הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע לפלאנץ ומתח ביד אחת

המסע לפלאנץ ומתח ביד אחת

• פותח/ת השרשור
8 סטים של 5 עליות
העלייה בסט האחרון הזכירה לי איך התחלתי..(ללא משקל וגם לא ממש הצלחתי לעלות 1 אפילו כמו כמעט באחרון) כל כך קשה אבל משתלם בסוף .
צפייה מהנה

כל הכבוד,אבל אל תנסה להיפתח מטאק לסטראדל,תחזיק טאק זמן מסויים ואז תעבור לאדבנס טאק זמן מסויים ואז תעשה סטראדל

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד,אבל אל תנסה להיפתח מטאק לסטראדל,תחזיק טאק זמן מסויים ואז תעבור לאדבנס טאק זמן מסויים ואז תעשה סטראדל
לא יודע אני לא מצליח להיפתח לאדבנסד משהוא מוזר יותר קל לי סטרדל חחח

• פותח/ת השרשור
מצטער היוטיוב הוריד לי אותו בגלל השיר..
מנסה לעבוד על סיבולת.....
(100 מתח , 20 דקות)

מתח חזק מאוד! כל הכבוד!

רק הערה אחת על הפלאנץ', לדעתי אתה צריך עוד נפח אימון. הניסיונות האלה להתקדמות לא מהווים מספיק נפח. לדעתי אחרי הניסיונות תוסיף וריאציה שאתה כן מצליח (כדוגמת tucked) כדי להוסיף נפח אימון.

• פותח/ת השרשור
מתח חזק מאוד! כל הכבוד!

רק הערה אחת על הפלאנץ', לדעתי אתה צריך עוד נפח אימון. הניסיונות האלה להתקדמות לא מהווים מספיק נפח. לדעתי אחרי הניסיונות תוסיף וריאציה שאתה כן מצליח (כדוגמת tucked) כדי להוסיף נפח אימון.
תודה
את האמת בקשר לפלאנץ סתם ניסיתי להיפתח לסטרדל , אני חושב שאני לא מספיק גמיש כדי להיכנס לאדבנסד טאק פלאנץ
אתה פשוט אומר שכדאי להחזיק יותר שניות ב טאק פלאנץ הרגיל ?

• פותח/ת השרשור
לדעתי כן. אתה יכול לנסות מדי פעם וריאציה מתקדמת יותר, אבל תמיד תתמקד בוריאציה שאתה כן מצליח- במקרה הזה, הטאק פלאנץ'.
תודה אני אנסה (למרות שפעם שעברה אני חושב שנפצעתי מלעשות הרבה זמן את הטאק חח אבל אני אשתדל אולי לעשות סטים של איזה 15 שניות אולי או 10)

מתח חזק מאוד! כל הכבוד!

או אסיסטד עם גומיה, מסכים איתך ובעד

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית