עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז הטכניקה שלי תקינה ממה שאתה אומר?רצוי
מוציאים חזה החוצה בכדי ליישר את הגב העליון עם הגב התחתון.היי,
רציתי לשאול האם זה תקין להקשית גב עליון בדדליפט? כלומר, מה שאני עושה הוא להזיז את הכתפיים טיפה קדימה (ייתכן וזה מה שקורה בחזרה).
בעזרת השם אעלה סרטון בקרוב של דדליפט כדי לבדוק את הנושא בצורה מעמיקה יותר...
יכול להיות,אז הטכניקה שלי תקינה ממה שאתה אומר?
מוציאים חזה החוצה בכדי ליישר את הגב העליון עם הגב התחתון.
יש לא מעט שמושכים עם גב עליון עגול ואם אני לא טועה קראתי איפשהו שזה פחות נורא מאשר גב תחתון ששם אין צל של ספק שחייב להיות ישר ורצוי גם מוקשת במנח הלורדוזי הטבעי של הגב.
רק סרטון יעזור לנו להבין יותר טובהגב העליון שלי לא ממש מוקשת כמו שתיארת פה חח. כעיקרון, אני מוציא כתפיים קדימה שיהיו לפני המוט (סוג של תנועת טרפזים).. ככה המאמן אמר לי ומאמן נוסף (פאורליפטר לשעבר) אומר שאני עושה מעולה.
אעלה סרטון עם שיא אישי שלי בקרוב.
כפי שאמרתי, ייקח לי כמה ימים לצלם את הסרטון אבל אני חושב ש: 0:51 בסרטון הבא יכול להמחיש את הפוזיציה של הכתפיים שלי (שים לב לכתפיים בלבד ולטרפזים, לא לשאר הגב התחתון):רק סרטון יעזור לנו להבין יותר טוב
תקין לגמרי. אבל תעלה סרטון ליתר בטחון.
איזו פשלה אדירה. אתה חושב שאם הייתי מסתכל כמו שצריך לאן שצריך הגב שלי לא היה משחק?הצוואר......
אני מניח שיש מראה מולך, תפסיק להסתכל עליה!
שהראש יהיה ישר עם שאר הגב
זה ה-RM5 שלי ללא כל ספק (90 ק"ג) ללא חגורה... הגב שלי מעט שיחק ובחזרה אחרונה ולפניה ניתן לראות שהוא באמת התעקם, אבל בחזרות הראשונות השתדלתי לשמור אותו פחות או יותר תקין.
באימון הקודם אני עבדתי עם 85 ק"ג ולא היה לי אותו קטע בגב. לפחות אני הרגשתי שעשיתי עם גב ישר כמו שצריך. באימון של אתמול הגעתי עם גב מעט תפוס, עייף מהיום ומכל התרגיל שלפני כן אז ככה יצא..לפי דעתי, כל עוד אתה מתחיל והמשקלים יחסית נמוכים אתה צריך לשמור על טכניקה יותר טובה ממה שרואים בסרטון.
אין קשר לכמה אתה שוקל או כמה זה כבד לך,אתה מתאמן חובבן ומתחיל ואני לא רואה סיבה שתתפשר על טכניקה בשביל עוד כמה ק"ג על המוט.באימון הקודם אני עבדתי עם 85 ק"ג ולא היה לי אותו קטע בגב. לפחות אני הרגשתי שעשיתי עם גב ישר כמו שצריך. באימון של אתמול הגעתי עם גב מעט תפוס, עייף מהיום ומכל התרגיל שלפני כן אז ככה יצא..
מה אתה אומר? לרדת ב-5-10 ק"ג של משקל עבודה ולנסות לעבוד על הטכניקה עם המשקל הזה ואז לעלות בחזרה?
דרך אגב, אולי לך המשקל נמוך אבל יחסית אליי כשאני שחיף ששוקל 58 ק"ג זה די כבד...
מבין. תודה על הייעוץ.אין קשר לכמה אתה שוקל או כמה זה כבד לך,אתה מתאמן חובבן ומתחיל ואני לא רואה סיבה שתתפשר על טכניקה בשביל עוד כמה ק"ג על המוט.
כן.מבין. תודה על הייעוץ.
אז כמו שאתה אומר, להוריד איזה 5 - 10 ק"ג, לעבוד על הטכניקה ולצלם סרטון מחודש לפה כדי שאוכל לדעת האם אני עושה מדויק הפעם?
להעלות מעט את התחת יעני? לא כל כך הבנתי חחכן.
פעם הבאה תעשה את הסט עם הגב למראה,מניסיון הרבה יותר נוח. תחשוב על להרים את החזה למעלה לפני שאתה מתחיל למשוך,זה יגרום לגב להתכווץ.
דבר אחרון,לפי דעתי אתה מתחיל עם אגן נמוך מידי,המשיכה אמורה להתחיל כאשר הכתפיים לפני המוט ואצלך הכתפיים מעל המוט.
כן תתחיל עם תחת גבוה יותרלהעלות מעט את התחת יעני? לא כל כך הבנתי חח
והבנתי את שאר ההמלצות, תודה רבה.