הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור הניתוק בדדליפט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
עד עכשיו כל פעם שנכשלתי בדדליפט הבעיה הייתה הניתוק או לא שהצלחתי לנתק מהרצפה בכלל או שהצלחתי לנתק כמה סמ מהריצפה אבל זה היה לאט מידי ככה שלא יכלתי להמשיך משם.
מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הניתוק? משהו שקשור בטכניקה? תרגילי עזר מסוימים?

זה מעט עבודה. אם אתה עובד במתכונת של הלינארית אז תעשה את כל התוכנית כמו שהיא. יש שם 4 סטים של דדליפט, לא אחד.

• פותח/ת השרשור
זה מעט עבודה. אם אתה עובד במתכונת של הלינארית אז תעשה את כל התוכנית כמו שהיא. יש שם 4 סטים של דדליפט, לא אחד.
אם אני לא טועה בטקסס יש רק סט אחד של דדליפט אז אני כאילו עושה דדליפט כמו בטקסס

אם אני לא טועה בטקסס יש רק סט אחד של דדליפט אז אני כאילו עושה דדליפט כמו בטקסס

טקסס היא תוכנית מלאה. אתה עושה סט אחד של דדליפט בגלל שיש לך הרבה עבודה על הסקוואט. אם היית עושה רק דדליפט זה לא היה עובד.

• פותח/ת השרשור
טקסס היא תוכנית מלאה. אתה עושה סט אחד של דדליפט בגלל שיש לך הרבה עבודה על הסקוואט. אם היית עושה רק דדליפט זה לא היה עובד.
אני מסכים שיש מעט מידי נפח לדדליפט.אבל כשהצעתי להוסיף תרגיל עזר כדי לשפר את הניתוק ולהוסיף נפח אז קפצו עליי ואמרו שלא כדאי לי

אתמול נכשלתי ברביעית
כשל בחזרה רביעית, לא מצביע על בעיה בניתוק, פשוט נגמר לך הכוח.
הפתרון ככל הנראה ריסט לצורך צבירת כוחות. יש גם הרבה צד מנטאלי להכנס לכל חזרה עם מספיק "רעל" כדי שהיא תעלה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מקשיב. לא צריך תרגיל עזר, תעשה את התוכנית כמו שהיא כתובה ואל תשחק איתה.
אתה חושב שכדאי להתחיל טקסס עם סקוואט 100?
כשל בחזרה רביעית, לא מצביע על בעיה בניתוק, פשוט נגמר לך הכוח.
הפתרון ככל הנראה ריסט לצורך צבירת כוחות. יש גם הרבה צד מנטאלי להכנס לכל חזרה עם מספיק "רעל" כדי שהיא תעלה.
אתמול נכשלתי בפעם הראשונה שהייתי צריך לצבור שיא אחרי ריסט

אתה חושב שכדאי להתחיל טקסס עם סקוואט 100?

אתמול נכשלתי בפעם הראשונה שהייתי צריך לצבור שיא אחרי ריסט
אם זאת פעם ראשונה, מה הדרמה? תנסה שוב בשבוע הבא.
אם אחרי שבועיים של כשל ואחרי שעשית ריסט זה לא עובד, אתה כנראה צריך מתכונת שונה של תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור
אם זאת פעם ראשונה, מה הדרמה? תנסה שוב בשבוע הבא.
אם אחרי שבועיים של כשל ואחרי שעשית ריסט זה לא עובד, אתה כנראה צריך מתכונת שונה של תוכנית אימונים
אין דרמה.רק שאלתי איך לשפר את הניתוק
מה שלא עובד זה הלסת שלך.
אתה בטוח?התחלתי 56 לפני 4-5 חודשים

• פותח/ת השרשור
בטוח בטוח. 72 זה קל מדי. אין שום סיבה שהסקוואט שלך יהיה סביב 100 קילו.
אני עדיין אוכל המון וממשיך לעלות במשקל ואני כבר שמן. ועדיין זה לא משנה את העובדה שss לא עבדה בשבילי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית