עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאיזה טווחי חזרות בעיקר?Deficit deadlift, Pause squat.
כשהעלתי סרטונים לפורום אמרו לי שהטכניקה טובה. כנראה שהמשקל כבד מידי אבל בכל פעם שנכשלתי אני בטוח שאם הייתי מצליח לנתק את המוט במהירות סבירה אז הייתי מצליח את החזרות. מה רע בתרגילי עזר? וגם אם לא תרגילי עזר אז אולי אני יכול לשנות קצת את הטכניקה ככה שיהיה יתרון מכני מסוים בניתוק כמו למשל להצר/ להרחיב את העמידה להגביה/ להנמיך את גובה האגן.או שהמשקל כבד מדי או שאתה לא יודע למשוך. במשקלי עבודה שלך אין מה להתעסק בתרגילי עזר.
המשקל לא גבוה אבל זה באמת משנה?כמה אתה מרים שאתה צריך תרגילי עזר לנקודה ספציפית?
לכן אם תתחזק באופן כללי אז הניתוק עצמו גם כן יתחזק.המשקל לא גבוה אבל זה באמת משנה?
לפי דעתי החולשה בניתוק זה מה שמונע ממני להתקדם.
אבל מה עם יש באמת הבדל גדול בין הניתוק לשאר התרגיל.לכן אם תתחזק באופן כללי אז הניתוק עצמו גם כן יתחזק.
תמיד אתה תוגבל ע''י החולייה החלשה, נגיד ואתה תמצא תרגיל עזר שיעשה פלאים לניתוק שלך, והניתוק כבר לא יגביל אותך, מה אז? אתה תתקע בנקודה אחרת ע''י גורם מגביל אחר, ומה אז? תוסיף תרגיל עזר לאותה נקודה חדשה? אתה מבין לאן אני חותר?
אני גם חושב שמיותר להכניס עבודת עזר.
אני לדוגמא גם תמיד נכשל בתחתית/ניתוק (חוץ מתקופה שהאחיזה הגבילה אותי), ניסיתי המון תרגילי עזר, ובסופו של דבר חזרתי לעשות דדליפט רגיל (בנפח קצת יותר גבוה) והופ חזרתי להתקדם.
הערה-במקרה והאחיזה היא גורם מגביל, אני דווקא כן ממליץ לחזק את האחיזה בעבודת עזר.
לי אישית נשמע מיותר,אבל מה עם יש באמת הבדל גדול בין הניתוק לשאר התרגיל.
לדוגמא מהרצפה אני יכול למשוך 130 קג אבל מהגבהה של כמה סמ אני יכול למשוך 155 קג.
גם במקרה הזה לא היית מצליח לחזק את הניתוק בניפרד?
וזהו לא שאני אומר שאני מפסיק לעשות דדליפט רגיל,אני פשוט עושה דדליפט רק פעם בשבוע אז חשבתי להוסיף ביום אחר בשבוע תרגיל עזר לדדליפט
שכחתי לציין שהמספרים שנתתי הם סתם דוגמא ולא המקרה האמיתי
מה הכוונה עובד במשקל לא נכון?לי אישית נשמע מיותר,
אם תחזק את הדדליפט באמצעות דדליפט רגיל, הניתוק עצמו גם כן יתחזק.
אף אחד לא מבטיח לך שעבודה על הניתוק בנפרד תועיל לך לניתוק יותר ממה שדדליפט רגיל יועיל.
כמו ש @coldfire כתב, אם אתה לא מצליח לנתק את הדדליפט שלך, אתה עובד במשקל לא נכון (בתנאי שהטכניקה טובה).
אני לא מנסה לשכנע אותך, תעשה מה שאתה מרגיש לנכון,
אני רק מביע את דעתי.
לא,אבל מבחינת הדדליפט אני עובד כמו בטקסס/הלינארית חמישייה אחת כבדה בשבןעאתה בss עדיין?
באיזה חזרה אתה נכשל?מה הכוונה עובד במשקל לא נכון?
אני מנסה להתקדם שבועית בדדליפט וכשאני לא מצליח להתקדם זה כי היה כשל בניתוק
אתמול נכשלתי ברביעיתבאיזה חזרה אתה נכשל?
אתה יכול להתסכל בלוג שלי.תרשום דקה את התוכנית עבודה שלך
ברור שלא יעבוד אין כמעט נפחאתה יכול להתסכל בלוג שלי.
בקצרה,סקוואט במתוכנת של הלינארית לחיצות וצין אפס במתוכנת של טקסס וחמישייה דדליפט ביום עצימות
את התוכנית אני עושה במתוכנת הזו כי ככה @stitch אמר לי.ברור שלא יעבוד אין כמעט נפח
תעבור לטקסס באופן מלא
סקואט 5X5 יעשה לך טוב