עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהצלחה בחדוא
תודה חבר'הבהצלחה!
לא הבנתי על מה? על החיטוב?(בכיין)👶
📢😃לא הבנתי על מה? על החיטוב?
הגוף דורש פחמימות עחי, נמאס לו
בכיין 😃הגוף דורש פחמימות עחי, נמאס לו
טוב די אתה מעצבן אותי, אני הולך להכין עוף 😃בכיין 😃
וזכותי לקרוא לך ככה 😛
קצת קשה אז מקפלים זנב? 😘טוב די אתה מעצבן אותי, אני הולך להכין עוף 😃
אני דל פחמימה אחי, אני חי על בשר, שכחת?קצת קשה אז מקפלים זנב? 😘
מ.ג. 85
כבר 9 קילו ירדו ממני. 😃
Light Day:
סקוואט קל 2x5x20 5x30 5x40 5x50
פרס קל 5x20 5x35 3x5x50
כפיפת מרפקים עם מוט 8x30 10x40
קרוס טריינר וריצה 15 דקות.
+ מתיחות סטאטיות ארוכות.
אימון קליל, כמו שאתם רואים הפרס יעבוד קל יחסית בתכנון אימונים הקרוב, קצת מידי מסת שריר מעורבת בו ולכן הבנצ' חשוב יותר לשמירה על כוח ומסת שריר.
התחלתי לשלב גם סקוואטים קלים, אם לא יהיו כאבים בחודשים הקרובים, אני אוכל לנסות לעבוד כבד יותר כשאסיים את החיטוב, כנראה אשלב עבודה עם רצועות כדי לתת תמיכה לברך, הפעם אני לא אקח סיכון עם ברך ימין.
החלטתי להכניס קרלז באמצע שבוע כתרגיל עזר למתח כעצתו של ריפטו, מרגיש לי מוזר לא עשיתי כפיפת מרפקים כבר איזה שנה.
מ.ג. 84.6
10 קילו פחות מאז שאדטו שקל אותי בתחרות 😃
שתיתי דווקא בירה אתמול בים, ווויסקי שלשום, משום מה אלכוהול לא משפיע על המשקל שלי, כמובן שאני גם לא שותה הרבה, אבל הוא לא בדיוק סופח נוזלים כמו שאר הפחמימות.
האימון היה ביום חמישי:
Medium Day
בנצ' אחיזה צרה 3x5x80
פאוורקלין 3x42 3x52 3x60 3x67 3x75F
מתח 4x35PR
+ מתח מ.ג. 12 10
טרגדיה בחדר כושר - אחרי הסט עם ה-35 קילו במתח, הברזל של החגורה התעקם בצורה לא פרופורציונלית, לכן עברתי לעבודה עם מ.ג. באימון הזה, עד שהבוס שלי לא יזמין חגורה חדשה או שאני בעצמי כבר אזמין אאלץ למצוא תחליף, לכן אחזור לעשות חתירה עם דאמבל, אני חושב שהדאמבל הכי כבד שאפשר להרכיב בחדר כושר זה איזה 90 קילו, אז עד שאקנה חגורה, אני לא אגיע למשקל כזה לחזרות.
הבנצ' באחיזה צרה תרגיל פצצה, אני בהחלט אאמץ אותו ברוטינה הבאה.
בפאוורקלין איבדתי ריכוז בחזרה האחרונה, אני חושב לחזור לעבוד אקרוס בפאוורקלין, אני רוצה שרק הכבדים (בנצ' ודדליפט) יעבדו בפירמידות, ביום הכבד.
שיהיה המשך שבוע נעים.
את הטרגדיות האמיתיות שקורות בחד"כ אני לא מפרסם 🤫"טרגדיה בחדר כושר"
נכון, @White Walker יאללה תתחיל לשתות ויסקי, תרד בנוזלים 🤣לגבי אלכוהול, הוא הרי דווקא מייבש אותך
חשבתי הוא דוגל במקצועיות 😛הלוג דוגל בציניות והומור
אתה רואה מה זה? יש עקרונות בסיס ללוג ויש את רוח הלוג, חסר רק המנון ודגל וזהו בניתי מדינה.חשבתי הוא דוגל במקצועיות 😛
מצאתי לך דגלאתה רואה מה זה? יש עקרונות בסיס ללוג ויש את רוח הלוג, חסר רק המנון ודגל וזהו בניתי מדינה.