נק' מוניטין:
8,412
- 2,694
- 1,160
אולי פשוט תקנה? ורק שתדע שקשה מאוד להסתגל בתחרות לציוד של מישהו אחר
הסתגלתי לציוד שלך 😛
בתכלס צודק....צריך להתארגן על ציוד בסיסי בלי קשר לתחרות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי פשוט תקנה? ורק שתדע שקשה מאוד להסתגל בתחרות לציוד של מישהו אחר
אני כרגע מתקרב לסיום בלוק הנפח השני שלי. זה מייסר, זה כואב, זה מספק.
המסקנות שלי: ביצוע סקוואט בכל משקל לעשרה חזרות יגרום לסימפונות שלך להישרף. אתה תתחיל לגלות ורידים שלא ידעת על קיומם ותגלה כמה קשה להחזיק את הבטן כאשר כל נשימה עולה בכאב.
אנשים כמו @Idan Golany צוחקים עליי שנהייתי בילדר. עדיין לא, אבל בכיוון.
ביום רביעי אבצע דדליפט 170 5*3 ולאחריו דפיסיט עם 150 קילו. באימון דדליפט הקודם (165 קילו) הגב הלך לעזאזל ולכן אני אתן יותר דגש על השליטה בגב.
עברתי לאחיזה רחבה מאוד בבנץ' ואני מקווה שההתקדמות שראיתי בעקבות זה תמשיך.
אמשיך לעדכן שבוע הבא לאחר בניית הבלוק דילואד/ תחילת עצימות הבא ביום שישי על ידי מאסטר מאור הברווז.
כנראה שכן. את האמת שאני מאוד זהיר עם ההשערה של המשקלים כרגע. כי הרגשתי על בשרי את הכתוב אל יתהלל חוגר כמפתח.ראיתי בנצ' ודדליפט עוד חשבתי לעצמי - "יופי, אז אני יכול עוד לנסות להתחרות כמו שצריך.." ואז סקוואט 200 וכל המחשבות התאדו 😆
אני אגיד תודה אם יהיה לי 140-150. בלחץ.
מתחרה עם רצועות?
שיהיה המון בהצלחה!כנראה שכן. את האמת שאני מאוד זהיר עם ההשערה של המשקלים כרגע. כי הרגשתי על בשרי את הכתוב אל יתהלל חוגר כמפתח.
הייתי אמור לבצע את זה בבדיקת סינגלים הקודמת. זה נכשל כי לא אכלתי טוב ולא הבאתי פחימימה לאימון של חמש שעות...
בכל מקרה אני מקווה לשבור גם את זה...
נכון לעכשיו הפציעה עברה לי.. כבר חודש שאני עושה בוקס סקוואט עם עצירה.אבל חשבתי שאתה לא מתחרה עם סקוואט, רק פוש- פול?!
יווו, זה יהיה טוב אם תגיע לספייס. אני לפאוורהאוס אתקשה להגיע בגלל המחסור בזמן.שיהיה המון בהצלחה!
בכל מקרה באימונים האחרונים לפני התחרות, אתה יותר ממוזמן לבוא לאימון משותף בפאווהאוס.
או שאני אבוא לספייס להתאמן איתך ועם גולני 😁
אז יש מצב גדול שנתאם ואני אגיע לאימון משותף.יווו, זה יהיה טוב אם תגיע לספייס. אני לפאוורהאוס אתקשה להגיע בגלל המחסור בזמן.
אני עוקב, לא תמיד נכנס כי אני עושה את זה במהלך העבודה 🤯תעקוב אחרי הלוג שלי ותדע
אה נכון אתה tech guy כמוני.. אז אין תירוצים, גם אני מול מחשב 9 שעות 😄אני עוקב, לא תמיד נכנס כי אני עושה את זה במהלך העבודה 🤯
.eliko b.e עדכן/ה את הלוג ״תכנית אימונים- הכנה לתחרות פאוורליפטינג אפריל 2016״:
עדכון לוג: 08/02/16
קרא את שאר עדכון הלוג...
ברור אחי.. זה היה בצחוק 😃מורן תתחרה למען עצמך ובשביל ההישגים של עצמך....אם ננסה כל פעם להשוות את עצמנו לאחרים אף פעם לא נהיה מרוצים
לאחר חודשיים של נפח מלא בכאב ודמעות. אני עושה שבוע דילואד רציני ביותר
90 SQ
70 BP
125 DL
שבוע הבא אני חוזר לעצימות מלאה ומתחיל עבודה עם רצועות לקראת התחרות.
שיהיה לכולנו בהצלחה.
שבוע הבא אפרסם את העצימות ובלוק ההכנה לתחרות.
לאחר שבוע של דילואד מטורף, מנוחה, אוכל וכל שאר הדברים הטובים של המנוחה הגיע הזמן לחזור.
מפה לשם אני מתחיל שוב נפח... כמעט בכיתי אבל התגברתי 😣.
המטרות לנפח לחודש הקרוב:
SQ 135 5*5
DL 175 3*5
BP 105/2.5 3*5
פרס 67 3*5
את אימוני העצימות אני אבצע ביום שישי (C). כרגע אין צפי לכמה אגיע עם רצועות. וכמה אסגור BP.
SQ W/Strap אני אתחיל עם 140 קלים ל-3*3
BP אני אתחיל עם 95 ל- 3*3. מקווה לעלות לפחות בהתחלה ב7.5 קילו. או איך בדאיבילדרים אומרים? "לפי ההרגשה".🤡
אז שיהיה לכולם בהצלחה ואמשיך לעדכן אחר כל אימון עצימות איך הלך ולאיפה מתקדמים.
@White Walker & @Idan Golany
אנחנו עדיין צריכים לתאם אימון משותף 🤘
יאפ. למה אתה מתכוון פסיכי?דילואד דיי פסיכי
כל ההוראות מהברווז?