עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה שכנעתי בקושי טאק פלאנץ אני עושה =\שכנעת אותי, הלוג של מעניין. עוקב 😃
לא יודע אני לא מצליח להיפתח לאדבנסד משהוא מוזר יותר קל לי סטרדל חחחכל הכבוד,אבל אל תנסה להיפתח מטאק לסטראדל,תחזיק טאק זמן מסויים ואז תעבור לאדבנס טאק זמן מסויים ואז תעשה סטראדל
מוזר חחחלא יודע אני לא מצליח להיפתח לאדבנסד משהוא מוזר יותר קל לי סטרדל חחח
תודהמתח חזק מאוד! כל הכבוד!
רק הערה אחת על הפלאנץ', לדעתי אתה צריך עוד נפח אימון. הניסיונות האלה להתקדמות לא מהווים מספיק נפח. לדעתי אחרי הניסיונות תוסיף וריאציה שאתה כן מצליח (כדוגמת tucked) כדי להוסיף נפח אימון.
אתה פשוט אומר שכדאי להחזיק יותר שניות ב טאק פלאנץ הרגיל ?
תודה אני אנסה (למרות שפעם שעברה אני חושב שנפצעתי מלעשות הרבה זמן את הטאק חח אבל אני אשתדל אולי לעשות סטים של איזה 15 שניות אולי או 10)לדעתי כן. אתה יכול לנסות מדי פעם וריאציה מתקדמת יותר, אבל תמיד תתמקד בוריאציה שאתה כן מצליח- במקרה הזה, הטאק פלאנץ'.
או אסיסטד עם גומיה, מסכים איתך ובעדמתח חזק מאוד! כל הכבוד!
רק הערה אחת על הפלאנץ', לדעתי אתה צריך עוד נפח אימון. הניסיונות האלה להתקדמות לא מהווים מספיק נפח. לדעתי אחרי הניסיונות תוסיף וריאציה שאתה כן מצליח (כדוגמת tucked) כדי להוסיף נפח אימון.
אין לי לאיפה לחבר את הגומיה חחאו אסיסטד עם גומיה, מסכים איתך ובעד
קח את הפרלטים, מקם אותם מתחת למתח, שים גומיה חלשה על המתח ו-וואלה, פתרתי לך את הבעיהאין לי לאיפה לחבר את הגומיה חח