הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תיסבוך במספר החזרות

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
נניח ואני צריך לבצע 3 סטים של 10 חזרות ,אני רוצה לבצע את שלושתם ככה שישאר לי כוח בסוף כל סט לעוד חזרה חזרה וחצי, אם אני לוקח משקל שבשתי הסטים האחרונים אצליח 10 עם יכולת של עוד חזרה וחצי אז בראישון תמיד אצליח יותר,והמטרה היא שלפני שאני מעלה משקל על המוט שבכל שלושת הסטים אצליח 10 עם יכולת לעוד חזרה עד חזרה וחצי,זאת ההדרכה של התזונאי ספורט,ואני חייב לעשות את זה בדיוק,אשמח לטיפים...

מה שהוא מבקש ממך לא הגיוני בשום צורה.
אתה תמיד יותר עייף בסט מסוים מאשר בסט הקודם לו, ככה שאם בסט הראשון נשאר לך כוח לחזרה וחצי, בסט השני נשאר לך פחות, ובשלישי עוד פחות.

• פותח/ת השרשור
מה שהוא מבקש ממך לא הגיוני בשום צורה.
אתה תמיד יותר עייף בסט מסוים מאשר בסט הקודם לו, ככה שאם בסט הראשון נשאר לך כוח לחזרה וחצי, בסט השני נשאר לך פחות, ובשלישי עוד פחות.
זה בדיוק הרציונאל שאמרתי לו שאם אני לוקח משקל ל 10 חזרות סט ראישון אז בשני ובשלישי אני אעשה פחות מ 10 חזרות לסט,בקיצור זה פיזדץץץץץ לא מובן.

זה בדיוק הרציונאל שאמרתי לו שאם אני לוקח משקל ל 10 חזרות סט ראישון אז בשני ובשלישי אני אעשה פחות מ 10 חזרות לסט,בקיצור זה פיזדץץץץץ לא מובן.
נשמע שהבחור הזה "פידזץ" בעצמו.
לקחת משקל והרמת ל3 סטים של 10 חזרות על משקל מסוים? אין לך סיבה ממשית לעשות את זה שוב באימון הבא, תוסיף משקל. אפשר גם להוסיף רק לסט אחד מתוך השלושה או שניים מתוך השלושה בהתאמה כדי לשמור על רצף התקדמות.

כבר אמרתי לך בעבר.. חבל על הכסף עם העצות האלה וכל החישובים האלה שלו..
עדיף לקנות עוד אוכל בכסף הזה 🤘

• פותח/ת השרשור
נשמע שהבחור הזה "פידזץ" בעצמו.
לקחת משקל והרמת ל3 סטים של 10 חזרות על משקל מסוים? אין לך סיבה ממשית לעשות את זה שוב באימון הבא, תוסיף משקל. אפשר גם להוסיף רק לסט אחד מתוך השלושה או שניים מתוך השלושה בהתאמה כדי לשמור על רצף התקדמות.
כן ברור שאני אוסיף משקל,אבל גם בזה הוא אמר לי לא להוסיף עד שאני מסיים את שלושת הסטים אותה כמות חזרות עם אותו משקל אז עכשיו אני רגוע שלא רק לי זה נשמע לא הגיוני בעליל.מה שכן הוא באמת אחלה יש תוצאות ואני מבסוט מהעבודה עם הדיאטן ספורט.חוץ מהדקויות והקטנוניות של הבעיה המדוברת.
כבר אמרתי לך בעבר.. חבל על הכסף עם העצות האלה וכל החישובים האלה שלו..
עדיף לקנות עוד אוכל בכסף הזה 🤘
חחחח ,תאכלס אני מרוצה ממנו מאוד,חוסך לי כאב ראש בתפריט כי הכל מחושב כולל מעקב התקדמות שהוא עוקב אחריי ועונה לי על כל שאלה ב sms,מצד שני הכאב ראש חוזר בדברים לא מובנים כגון הבעיה הספציפית הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית