עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפיתוח גוף צריך לבודד שרירים. כשאתה שוקל 60 קילו אתה לא מפתח גוף. אתה עדיין ילד שצריך לגדול ולהתחזק. כשתהיה מספיק גדול וחזק תוכל להחליט שאתה מתחיל לפתח גוף.צודק,אבל צריך לבודד הרבה
63 חח אבל הגובה שלי זה 1.65 אז זה אותו דבר כמו להיות 1.80 ולשקול 78?לפיתוח גוף צריך לבודד שרירים. כשאתה שוקל 60 קילו אתה לא מפתח גוף. אתה עדיין ילד שצריך לגדול ולהתחזק. כשתהיה מספיק גדול וחזק תוכל להחליט שאתה מתחיל לפתח גוף.
למה שלא יתרום לכלום?,אני עושה אותו בשביל לבודד תאומים והחלטתי בסוף לעשות רק אותושמע אחי שורה תחתונה התרגיל הזה לא יתרום לך כלום ואין לך למה לעשות אותו. חבל.
עזוב. אתה לא מבין כלום. 1.80m על 78kg זה "לא מתאמן"63 חח אבל הגובה שלי זה 1.65 אז זה אותו דבר כמו להיות 1.80 ולשקול 78?
ולמה אי אפשר לפתח גוף בגיל שלי,יש מספיק טוסטסטרון והורמון גדילה
לא יתרום בגלל שבמצב שלך עכשיו אתה צריך לעשות תרגילים בסיסיים, ולא לבודד שום שריר ספציפי. כל הגוף שלך חלש באותה מידה כרגע, אתה מתאמן מתחיל.
למה לבזבז זמן על תרגיל שאין לך צורך בו?
למה,כמה אתה שוקל ומה הגובה שלך?עזוב. אתה לא מבין כלום. 1.80m על 78kg זה "לא מתאמן"
אוקיי תודה אחישריר התאומים הוא שריר שדי קשה לראות בו תוצאות מהסיבה שהוא שריר קטן. גם אם תבודד אותו אתה לא תראה תוצאות מרחיקות לכת. לטעמי מיותר.
אומרים לך לא לבודד תאומים אז אתה רוצה ללמוד על מבנה התאומים כדי לבודד את הבידוד של התאומים?אוקיי תודה אחי
נב:ויש אזורים בתאומים,ואם הרגליים פנימה או בחוץ זה אזורים שוני בתאומים אפשר הסבר אילו איזורים?
לא,בכללי אני רוצה לדעת את המבנה כי שאלתי מישהו(לא פה) והוא אמר לי שיש חלקים שונים בתאומים שאם הכף רגל פונה פנימה או החוצה זה עובד על איזור אחר אז רציתי להבין אילו איזורים ישאומרים לך לא לבודד תאומים אז אתה רוצה ללמוד על מבנה התאומים כדי לבודד את הבידוד של התאומים?
אבל רצוי לבודד לפחות בתרגיל אחד את התאומים,כי הם לא עובדים מספיק בתרגילי בסיס שאני עושהאין לך מה לבודד אותם הם יתחזקו מספיק מתרגילים מורכבים... חוץ מי זה שהם גם לא יגדלו כלכך כמו שאתה חושב... לא יהיה לך תתאומים של קאי גרין... אם תאמן אותם חוץ מי זה שזה ששאלת אותו מה הגובה שלו (תום המנהל הראשי) והמשקל שלו רק מהתמונה רואים שהוא "לא הבחור הכי קטן במכון"...
רצוי זה כללי מדי למה זה רצוי אפשר לדעת? אני אישית מעולם לא אימנתי תאומים... אם אני יעבור מתישהו לבילדינג אני אולי יעשה את הפיצול הזה כרגע אני לא צריך אותו לפי מה שהבנתי אתה רוצה בילדינג אבל אתה עוד לא שם... קודם כל תתחזק התרגילי בסיס יחזקו אותך בקצב הרבה יותר מהיר ובהמשך כבר תעשה את הפיצולים למיניהם אם תרצה כרגע זה מיותרלא,בכללי אני רוצה לדעת את המבנה כי שאלתי מישהו(לא פה) והוא אמר לי שיש חלקים שונים בתאומים שאם הכף רגל פונה פנימה או החוצה זה עובד על איזור אחר אז רציתי להבין אילו איזורים יש
אבל רצוי לבודד לפחות בתרגיל אחד את התאומים,כי הם לא עובדים מספיק בתרגילי בסיס שאני עושה
ולגבי תום סתם רציתי לדעת חח כי ראיתי את התמונה שלו והוא נראה ממש גדול
אוקיי תודה,מעריך את זה שהסברת לי וכרגע המטרה שלי היא להשתפר ב-street workout וגם בבילדינגרצוי זה כללי מדי למה זה רצוי אפשר לדעת? אני אישית מעולם לא אימנתי תאומים... אם אני יעבור מתישהו לבילדינג אני אולי יעשה את הפיצול הזה כרגע אני לא צריך אותו לפי מה שהבנתי אתה רוצה בילדינג אבל אתה עוד לא שם... קודם כל תתחזק התרגילי בסיס יחזקו אותך בקצב הרבה יותר מהיר ובהמשך כבר תעשה את הפיצולים למיניהם אם תרצה כרגע זה מיותר
ידוע שבידוד תאומים תורם המון לפלאנץ'.אוקיי תודה,מעריך את זה שהסברת לי וכרגע המטרה שלי היא להשתפר ב-street workout וגם בבילדינג
חחח נו אחי אני רוצה גם לפתח גוף וגם להשתפר בסטריט כך לדוגמא את אבי אסף,ברנדון מאיירס......ידוע שבידוד תאומים תורם המון לפלאנץ'.
אבל אתה מתעסק בשטויות שלא יקדמו אותך לא בפיתוח גוף ובטח שלו בסטריט וורקאווטחחח נו אחי אני רוצה גם לפתח גוף וגם להשתפר בסטריט כך לדוגמא את אבי אסף,ברנדון מאיירס......
בערך כמו שכל, לא?זה שריר מניאק זה התאומים, בוגדני ביותר אם אין לך אז אין לך