הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנצ' 5X115 + פאוורקלין

לוטם

משתמש משקיע
3,542
2,525
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,342
3,542
2,525
בבנצ' אני לא בטוח אם הספוטר עזר או לא, די ביאס אותי, אבל עדיין PR משמעותי עבורי

החלטתי להעלות גם את הפאוורקלין שהיה היום, 3X70, התחלתי אם התרגיל לא מזמן ואני מתקדם בו המון, כרגע המטרה להגיע ל-100, אתם מוזמנים לתת הערות לשיפור.

עוד בסוף אנשים יחשבו שרוני קולמן מאמן טוב יותר מריפטו, הוא עשה 360 קילו סקוואט!!

איך זה שריפטו עשה 90 קילו פחות ממנו?! לא יאמן ריפטו מאמן חרא

אתה רציני? הקול המונוטוני של ריפ ירדים אותי באמצע הסט...
אני מעדיף מאמן שיצעק לי LIGHTWEIGHT BABYֱֱֱֱֱֱֱֱֱ!!!!

זה לא חייב להיות כל כך קיצוני, מה אם אני 1.60 במשקל גוף של 70 ק"ג על 9 אחוז שומן? אין ספק שהמראה ירשים, אבל מן הסתם יהיה לי הרבה יותר קשה להגיע ל 200 סקוואט מאשר למתאמן שלי שהוא 1.85 במשקל 95.
לא על זה מדובר, עדיין הייתי מצפה ל150-160 סקווט לפחות מהנתונים שנתת

מה זה אומר מבחינתך עובד במציאות? אתה רוצה הוכחה שאפשר למשוך ככה? כי יש.
קודם כל אני חוזר שוב, אני לא מדבר ספציפית על הפאוורקלין של ריפטו, לא ראיתי את הסרטונים ולא עשיתי פאוורקלין.
מבחינתי עובד במציאות זה אם מישהו טוען שהדרך שלו לבצע תרגיל היא יעילה יותר אז שיראה אנשים שמבצעים אותו בדרך שלו ויש להם תוצאות שוות התייחסות.

מישהו זוכר בכלל שהשרשור במקור זה סרטון pr של לוטם?
נכון ואפילו ש @Beast and cheat. שטרח להגיב הוא לא נתן את דעתו הריפטואיסטית על הפאוורקלין שלי, בסוף אני יעלה אימון הבא פאוורקלין עם אגן נמוך בסט אפ 🙄.

קודם כל אני חוזר שוב, אני לא מדבר ספציפית על הפאוורקלין של ריפטו, לא ראיתי את הסרטונים ולא עשיתי פאוורקלין.
מבחינתי עובד במציאות זה אם מישהו טוען שהדרך שלו לבצע תרגיל היא יעילה יותר אז שיראה אנשים שמבצעים אותו בדרך שלו ויש להם תוצאות שוות התייחסות.

ואיך אתה מצפה שזה יקרה בדיוק? שריפטו יפתח קבוצה להרמת משקולות? שיפתח שתי קבוצות ויעשה מחקר מבוקר? מה הוא צריך לעשות כדי שטיעון פיזיקלי שאף אחד עוד לא סתר יתחיל לעבוד גם בתחום הקסום של הרמת משקולות?

פשוט הנחנו שאתה אינטיליגנט-יש 😃
קרא את ההודעה שלי שמתייחסת לרמה בתרגילים השונים ביחס למשקל גוף, אשמח לשמוע התייחסות.
אם אתה מדבר על זאתי:
כולם פה מכירים את הטבלה של משקלי עבודה ביחס למשקל גוף בתרגילי הכוח? (אם אני זוכר נכון היא נמצאת בסוף של Practical Programming של דוד ריפטו), בכל אופן, אם המאמן שלך נמצא ברמת המתחיל בכל התרגילים, אולי בינוני במשהו - תרצה להתאמן אצלו?
המשקלים שלו בכלל לא יזיזו לי. שוב אני שואל, אם יתברר לך שאני מסקביט עקום אפילו עם מוט ריק, תפנה למשה שיחסום אותי? נקרא לכל האנשים שעזרתי להם בשרשורים ונבקש לעשות recall לכל העצות?
אם מישהו מדבר שטויות, אם מישהו מחרטט, אם מישהו סתם טועה בנושא כלשהוא (וזו תשובה גם לך יוג'ין), אני רוצה לחשוב שחבורה של אנשים אינטליגנטיים יהיו מסוגלים להצביע על זה גם בלי להגיד לו "בוא תדגים". ניתוח של מסלול המוט בדד לעומת בקלין משקולנים אפשר לעשות גם עם נייר ועט.

אם אתה מדבר על זאתי:

המשקלים שלו בכלל לא יזיזו לי. שוב אני שואל, אם יתברר לך שאני מסקביט עקום אפילו עם מוט ריק, תפנה למשה שיחסום אותי? נקרא לכל האנשים שעזרתי להם בשרשורים ונבקש לעשות recall לכל העצות?
אם מישהו מדבר שטויות, אם מישהו מחרטט, אם מישהו סתם טועה בנושא כלשהוא (וזו תשובה גם לך יוג'ין), אני רוצה לחשוב שחבורה של אנשים אינטליגנטיים יהיו מסוגלים להצביע על זה גם בלי להגיד לו "בוא תדגים". ניתוח של מסלול המוט בדד לעומת בקלין משקולנים אפשר לעשות גם עם נייר ועט.
אוקיי, יש לנו סטנדרטים שונים לבחירת מאמן. אני הייתי רוצה גם וגם.

טוב זה לא שרשור של כדורגל, עם כל הכבוד 😃
ואני בכלל אוהד של ריאל... 🙄

בתור אוהד ריאל הייתי מצפה ממך לדעת מה מוריניו היה או לפחות לא להנפיץ שהוא היה שחקן טוב.
כבר הבנת למה הזכרתי אותו?

אני חושב שהכל שטויות. יצא לי להכיר מאמנים גרועים שהיו גדולים או חזקים בגלל שהם הגיבו טוב לתוכניות אימון שלרוב האנשים לא התאימו והמתאמנים שלהם נפצעו.

הכי טובים לדעתי הם אלו שלא היו מיוחדים מליכתחילה והצליחו להגיע לתוצאות מבינוניות.

ואיך אתה מצפה שזה יקרה בדיוק? שריפטו יפתח קבוצה להרמת משקולות? שיפתח שתי קבוצות ויעשה מחקר מבוקר? מה הוא צריך לעשות כדי שטיעון פיזיקלי שאף אחד עוד לא סתר יתחיל לעבוד גם בתחום הקסום של הרמת משקולות?
איך? מאוד פשוט. אם הוא טוען שהדרך שלו יעילה יותר שיראה מתאמנים שלו שעושים משקל מכובד בטכניקה הזאת.
אני חושב שהכל שטויות. יצא לי להכיר מאמנים גרועים שהיו גדולים או חזקים בגלל שהם הגיבו טוב לתוכניות אימון שלרוב האנשים לא התאימו והמתאמנים שלהם נפצעו.
הדיבור הוא על מתאמנים של אותו מאמן, לא רק עליו עצמו. וגם אלה שאומרים כאן שמשקלי עבודה חשובים (אני) לא טוענים שזה הדבר היחיד שחשוב. אחרת מזמן הייתי מבקש עצות מהסוסים ש"דוחקים חזה" 180 לחזרות במכון הקודם שלי.

אם כך אז אני מסכים לגבי המתאמנים, למרות שאין תחליף להגיון בריא ולנסיון אישי...

איך? מאוד פשוט. אם הוא טוען שהדרך שלו יעילה יותר שיראה מתאמנים שלו שעושים משקל מכובד בטכניקה הזאת.

הדיבור הוא על מתאמנים של אותו מאמן, לא רק עליו עצמו. וגם אלה שאומרים כאן שמשקלי עבודה חשובים (אני) לא טוענים שזה הדבר היחיד שחשוב. אחרת מזמן הייתי מבקש עצות מהסוסים ש"דוחקים חזה" 180 לחזרות במכון הקודם שלי.

מה אתה רוצה שהוא יעשה? שיכריח משקולנים ברמה עולמית להרים אחרת או מה?

עכשיו הלואו באר עשה לו גם בעיות ראיה...
שימו לב כמה לא יעילה המשיכה הראשונה שלה, היא כמעט אנכית לגמרי! וואו, יש לי רעיון! אולי נעשה תרומה קולקטיבית על מנת לשלוח מישהו מהפורום (נעשה הצבעה את מי שולחים וערך הקול של כל אחד יהיה לפי כמה הקלין שלו) ללמד אותה למשוך ב-S כמו שצריך? חבל, יש לה פוטנציאל מדהים אם היא רק תדע למשוך עקום! (שואל את הלוגיקה שלכם לכמה רגעים, רבותיי).

רגע, אבל ריפטו מלמד להתחיל ממרכז כף הרגל מה שברור גם לך שהיא לא עושה אז בעצם המשיכה שלה לא יעילה לפי ריפטו.
איך זה תומך בטיעון שלך?
אני מקווה שאתה מודע לעובדה שגם מי שמתאמן אצל ריפטו לא מצליח ב-100% מהמקרים למשוך ב-100% אנכי מעל מרכז כף הרגל, גם כשמנסים. כל מה שאתה אומר זה שטטיאנה קאשירינה לא מושלמת, ואני מסכים איתך.
ובלי קשר למה היא מנסה או לא מנסה (ואני באמת לא יודע מה היא מנסה ומה לדעתה מוגדר כמשיכה אידיאלית - וגם אתה לא יודע), הנקודה היא שהיא מושכת בצורה שמאוד דומה למה שריפטו מלמד, או בוא נגיד ככה - הרבה יותר דומה למה שריפטו מלמד (כמעט זהה) מאשר למה שאתה וחבריך הווייטליפטרים הסינים מלמדים, ושוברת שיאי עולם.
הנקודה היא לא שטטיאנה קאשירינה מתאמנת אצל ריפטו, כי היא לא. הנקודה היא שהטענה שאתם מציעים, שהיא "כל המשקולנים הכי טובים עושים ככה", שגויה - ושכן נשברים שיאי עולם גם לא כמו שאתם מציעים.

ועכשיו נקודה למחשבה:
מישהו מכם מסוגל בכלל להגדיר כמה המוט צריך להיות מעבר למרכז כף הרגל, וכמה המשיכה צריכה להיות לא אנכית? מה הזווית שבה המוט אמור לעלות? 10 מעלות? 5? 20? 40? 32.4? 41.1? כמה? ויותר חשוב - למה דווקא ב-X מעלות?
השאלה הזו היא שאלה שהמתודה של ריפטו, שמבוססת על רציונאל, מסוגלת לענות עליה. אתם מסוגלים?

ועכשיו נקודה למחשבה:
מישהו מכם מסוגל בכלל להגדיר כמה המוט צריך להיות מעבר למרכז כף הרגל, וכמה המשיכה צריכה להיות לא אנכית? מה הזווית שבה המוט אמור לעלות? 10 מעלות? 5? 20? 40? 32.4? 41.1? כמה? ויותר חשוב - למה?

מה זאת אומרת למה?? כי ככה זה עובד! DUHHH!

אין משקולן אחד בעולם שמלמדים אותו למשוך במסלול S תמיד מסלול בקו ישר הוא האידיאלי ביותר, בכל שיטות. ואין לי כוח להכנס לדיון הזה עם מישהו שאין לו מושג בטכניקה של הרמת משקולות.
הבעיה בשיטה של ריפ היא אחרת אבל שוב, אין לך מושג מה הבעיה בכלל ואתה ממשיך לדבר במונחים פיזיקאלים שלא עוזרים בכלום במבחן התוצאה.

הדיון הזה כבר נטחן ואין לי כוח להכנס אליו שוב, שכל אחד יעשה מה שבא לו.

נ.ב
@coldfire אל תשכח מי הפסיד בקרב הפווארקלין ;)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית