2
האמת רציתי לתת חמישייה עם 100 אבל הרגשתי בשלשה הראשונה שזה אבוד, רציתי לתת עוד שלשה אחריה ובסוף ברחתי לסיים את זה בדאבל במקום לסיים למטה בחזרה השלישית.

Pause Squat 40x3x6 כבר לא היה לי כוח להתחיל לעשות ערימה של פלטות אז עשיתי pause במקום box לעבוד טיפה על עומק עם משקל לא גבוה.

Hardness:
דדליפט 7/10 גם בגלל שזה לא כמו בפאוור וגם כי התזונה שלי הייתה לא ממש יציבה לאחרונה, הייתי די קרוב לניטראלי לפעמים וחבל, אני צריך להגיד תודה שלא יצאתי מהאימון הזה עם כשלים.
עזר 6/10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/10/16

סבב 2 שבוע 1 אימון Press
Press 50x5x5 חזרתי על האימון הקודם כי אין פלטות של קילו אז אני עושה התקדמות דו שבועית של 2.5 קילו.
עבר בשלום אבל אני חייב להעלות טיפה פלוס קלורי, גם די הרצתי את הסטים כי היה איזה מעצבן שחפר לי כל שנייה מתי אני מסיים עם הכלוב אז נחתי איזה 3-4 דקות בין כל סט.

עזר:
DB Incline Bench Press 25x4x8
Close Grp Bench Press 50x4x10 קליל למרות שהספת בנץ' בגלי גיל ממש לא נוחה, אני מפחד מהנפח של האימון בנץ' הבא כי היציבות לא משהו בספה המגעילה הזאת.
בייספס והביתה

Hardness:
Press 6/10
עזר 5/10
לדעתי אני אעלה מעט את הפלוס הקלורי, עוד איזה 150 קלוריות זה ייתן פוש במהלך הסבב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/10/16

חגים ומפסידים אימונים, התחלתי את השבוע מיום חמישי הזה באימון בנץ', מחר אני לא חושב שאני אעשה דדליפט כי אמור להיות לי סקוואט ביום ראשון, אולי אני אזיז את הסקוואט של יום ראשון למחר וזהו כי אמור להיות סגור בימי ראשן בקאנטרי הזה וכי זה ערב חג.

סבב 2 שבוע 2 אימון בנץ'
Bench 82.5x4x5 היה מזעזע, ספה לא נוחה בעליל היא צרה מאוד ונמוכה וזה מאוד מקשה על היציבות, כל מי שמתאמן עכשיו בגלי גיל סובל מהספה הזאת אבל זה מה שיש כרגע.
82.5x4f הספוטר החליט לגעת בחזרה החמישית לקראת סיום הנעילה, אז אני לא מתרגש מהכשל הזה.

DB Bench Press 32.5x4x8 הספות שמתאימות לאינקליין היו תפוסות ומיהרתי אז עשיתי רגיל ולא אינקליין.

Weighted Dips 5x2x10
10x2x8
לא כל כך נוח לעשות שם מקבילים אבל עדיף מלא לעשות בכלל, המקבילים שלהם זה עם ביחד עם מכונה של מתח אז כל פעם שירדתי מהמקבילים דרכתי על מה שמעלה את המשקל של ה"מתח" הזה.

Biceps 4x12

Hardness:
בנץ' 8/10 גם בגלל שבאתי לאימון ב9 בבוקר (יש לי קורס פסיכומטרי היום אז נאלצתי לבוא מוקדם) וגם הספה המגעילה הזאת לא תרמה לי כל כך.
עזר: 6/10

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית