עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא שיש בעיה להתחיל עם תחת נמוך, יש הרבה ליפטרים כמו אריק ואנדרי שמושכים ככה והם מתקדמים יופי.
יש אנשים שמבחינת מבנה גוף צריכים להתחיל יותר נמוך עם האגן, אבל אתה לא נראה לי המקרה.
הוא מתחיל נמוך ואתה שולח קדימה ברכיים, אבל אחכ הוא עולה וברגע המשיכה הוא נמצא בגובה בסדר לדעתי.אז בואו נסכם, אני מרים כאשר התחת נמצא נמוך מידי?
מאלאניצ'ב אם אני לא טועה מוריד את האגן הכי נמוך שיכול ואז נותן משיכה חזקה ברגע שהוא מתחיל להעלות, לא?זה לא שיש בעיה להתחיל עם תחת נמוך, יש הרבה ליפטרים כמו אריק ואנדרי שמושכים ככה והם מתקדמים יופי.
זה לא נראה שזה היה קשה יותר מידי, זה לא באמת ה"RM1" שלו .אבל במשקלי rm1 קשה לשמור על מנח ועל הכל כמו שצריך אז לא סוף העולם.
☠️🫤 באמת?הגב התחתון מתעגל
זה לא, משקל קל מהכניסה שניהזה לא נראה שזה היה קשה יותר מידי, זה לא באמת ה"RM1" שלו .
לא בטוח, אדי עושה ככה, מוריד את התחת עד ללמטה, מעלה אותו ומתחיל למשוך 1:29מאלאניצ'ב אם אני לא טועה מוריד את האגן הכי נמוך שיכול ואז נותן משיכה חזקה ברגע שהוא מתחיל להעלות, לא?
כן, גם כתבתי לך את זה.☠️🫤 באמת?
ברור, אבל הוא נכנס מנטלית למצב הזה וגם זה משפיע. גם הגלגול לדעתי השפיע.זה לא נראה שזה היה קשה יותר מידי, זה לא באמת ה"RM1" שלו .
הוא היה פיקס בסט אפ, אבל אחרי הניתוק התעגל.☠️🫤 באמת?
לא מתייחסים למה שאתה כותב.כן, גם כתבתי לך את זה.
לא הייתי לוקח את זה בתור דוגמא לדדליפט טוב.לא בטוח, אדי עושה ככה, מוריד את התחת עד ללמטה, מעלה אותו ומתחיל למשוך 1:29
ואז בוכים.לא מתייחסים למה שאתה כותב.
רק אל תעוף על עצמך מר דדליפט.ואז בוכים.
אני חושב שלאליחי מגיע פיצוי. הוא מספק שירותים פורנוגרפיים בלי ידיעותו. וזה עוד ללא רווח.אליחי, אני מסתכל יותר מידיי זמן על התחת שלך היום. אני דורש פיצוי כלשהו. 🫤
חס.רק אל תעוף על עצמך מר דדליפט.
אמממ... אני יכול לחשוב על כמה כאלה. 😅🥴אליחי, אני מסתכל יותר מידיי זמן על התחת שלך היום. אני דורש פיצוי כלשהו. 🫤
שמע, זאת אחת המשיכות המכוערות שראיתי.לא בטוח, אדי עושה ככה, מוריד את התחת עד ללמטה, מעלה אותו ומתחיל למשוך 1:29
בלי שינויים דרסטיים לפני התחרות, שלא תהרוס לעצמך.מעלה את זה לראש סדר בעדיפויות שלי. תודה חברים.
אני חושב שלזה מתכוונים כשאומרים : לזיין את המוט.שמע, זאת אחת המשיכות המכוערות שראיתי.
בלי קשר למשקל העצום ולריספקט.
אמממ... אני יכול לחשוב על כמה כאלה. 😅🥴