עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני לא טועה בטקסס יש רק סט אחד של דדליפט אז אני כאילו עושה דדליפט כמו בטקססזה מעט עבודה. אם אתה עובד במתכונת של הלינארית אז תעשה את כל התוכנית כמו שהיא. יש שם 4 סטים של דדליפט, לא אחד.
אם אני לא טועה בטקסס יש רק סט אחד של דדליפט אז אני כאילו עושה דדליפט כמו בטקסס
אני מסכים שיש מעט מידי נפח לדדליפט.אבל כשהצעתי להוסיף תרגיל עזר כדי לשפר את הניתוק ולהוסיף נפח אז קפצו עליי ואמרו שלא כדאי ליטקסס היא תוכנית מלאה. אתה עושה סט אחד של דדליפט בגלל שיש לך הרבה עבודה על הסקוואט. אם היית עושה רק דדליפט זה לא היה עובד.
כשל בחזרה רביעית, לא מצביע על בעיה בניתוק, פשוט נגמר לך הכוח.אתמול נכשלתי ברביעית
אתה חושב שכדאי להתחיל טקסס עם סקוואט 100?אתה לא מקשיב. לא צריך תרגיל עזר, תעשה את התוכנית כמו שהיא כתובה ואל תשחק איתה.
אתמול נכשלתי בפעם הראשונה שהייתי צריך לצבור שיא אחרי ריסטכשל בחזרה רביעית, לא מצביע על בעיה בניתוק, פשוט נגמר לך הכוח.
הפתרון ככל הנראה ריסט לצורך צבירת כוחות. יש גם הרבה צד מנטאלי להכנס לכל חזרה עם מספיק "רעל" כדי שהיא תעלה.
אז מה כן?ss? למה להתעקש על משהו שלא עובד?לא, אבל אני גם לא חושב שהיית אמור לעשות את הלינארית. זה משנה?
אם זאת פעם ראשונה, מה הדרמה? תנסה שוב בשבוע הבא.אתה חושב שכדאי להתחיל טקסס עם סקוואט 100?
אתמול נכשלתי בפעם הראשונה שהייתי צריך לצבור שיא אחרי ריסט
אז מה כן?ss? למה להתעקש על משהו שלא עובד?
72+-משהו שלא עובד? כמה אתה שוקל?
72+-
אין דרמה.רק שאלתי איך לשפר את הניתוקאם זאת פעם ראשונה, מה הדרמה? תנסה שוב בשבוע הבא.
אם אחרי שבועיים של כשל ואחרי שעשית ריסט זה לא עובד, אתה כנראה צריך מתכונת שונה של תוכנית אימונים
אתה בטוח?התחלתי 56 לפני 4-5 חודשיםמה שלא עובד זה הלסת שלך.
אני עדיין אוכל המון וממשיך לעלות במשקל ואני כבר שמן. ועדיין זה לא משנה את העובדה שss לא עבדה בשביליבטוח בטוח. 72 זה קל מדי. אין שום סיבה שהסקוואט שלך יהיה סביב 100 קילו.
אי אפשר להגיד שלא ניסיתאוקיי.
אני חושב שאתה הזה שלא עבדת, לא התוכנית. 😃ועדיין זה לא משנה את העובדה שss לא עבדה בשבילי