הורדה משמעותית כל המשקלים האלה ירגישו לך כמו חימום עכשיויאפ. למה אתה מתכוון פסיכי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הורדה משמעותית כל המשקלים האלה ירגישו לך כמו חימום עכשיויאפ. למה אתה מתכוון פסיכי?
נכון, אבל העלייה היא בין 7.5 עד 10 כל שבוע לכל תרגיל. אז אני סוגר את הפער מהר מאוד.הורדה משמעותית כל המשקלים האלה ירגישו לך כמו חימום עכשיו
ימי שישי הופכים אצלי משבוע הבא לימים של 10x3 בסמולוב, אז יש מצב ששישי יתאים באמת!וימי שישי כמעט קבוע בשעה 1 בצהריים.
ימי שישי הופכים אצלי משבוע הבא לימים של 10x3 בסמולוב, אז יש מצב ששישי יתאים באמת!
כי כל שאר הימים אני מתאמן אחרי שעות העבודה ואתה כבר לא מתאמן בשעות האלה 😅
אליקו, מה איתך? מה השעות והימים שאתה מתאמן בהם?
מתחיל השבוע אם הן יגיעו אליי. ויום שישי זה פצצה. שאר הימים אני משתדל שהאימון יהיה קצר מפאת חוסר הזמן.ימי שישי הופכים אצלי משבוע הבא לימים של 10x3 בסמולוב, אז יש מצב ששישי יתאים באמת!
כי כל שאר הימים אני מתאמן אחרי שעות העבודה ואתה כבר לא מתאמן בשעות האלה 😅
אליקו, מה איתך? מה השעות והימים שאתה מתאמן בהם?
בבואי לאימון דדליפט ביום רביעי בערב, אני מגלה שהמכון מבצע לא פחות ולא יותר- תחרות האיש החזק במכון.
החלטתי לנסות והתברר שהתחרות היא מי מצליח להחזיק אבקת חלבון בכל יד כשהידיים פרושות לצדדים.
דדליפט? סקוואט? פראמר וולק? לא ידעו ולא שמעו.
אז החלטתי לנסות ולשבור את השיא שקבע באדי בילדר במשקל 110 קילו. והצלחתי...
וקיבלתי אבקת חלבון מתנה והמון תהילת עולם. אבל בעיקר הרגשה טובה, פאוורליטינג עושה אותך חזק ברוב האסקפטים של הכושר (חוץ מאירובי, אממ אממ).
אני חושב שהצלחתי בעיקר כי החלטתי שאני לא אתן לאף באדיבילדר עילית את ההרגשה שהוא יותר חזק מפאוורליפטר בינוני...🤩🤩🤩
NEVER
חחח ענק
איפה? בספייס באתא?
נשמע משהו ממש ליצני 🤡
אני נוסע עם הרכב, עוד חבר'ה מכאן באים איתי @yujinius ו @berdanתגידו איך אתם מתכוונים לנסוע לתחרות? אני בשלבי ההרמשה עכשיו למרות שמאוווד מאוד רציתי לתת בתחרות רבע טון דדליפט אבל לא ניראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב אבל בכל זאת אני כנראה מתכוון להתחרות
יש שם מילה מיותרתרק קחו בחשבון שאחכ אולי ניסע לאכל המבורגר איפשהו, אולי ביומנגוס
אתה יודע, למקרה שיעקב יחליט שוב פעם שהוא לא כל כך רעב.. והוא מעדיף משהו קטן במקום המבורגר 🤡יש שם מילה מיותרת
רגע יעקב אכל אז, לא? מקסימום יזמין סלט 😃אתה יודע, למקרה שיעקב יחליט שוב פעם שהוא לא כל כך רעב.. והוא מעדיף משהו קטן במקום המבורגר 🤡
🤣רגע יעקב אכל אז, לא? מקסימום יזמין סלט 😃
4:04 דקות, נטו כדי לנצח את הקודם שסגר 4:01כמה זמן עמדת ככה?
אימון רצועות ראשון.
פעם ראשונה בחיי אני חובש רצועות. וזאת הודות למאמן המאסטר הגדול מאור שומינוב שהגיע עד לספייס קרית אתא הנידח כדי ללמד אותי ואת הפרטנר שלי @Idan Golany לחבוש.
אז לסיכום, זאת הייתה חוויה כואבת. אני חושב שאגדיר אותה ככאב בתולים לרצועות...🤦♂️
מאור חבש לי כל כך חזק שזה כאב כמו ח"ע בצבא.אבל, המשקל היה קל כמו נוצה. 140 הרגיש לי כמו 100 קילו. זה פשוט עף. שבוע הבא בעזרת השם אנסה לסגור 150 3*3 עם צפי של מינימום שלשה עם 170 באימון האחרון של הבלוק.
לחיצת חזה של 95 קילו 3*3 היה קל, מנוחה של דקה - ארבעים שניות בין סטים...
וקצת פרפרים לקינוח.
כמעט חצי טון 😲בכל מקרה , אשמח להצטרף. הרכב הולך להיות די כבד.