עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי שפעם פרסמתי כאן מחקר (שמצאתי) על זה באחד הדיונים.. אם אני אמצא אני אשלח לך.לא יצא לי עדיין לראות משהו שמבסס את הטענה הזו.
זה כמו שתראה אישה ששוקלת 45 שמושכת 200 מהריצפה (כנראה שיא עולם) ותגיד חחח זה לא מרשים בכלל עשיתי את זה כבר שבוע שעברלא. אני פשוט לא מתרשם מלראות משקל שאני בעצמי יכול להרים. לאומת זאת כשאני רואה מישהו מרים משקל שאני כנראה לא ארים גם בעוד שנה זה מרשים אותי הרבה יותר. לא משנה כמה אתה קל או כמה אתה כבד, אם אתה אוהב ליפטינג אתה תאהב לראות אנשים מעיפים משקלים מטורפים ולא אנשים ששוקלים כמו נוצות ומעיפים 3 פעמים משקל גוף.
לראות אשה מרימה כבד זה תמיד מרשים 😁זה כמו שתראה אישה ששוקלת 45 שמושכת 200 מהריצפה (כנראה שיא עולם) ותגיד חחח זה לא מרשים בכלל עשיתי את זה כבר שבוע שעבר
בטבע אנשים גם לא היו מגיעים ל100+ מג רק כדי להיות הכי חזקים.בטבע אין לך רטיו גבר,אם הרמתי כבד יותר ממך=חזק יותר ממך.
קיבלת תשובה שלא רצית לשמוע בנוגע לדדליפט,הערבוב תכניות הזוי ואם זה לא עובד תפנה או לסטיץ' או לפורום אבל לא לשניהם ותשלח אותם אחד בשני.
אני לא מתלונן..הערבוב תכניות הזוי
אתה גם עושה רק סט אחד של דדליפט ביום עצימות?אני לא מתלונן..
בטבע אנשים גם לא היו מגיעים ל100+ מג רק כדי להיות הכי חזקים.
לא שלחתי אף אחד באף אחד,לא אני התלוננתי על התוכנית אלו היו אנשים אחרים.
לא מבין מה הזוי בערבוב הזה,וכנראה שאני פשוט אתחיל לעשות את הדדליפט במתוכנת של הלינארית 4 סטים בפירמידה.
וככה יצא לי שהלחיצות בטקסס וסקוואט ודדליפט בלינארית
לא, אני מבצע סט בודד של 5 חזרות ביום התאוששות.אתה גם עושה רק סט אחד של דדליפט ביום עצימות?
טוב שמע, אני אישית גם מסתכל על רטיו הרבה (תירוץ כי אני קל? אולי..) ומרשים אותי אנשים שמעיפים דדליפטים של 3+ משקל גוף ו2+ משקל גוף בבנץ', אבל!! אני מסכים ש150 דדליפט לא מרשים, גם אם אתה שוקל 50 קילו.שוקל 72+- גובה 1.75+-
אני ממש לא מתקבע,אבל לאדם שלא מתכוון להתחרות בצורה מקצועית אין סיבה לעבור את ה20% שומן זה לא בריא ובטח שלא אסתטי.טוב שמע, אני אישית גם מסתכל על רטיו הרבה (תירוץ כי אני קל? אולי..) ומרשים אותי אנשים שמעיפים דדליפטים של 3+ משקל גוף ו2+ משקל גוף בבנץ', אבל!! אני מסכים ש150 דדליפט לא מרשים, גם אם אתה שוקל 50 קילו.
הכוונה היא שהחל ממשקל מסויים זה מתחיל להרשים (אני מדבר על דעתי האישית).
אתה שוקל סביבות ה70 קילו, ככה נגיד אם תשאר במשקל הזה ותגיע לרמה גבוהה בתחום, ותרים X3 דדליפט, עם כל הכבוד על ההישג, דדליפט 210 לא ממש "מטורף" ביחס למישהו "רמה גבוהה בתחום" (בעייני), ואתה גם לא שוקל הרבה ביחס לגובה שלך, כמה מסת שריר יכולה להיות כבר לבן אדם ששוקל 72 על גובה 175 באחוז שומן נורמאלי? (אני יודע, גנטיקה, מבנה גוף, בלה בלה).
שורה תחתונה, רטיו זה נחמד מאוד, אבל זה לא תירוץ לשקול 72 על 175 בעיניי.
אתה עדיין בתחילת דרכך בתחום, אל תתקבע על המשקל הנוכחי.
בהצלחה!
אני ממש לא מתכוון שתעלה עד ל90 ישר, סביר להניח שלהגיע ל90 באחוז שומן נורמלי יקח זמן.אני ממש לא מתקבע,אבל לאדם שלא מתכוון להתחרות בצורה מקצועית אין סיבה לעבור את ה20% שומן זה לא בריא ובטח שלא אסתטי.
אני כנראה אעשה חיטוב בקרוב ואחריו אעלה שוב במשקל לכיוון ה-80 ואולי גם בסוף אגיע ל90.
אבל לפי דעתי לעלות בצורה ישירה מ56 ל 90 זה מוגזם וגם לא יעיל כי אחוז גדול מהעלייה במשקל תהיה משומן.
אתה חושב אבל שזה ישתלם למתאמן ששוקל 70 קילו והסקוואט שלו לא עובר את ה100?אף אחד לא אמר לך להשמין. אפשר תאמין או לא (בניגוד למועצת חכמי הפורום) לאכול נקי, לרדת באחוז שומן ולעלות במאסת שריר. זה פשוט די איטי.
ומייגע, ומעיק, ולא מקדם אותך כמעט במשקלי עבודה.זה פשוט די איטי.
נכון,רק שהשיטה הזאת לא מתאימה לSS כמו שכולם הציעו לי פה.אף אחד לא אמר לך להשמין. אפשר תאמין או לא (בניגוד למועצת חכמי הפורום) לאכול נקי, לרדת באחוז שומן ולעלות במאסת שריר. זה פשוט די איטי.
למה לא עובר את ה100? היום 105 😁אתה חושב אבל שזה ישתלם למתאמן ששוקל 70 קילו והסקוואט שלו לא עובר את ה100?
@OFEKHA001יצא לי לקרוא שבאחוז שומן גבוה יש עליה בפרופורציית אסטרוגן:טסטוסטרון ולכן כל עליה במשקל באחוזים גבוהים תהיה יותר לטובת השומן
תאר לך שיש איזה מישהו לכוד מתחת למוט של 250 קילו וחייבים להרים את המוט בשביל לשחרר את הבנאדם. אתה בא ולא מצליח להרים. בא מישהו ששוקל 200 קילו, מרים את המוט בקושי רב ותוך רעידות בכל הגוף, ומשחרר את הבנאדם. אתה תעמוד מהצד ותגיד "אבל אני עדיין יותר חזק כי רטיו"להגיד שמבחינתי אדם שיכול להרים יותר משקל ביחס למשקל גוף שלו הוא יותר חזק זה להמציא משהו?
אני רק אומר את דעתי.
שכחתי לענות לך, מצטער..אתמול נכשלתי ברביעית
משהו הורמנולי,בעיקר שבגלל אחוזי השומן הגבוהים הגוף מפריש יותר אסטרוגן ופחות טסט'.לא יודע למה אבל אני יכול לבדוק