עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת שאני לא מפגר,אז אל תעשה אותי כזה ואל תדבר אליי כאילו אני כזה גם אם אני בן 16.
לא אמרתי את המשפט כמו שאתה רשמת עכשיו.
אני חושב שאדם יותר חזק אם הוא יכול לייצר יותר כוח ביחס למשקל גוף שלו.
נמאס לי להתכווח איתך,מבחינתך כל מי שלא חושב כמוך מדבר שטויות.בהתחשב בעובדה שחוזק זו מילה נרדפת לכוח, אמרת את מה שכתבתי.
אני עדיין לא חושב שחוזק=כוח.אשמח אם המשך הדיון יכלול מילים שלא נתת להם הגדרות משלך.
אני לא מבין מה אתה רוצה.אני חושב שכדור הארץ הוא בצורת קובייה.
שלא תמציא הגדרות?אני לא מבין מה אתה רוצה.
להגיד שמבחינתי אדם שיכול להרים יותר משקל ביחס למשקל גוף שלו הוא יותר חזק זה להמציא משהו?שלא תמציא הגדרות?
אשמח אם תביא לי ממקור אמין הגדרה של המילה חזק.אתה יכול להגיד שזה יותר מרשים אותך לא שהוא יותר חזק.
תפתח מילון, מה זאת הבקשה הזאת.אשמח אם תביא לי ממקור אמין הגדרה של המילה חזק.
אשמח אם תביא לי ממקור אמין הגדרה של המילה חזק.
אחי, זה לא מקור אמין
באמת שהוויכוח פה על שטויות.
זה באמת יהיה מרשים וזאת גם הסיבה שיש קטגוריות משקל בתחרויות ליפטינג.אחלה. תרד בחזרה ל-50 ותשמור על המשקלי עבודה. ככה זה יהיה הכי מרשים.
נכון.זה באמת יהיה מרשים וזאת גם הסיבה שיש קטגוריות משקל בתחרויות ליפטינג.
אתה בעצם אומר שרק מי שזוכה בתחרות בקטגוריה הכי כבדה הוא חזק והזוכים בקטגוריות הנמוכות סתם חלשים.
זה באמת יהיה מרשים וזאת גם הסיבה שיש קטגוריות משקל בתחרויות ליפטינג.
אתה בעצם אומר שרק מי שזוכה בתחרות בקטגוריה הכי כבדה הוא חזק והזוכים בקטגוריות הנמוכות סתם חלשים.
לא אכפת לי אם מבחינת ההגדרות היבשות הם "חלשים" יותר,אותי זה מרשים לא פחות.הסיבה שיש קטגוריות משקל בליפטינג היא כי האנשים הקטנים לא יכולים להיות חזקים כמו הגדולים. קטגוריות משקל זה הסיכוי של האנשים היותר קטנים להשתתף. זו בדיוק ההוכחה שהם חלשים יותר.