הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

מצאתי לך דגל
f7d0556f65524de71504c0f28bd5be18.jpg
יפה! אאמץ אותו אבל אעשה לו שינויים קטנים.

באופן כללי, למה אתה מעדיף מתח על חתירה בדאמבל?
הדדליפט והפאוורקלין נותנים לי הרבה סטרס על הטרפזים והזוקפים, ופחות על הרחב גבי, לכן יש שיקול לעשות תרגיל שבו הרחב גבי מעורב יותר והזוקפים דווקא פחות, מתח זוהי אופציה מושלמת כי במתח לעומת חתירות, הטווח תנועה והאורך מתח שבו הרחב גבי עובד הוא גדול יותר, והזוקפים לא מוערבים משמעותית - לכן התרגיל מועדף מבחינתי בתכנון האימונים הנוכחי

"הוא לא בדיוק סופח נוזלים כמו שאר הפחמימות"

אלכוהול נחשב פחמימה?
מבחינת תרכובת כימית הוא אכן פחמימה פשוטה (פחמן+מימן) אבל אלכוהול הוא מיוצר על ידי פטריות חד תאיות, הם אוכלות את הסוכר הפשוט שנמצא בחיטה/ענבים והצואה שלהם זהו האלכוהול שאנחנו שותים, ההתנהגות שלו בגוף שונה בפחמימות פשוטות אחרות כמו גלוקוז/פרוקטוז.

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 04/07/16

Heavy Day:

בנצ' 3x70 3x80 3x92 3x105 2x115

דדליפט 3x100 3x115 3x125 3x145 1x160

פולאובר 10x47.5 9x47.5

יש לי מבחן מחר באלגברה ליניארית, אז ממש רצתי לעשות את האימון מהר עם עייפות רבה, בקושי נחתי בין סטים הבנתי שאני צריך לבוא בזמן טוב יותר כדי להרים כבד, באמת שלא היה לי כוח אפילו לאימון.

שיהיה לי בהצלחה מחר, יותר חשוב.. שבוע הבא אני אחזור על אותו אימון בצורה יותר נורמלית.

המשך שבוע נעים לכולם 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 06/07/16

Light Day:

סקוואט קל 5x20 5x30 5x40 2x5x50

פרס קל 5x20 5x30 5x40 3x5x50

מתח מ.ג. 3x10

ריצה 10 דקות
+ מתיחות סטטיות ארוכות.

אימון קליל, פשוט ונחמד, אני שוקל להפסיק עם החיטוב, מעריך שכבר ירדתי איזה 10 קילו (אשקל בבוקר) ואני מתחיל כבר להיות חלש ביומיום מהחיטוב הזה, תכף אני עם פסים בארבע ראשי וריבועים, חלאס הגיעה הזמן לעצור לפני ש @Moshe ישים תמונות שלי במאמרים 🤦‍♂️ אני מעריך שאמשיך גג לעוד כמה שבועות.

בסוף החיטוב גם אני אתחיל עם מסע חדש, המסע אל 160 בנצ' ו-240 דדליפט 😃
ככה של- @White Walker תהיה תחרות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה קודם כל!
אני מצטער לאכזב, אבל החלטתי שאני מפסיק עם העניין התחרותי בספורט הזה. שזה אומר גם תחרויות עד להודעה חדשה.
אני כמובן אמשיך להתקדם באותה צורה אבל באיטיות ולפי הקצב שלי, ואני מאמין שאתה תגיע לפניי ל 240 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית