הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 28/06/16

מ.ג. 85
כבר 9 קילו ירדו ממני. 😃

Light Day:

סקוואט קל 2x5x20 5x30 5x40 5x50

פרס קל 5x20 5x35 3x5x50

כפיפת מרפקים עם מוט 8x30 10x40

קרוס טריינר וריצה 15 דקות.
+ מתיחות סטאטיות ארוכות.

אימון קליל, כמו שאתם רואים הפרס יעבוד קל יחסית בתכנון אימונים הקרוב, קצת מידי מסת שריר מעורבת בו ולכן הבנצ' חשוב יותר לשמירה על כוח ומסת שריר.
התחלתי לשלב גם סקוואטים קלים, אם לא יהיו כאבים בחודשים הקרובים, אני אוכל לנסות לעבוד כבד יותר כשאסיים את החיטוב, כנראה אשלב עבודה עם רצועות כדי לתת תמיכה לברך, הפעם אני לא אקח סיכון עם ברך ימין.
החלטתי להכניס קרלז באמצע שבוע כתרגיל עזר למתח כעצתו של ריפטו, מרגיש לי מוזר לא עשיתי כפיפת מרפקים כבר איזה שנה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לוטם עדכן/ה את הלוג ״הלוג שדוגל במקצועיות״:

עדכון לוג: 02/07/16

מ.ג. 84.6
10 קילו פחות מאז שאדטו שקל אותי בתחרות 😃
שתיתי דווקא בירה אתמול בים, ווויסקי שלשום, משום מה אלכוהול לא משפיע על המשקל שלי, כמובן שאני גם לא שותה הרבה, אבל הוא לא בדיוק סופח נוזלים כמו שאר הפחמימות.

האימון היה ביום חמישי:

Medium Day

בנצ' אחיזה צרה 3x5x80

פאוורקלין 3x42 3x52 3x60 3x67 3x75F

מתח 4x35PR
+ מתח מ.ג. 12 10

טרגדיה בחדר כושר - אחרי הסט עם ה-35 קילו במתח, הברזל של החגורה התעקם בצורה לא פרופורציונלית, לכן עברתי לעבודה עם מ.ג. באימון הזה, עד שהבוס שלי לא יזמין חגורה חדשה או שאני בעצמי כבר אזמין אאלץ למצוא תחליף, לכן אחזור לעשות חתירה עם דאמבל, אני חושב שהדאמבל הכי כבד שאפשר להרכיב בחדר כושר זה איזה 90 קילו, אז עד שאקנה חגורה, אני לא אגיע למשקל כזה לחזרות.

הבנצ' באחיזה צרה תרגיל פצצה, אני בהחלט אאמץ אותו ברוטינה הבאה.
בפאוורקלין איבדתי ריכוז בחזרה האחרונה, אני חושב לחזור לעבוד אקרוס בפאוורקלין, אני רוצה שרק הכבדים (בנצ' ודדליפט) יעבדו בפירמידות, ביום הכבד.

שיהיה המשך שבוע נעים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

"טרגדיה בחדר כושר" איזה דרמטי, חשבתי כבר החגורה נקרעה והפלטות נפלו על משהו או מישהו
לגבי אלכוהול, הוא הרי דווקא מייבש אותך, לא סופח נוזלים (בירה אולי משפיעה אחרת)

"טרגדיה בחדר כושר"
את הטרגדיות האמיתיות שקורות בחד"כ אני לא מפרסם 🤫
הלוג דוגל בציניות והומור, לפעמים קצת מוקצן לטובת הנאת הקריאה.

עוד חודש כבר הייתי צריך כבר לסגור 40 קילו עלי, נהרס הכיף - זו טרגדיה 😭

חשבתי הוא דוגל במקצועיות 😛
אתה רואה מה זה? יש עקרונות בסיס ללוג ויש את רוח הלוג, חסר רק המנון ודגל וזהו בניתי מדינה.

העקרון הכי חשוב בלוג, זה להיות מקצועי.
אבל מבחינת רוח השיחה בלוג - הוא דוגל גם בציניות והומור.

כמובן שהמקצועיות זה עדיין הכי חשוב,
אסור להספים דברים לא מצחיקים ולא מקצועיים, הבנת @Matty ??

אתה רואה מה זה? יש עקרונות בסיס ללוג ויש את רוח הלוג, חסר רק המנון ודגל וזהו בניתי מדינה.
מצאתי לך דגל
f7d0556f65524de71504c0f28bd5be18.jpg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית