הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור הניתוק בדדליפט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
עד עכשיו כל פעם שנכשלתי בדדליפט הבעיה הייתה הניתוק או לא שהצלחתי לנתק מהרצפה בכלל או שהצלחתי לנתק כמה סמ מהריצפה אבל זה היה לאט מידי ככה שלא יכלתי להמשיך משם.
מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הניתוק? משהו שקשור בטכניקה? תרגילי עזר מסוימים?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה הזה שלא עבדת, לא התוכנית. 😃
כן,כנראה שאני מקולקל.
אז תכניס תרגיל עזר לניתוק זה כנראה מה שאתה רוצה לשמוע
זה לא מה שאני רוצה לשמוע אבל שאר ההצעות שקיבלתי לא נשמעות לי מתאימות.
ובנוסף אף אחד לא באמת מסביר למה לא כדאי להוסיף תרגילי עזר,כולם רק אומרים שהמשקלי עבודה שלי נמוכים מידי.

אז תכניס תרגיל עזר לניתוק זה כנראה מה שאתה רוצה לשמוע
דר חבל על התרגיל הזה
@Donta_Smith חבל על השטויות אני סיימתי השבוע SS עם 160 סקוואט 3 חמישיות דדליפט 180 ל 3 וסקוואט 180 לסינגל על משקל גוף 97
תעלה במשקל גוף ל 80-90 אז תראה איך אין בעיות עם ניתוק תעשה SS כמו שצריך לא חצי עבודה לדעתי

אני מסכים עם הטענה שאם אתה לא מושך 4 פלטות מהרצפה אין לך בעיות בחלקים של התנועה, אתה פשוט עדיין לא מספיק חזק.
אין מה לחפש בתרגילי בידוד כרגע, הבעיה היא לא בניתוק, היא כמו שאמרו לך פה, בזה שחסר לך כוח. ואתה במצב הזה לא צריך לעשות חישובים מסובכים לתוכניות אימונים אלה לקחת SS סטנדרטית, לינארית סטנדרטית או טקסס סטנדרטית. אתה פותח מלא פוסטים ומסתבך עם דברים שצריך להסתבך בהם כשמשקלי העבודה שלך יהיו פי 2-3 יותר גבוהים.

• פותח/ת השרשור
דר חבל על התרגיל הזה
@Donta_Smith חבל על השטויות אני סיימתי השבוע SS עם 160 סקוואט 3 חמישיות דדליפט 180 ל 3 וסקוואט 180 לסינגל על משקל גוף 97
תעלה במשקל גוף ל 80-90 אז תראה איך אין בעיות עם ניתוק תעשה SS כמו שצריך לא חצי עבודה לדעתי
המטרה שלי היא לא להרים הכי הרבה משקל,אני יותר מסתכל על רטיו.
מחישוב פשוט של הרטיו שלך בדדליפט יוצא שבמשקל גוף שלי אני צריך להרים 133 קג והאמת שיש לי את זה כבר עכשיו.

המטרה שלי היא לא להרים הכי הרבה משקל,אני יותר מסתכל על רטיו.
מחישוב פשוט של הרטיו שלך בדדליפט יוצא שבמשקל גוף שלי אני צריך להרים 133 קג והאמת שיש לי את זה כבר עכשיו.
חחחח תמשיך להתעסק בחרטות יש אדם חזק ויש חלש
רטיו לא מענין ממש תעלה ל 90 ותמשוך 180 זה יהיה טוב

• פותח/ת השרשור
אני מסכים עם הטענה שאם אתה לא מושך 4 פלטות מהרצפה אין לך בעיות בחלקים של התנועה, אתה פשוט עדיין לא מספיק חזק.
אין מה לחפש בתרגילי בידוד כרגע, הבעיה היא לא בניתוק, היא כמו שאמרו לך פה, בזה שחסר לך כוח. ואתה במצב הזה לא צריך לעשות חישובים מסובכים לתוכניות אימונים אלה לקחת SS סטנדרטית, לינארית סטנדרטית או טקסס סטנדרטית. אתה פותח מלא פוסטים ומסתבך עם דברים שצריך להסתבך בהם כשמשקלי העבודה שלך יהיו פי 2-3 יותר גבוהים.
בעיקרון אני מסכים עם מה שאתה אומר אבל לא אני המצאתי את התוכנית הזאת,אני מקשיב ל @stit

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אני מסכים עם מה שאתה אומר אבל לא אני המצאתי את התוכנית הזאת,אני מקשיב ל @stitch .
גם אתה אומר לי שלא לעשות תרגילי עזר ולא מסביר למה לא כדאי או במה זה יפגע.
באמת שאני לא מבין במה יכול לפגוע לעשות עוד חמשייה בשבוע של דדליפט מהגבהה.
חחחח תמשיך להתעסק בחרטות יש אדם חזק ויש חלש
רטיו לא מענין ממש תעלה ל 90 ותמשוך 180 זה יהיה טוב
אני לא רוצה לזלזל במה שאתה אומר אבל זה פשוט שטויות.
מבחינתי למשוך 200 כשאתה שוקל 100 ולמשוך 160 כשאתה שוקל 80 זה בדיוק אותו דבר.
איזה תוכנית לא מצאת?
התוכנית שאני כרגע עובד בה,שילוב בין הלינארית לטקסס

גם אתה אומר לי שלא לעשות תרגילי עזר ולא מסביר למה לא כדאי או במה זה יפגע.
זה פוגע בהתאוששות. אתה צריך להשקיע את ה100 אחוז שלך בתרגילי הבסיס כשאתה בשלב שאתה נמצא בו עכשיו. אתה מתאמן מתחיל. אתה צריך להתחזק. אתה חלש עדיין. מתאמן חלש הוא לא מתאמן שיש לו פיגור בחלקים ספציפיים של תנועות או בשרירים ספציפיים. זה מתאמן שפשוט חסר לו כוח והוא צריך להתחזק.
מבחינתי למשוך 200 כשאתה שוקל 100 ולמשוך 160 כשאתה שוקל 80 זה בדיוק אותו דבר.
ומבחינתי זה לא.
התוכנית שאני כרגע עובד בה,שילוב בין הלינארית לטקסס
אתה לא צריך שילוב של לינארית וטקסס. אתה צריך לאכול טוב, לישון טוב ולעשות SS.

• פותח/ת השרשור
זה פוגע בהתאוששות. אתה צריך להשקיע את ה100 אחוז שלך בתרגילי הבסיס כשאתה בשלב שאתה נמצא בו עכשיו. אתה מתאמן מתחיל. אתה צריך להתחזק. אתה חלש עדיין. מתאמן חלש הוא לא מתאמן שיש לו פיגור בחלקים ספציפיים של תנועות או בשרירים ספציפיים. זה מתאמן שפשוט חסר לו כוח והוא צריך להתחזק.

ומבחינתי זה לא.

אתה לא צריך שילוב של לינארית וטקסס. אתה צריך לאכול טוב, לישון טוב ולעשות SS.
לפני שנייה אמרו לי שהבעיה היא מחסור בנפח ולכן כן צריך להוסיף עוד עבודה.
ולגבי הSS זאת פשוט המחלה של הפורום,מנסים לדחוף את זה לכולם ושזאת הדרך היחידה להצלחה ולאושר.
אני מנסה להסביר שגם ניסיתי SS וגם אכלתי טוב וישנתי טוב ובכל זאת לא קיבלתי את התוצאות שרציתי. יש אנשים שSS פשוט לא מתאימה להם.
ועכשיו אתה בטח תגיד שכנראה לא באמת אכלתי מספיק אז לפי דעתי לעלות 16 קג ב5 חודשים זה מספיק ואפילו יותר,וראיתי אנשים שאכלו חצי והתקדמו כפול אז זאת לא הבעיה.

לא,מי שיכול לייצר יותר כוח באופן יחסי למשקל שלו הוא החזק יותר

אז מי שיכול לייצר יותר כוח זה מי שיכול לייצר יותר כוח ביחס למשקל גוף שלו? מגניב לגמרי אחי. לפעמים אני שוכח איך זה לדבר עם בני 16.

• פותח/ת השרשור
אז מי שיכול לייצר יותר כוח זה מי שיכול לייצר יותר כוח ביחס למשקל גוף שלו? מגניב לגמרי אחי. לפעמים אני שוכח איך זה לדבר עם בני 16.
באמת שאני לא מפגר,אז אל תעשה אותי כזה ואל תדבר אליי כאילו אני כזה גם אם אני בן 16.
לא אמרתי את המשפט כמו שאתה רשמת עכשיו.
אני חושב שאדם יותר חזק אם הוא יכול לייצר יותר כוח ביחס למשקל גוף שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית