הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״בברכת התחרות בדצמבר״:

עדכון לוג: 14/10/16

סבב 2 שבוע 3 אימון 1- סקוואט
המכון סגור בראשון אז תפרתי את הסקוואט היום כי יום שני קצת בעייתי לי.

Squat 107.5x5x5 הכלוב פשוט מזעזע הכול עלה סבבה למרות שלא נוח לעשות בכלוב הזה סקוואט גם כי אני לא יכול להוציא לLB מגובה נורמאלי הגובה שאני צריך זה בדיוק מה שחסר שם וגם כי צפוף לייד המוטות בטחון.

Deadlift 125x5x3 קליל, עשיתי רגיל במקום דפיציט כי זה תסביך לאלתר שם דפיציט זה לא כמו עם הבאמפר בפאוור שזה קליל ונוח וגם עושים שם דרמה מכל שטות אז אם היו רואים אותי עומד על פלטות היו חופרים לי בדוק.

BoR 65x4x8 סביר

Hardness:
Squat 6/10
עזר 4/10

קרא את שאר עדכון הלוג...

הרבה חברה עברו לגלי גיל איתך? ומתי אם בכלל נפתח שם הפאוור האוס המחודש? 😣

המכון של גלי גיל הוא דווקא מאוד נחמד....אני ו @PomFect התאמנו שמה משהו כמו 4 שנים בערך ושרדנו, אני בכל אופן אישי אהבתי את הציוד והסתדרתי לא רע שמה, השיא הכי משמעותי שלי גם נתתי במכון הזה:

מסור ד"ש לכפיר 😛 ובהצלחה עם האימונים

המכון של גלי גיל הוא דווקא מאוד נחמד....אני ו @PomFect התאמנו שמה משהו כמו 4 שנים בערך ושרדנו, אני בכל אופן אישי אהבתי את הציוד והסתדרתי לא רע שמה, השיא הכי משמעותי שלי גם נתתי במכון הזה:

מסור ד"ש לכפיר 😛 ובהצלחה עם האימונים

Welcome to hell, boy

זה בסדר.. הקאנטרי בקרית אתא הוא לא תענוג גדול יותר מגלי גיל תאמין לי

ואני פעם הראשונה ששמעתי שעשית מנוי בקאנטרי בקרית אתא עדיין אומר לעצמי מה לעזאזל חשבת לעצמך ולמה לכל הרוחות לא בספייס??!! 😣😡

ואני פעם הראשונה ששמעתי שעשית מנוי בקאנטרי בקרית אתא עדיין אומר לעצמי מה לעזאזל חשבת לעצמך ולמה לכל הרוחות לא בספייס??!! 😣😡
כי זה קרוב לי לבית ונוח יותר בעיקר.
חח ולא ממש התחברתי לספייס, חוץ ממך ומאביחי המקום לא משהו בכלל.
ואם היית מפסיק לעבוד שם הייתי נדפק:sarcastic:

כי זה קרוב לי לבית ונוח יותר בעיקר.
חח ולא ממש התחברתי לספייס, חוץ ממך ומאביחי המקום לא משהו בכלל.
ואם היית מפסיק לעבוד שם הייתי נדפק:sarcastic:

אני בינתיים לא הולך לאף מקום, לא התחברת למקום? ולקאנטרי כן התחברת? קרוב לבית שלך? אם ככה אז גם הספייס, מודה שזה לא מכון "הארדקור" אבל יש לך שימוש במגנזיום ורעש חופשי ואף אחד לא יעיר מילה ואתה בעצמך מודה שיש חבר'ה שאתה מכיר אצלנו, אם הולכים לפי זה יש לי הרגשה שבקאנטרי אין עוד מישהו שמתאמן כמוך (לא שזאת סיבה להתאמן במקום אחר) אבל אם כבר הולכים על תחושת אווירה, אין לפי דעתי עדיפות לקאנטרי על פני הספייס, מילא היית אומר לי מכון שדוגל בהרמות שאנחנו מבצעים וכולם מתאמנים ככה אז סבבה הייתי מבין. הדבר היחידי שאני יכול להבין זה מחיר למנוי, אולי זה השתלם לך למרות שלא חסר אצלנו מבצעין אבל באמת, כל שאר הסיבות לא נשמעות לי הגיוניות בכלל למה הקאנטרי כן והספייס לא

אני בינתיים לא הולך לאף מקום, לא התחברת למקום? ולקאנטרי כן התחברת? קרוב לבית שלך? אם ככה אז גם הספייס, מודה שזה לא מכון "הארדקור" אבל יש לך שימוש במגנזיום ורעש חופשי ואף אחד לא יעיר מילה ואתה בעצמך מודה שיש חבר'ה שאתה מכיר אצלנו, אם הולכים לפי זה יש לי הרגשה שבקאנטרי אין עוד מישהו שמתאמן כמוך (לא שזאת סיבה להתאמן במקום אחר) אבל אם כבר הולכים על תחושת אווירה, אין לפי דעתי עדיפות לקאנטרי על פני הספייס, מילא היית אומר לי מכון שדוגל בהרמות שאנחנו מבצעים וכולם מתאמנים ככה אז סבבה הייתי מבין. הדבר היחידי שאני יכול להבין זה מחיר למנוי, אולי זה השתלם לך למרות שלא חסר אצלנו מבצעין אבל באמת, כל שאר הסיבות לא נשמעות לי הגיוניות בכלל למה הקאנטרי כן והספייס לא
לא התחברתי לספייס אחי, אתה לא צריך להתרגז.. 😘
אחרי שיסתיים לי המנוי בקאנטרי אשקול באמת אם לעבור לספייס, בינתיים לא נתקלתי בקשיים בקאנטרי והכלוב שם תמיד ריק עבורי 😛

אחרי שיסתיים לי המנוי בקאנטרי אשקול באמת אם לעבור לספייס, בינתיים לא נתקלתי בקשיים בקאנטרי והכלוב שם תמיד ריק עבורי 😛

גם אצלנו הוא ריק בד"כ חוץ ממני שמשתמש בו, אגב יש עכשיו סה"כ 3 כלובים, כאילו כלוב אחד ועוד שני ראקים.
עצבני, כי העדפת את הקאנטרי על פניי 😡🙁

עזבתם את הפאוור האוס?

שייפתח כבר עבר זמן מאז שעשיתי בנץ' בספה נורמאלית

עדכון לוג: 31/10/16

משקל גוף: 90.8
אני מתכנן להתחרות בעד 100 אז אני יכול להרשות לעצמי להגדיל פלוס קלורי בצורה משמעותית לקראת התחרות כבר נובמבר מתחיל והייתי בטוח שאני אשקול בסביבות 94 או 95 בזמן הזה, הרווחתי שלא עליתי במשקל גוף בשבועות הקלים.

אימון בוקר, אילוצים של פסיכומטרי שוב נקלעתי למצב של או להתאמן בבוקר או לא להתאמן ולמזלי הכול עלה למרות שב9 בבוקר הרגשתי זקן במיוחד.

Squat 115x5x5 belted הכול עלה, 2 סטים אחרונים היו קצת מאתגרים אבל הטכניקה הייתה סבבה לגמרי, בערב זה היה עולה הרבה יותר בקלות.

Deadlift 132.5x5x3 קליל, אחרי הסט הראשון איזה מאמן העיר לי שאני טורק, לא חושב שיש מישהו שלא מוריד מהר מוט בדדליפט, שהוא יבוא ויוריד לאט לאט ואם הוא כבר היה עושה דדליפט סביר להניח שזה היה טאץ' אנד גו כי הוא מפחד מהרעש של הרצפה.

BoR 67.5x4x8
לא רע

חתירה בדמאבל 25x4x10
קל

Hardness:
Squat 8/10 בעיקר בגלל השעה, אני לא אוהב להתאמן מוקדם אני רגיל לרעב ואני אוהב להתאמן אחרי שאני מרגיש שאכלתי מלא לאורך היום.

עזר:
5/10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/11/16

שבוע הבא הפאוור חוזר סוף סוף!
Deadlift 180x4 רציתי חמישייה אבל בהתחשב בתנאי הקנאטרי גם מ4 אני מרוצה במיוחד שאני לא רגיל לדדליפט עם נעליים אבל זה מה שיש כרגע עד שהפאוור ייפתח.

Front Squat 90x2x2
מסתבר שעם המוטות בטחון הארורים האלה קצת יותר קשה לעשות פרונט סקוואט, נכנסתי בהם עם המוט

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית