הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Heisenberg Method

Heisenberg Method

הייזנברג

מושעה
439
190
נק' מוניטין:
347
439
190
הייזנברג הוסיף לוג חדש:

time to start cooking - סתם עוד לוג

בעיקרון קצת נמאס להיות פרימיטיב שכותב הכל במחברות אז החלטתי לפתוח גיבוי וירטואלי שיהיה נוח יותר.

נתונים:

משקל גוף: נע בין 87-89
גובה:173 ס"מ
.
שיאים:

סקוואט: 170 ל-3
דדליפט: 180 לסינגל
בנץ': 110 לסינגל
פרס: 80 לסינגל

בתקופה האחרונה עובד עם 531 לפלג גוף תחתון ולפרס. בפלג גוף תחתון התחלתי עם אחוזים נמוכים יותר כדי לעבוד תקופה בלי חגורה. בפרס התחלתי רגיל מהאחוזים המומלצים ועם חגורה. לבנץ' אני עושה אד קואן בלי שלב העצימות (עד שבוע 6) ועם אינקלין בדאמבלים במקום במוט (אין ברירה). בגדול...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
הייזנברג עדכן/ה את הלוג ״time to start cooking״:

עדכון לוג: 17/05/16

531 - סבב 4 שבוע 1 - סקוואט +5

סקוואט 110X5 120X5 135X6 ללא חגורה
דדליפט רומני 87.5 3X10

חרא אימון. באתי עייף וחלש, בטח בגלל עקירת שן שעשיתי לפני יומיים. בקושי ישנתי ואכלתי מאז בגלל הכאבים. מקווה שהמשך השבוע יהיה טוב יותר.

הסקוואט מהיום

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/05/16

531 - סבב 4 - שבוע 2 - סקוואט +3

SQ 115X3 130X3 142.5X5
RDL 90 3X10
Calves
ABS

לא מרוצה מהסקוואט באימונים האחרונים. שבוע שעבר עוד היו לי תירוצים טובים, השבוע הכל היה תקין פחות או יותר (אם אפשר לקרוא ל-5 שעות שינה ממוצעות "תקין") אז הייתי חייב לתת את זה ליותר (שיא ל-5 היה סבב קודם עם 145). סה"כ די מאכזב. שבוע הבא יחכה לי 150 סקוואט ללא אחרון. המטרה היא לתת אותו ל-5, לא נראה סביר כרגע אבל אני נחוש להפתיע.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/05/16

531 - סבב 4 - שבוע 2 - דדליפט +3

DL 120X3 135X3 152.5X7
SQ 100 3X7
ABS
Calves

הייתי די סמרטוט באימון, כנראה עדיין לא התאוששתי מליל הוללות בחמישי בערב (נפח גבוה מידי של בירה ומעט מאוד שינה מאז). בכל מקרה קיצצתי קצת בסטים גם תוך התחשבות ב-150 סקוואט ללא שמחכה1 לי בשלישי, מקווה לבוא מוכן וטרי יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 31/05/16

531 - סבב 4 שבוע 3 - סקוואט +1

SQ 115X5 130X3 150X4
RDL 92.5 3X10
ABS
Calves

מאמין שיש לי את המשקל הזה ל-5. הטכניקה קצת התפקששה היום ממה שאני רגיל ואיך שאני מרים יותר. הייתי צריך להשתמש יותר בשרשרת האחורית בתנועה (יותר אגן, יותר זווית בגו), מאמין שככה הייתי מוציא את ה-5, ואולי אפילו יותר. סה"כ אני יכול לסחוב עוד סבב בלי אבל לא רואה טעם. די הפקתי מה שרציתי מהתקופה ללא. עוד שבועיים מחזיר את החגורה. עד הפעם הבאה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/06/16

531 - סבב 4 - שבוע 3 - פרס +1

Press 57.5X5 67.5X3 75X3 52.5X8
BP 77.5 2X10
Chins 50 reps
Biceps

כצפוי, הפרס די נתקע במקום. שלשה היה לי כבר עם המשקל הזה. שוקל לעבור למתכונת אחרת אבל צריך לחשוב על משהו שלא יפריע ללחיצות חזה. אגב הברך קצת מציקה מהסקוואט בשלישי. בעיקרון יש לי ברכיים רגישות מפציעה ישנה שכל סטייה קטנה בטכניקה (גם אם זה נראה טוב מהצד) יכולה לעשות בעיות. מקווה שישתפר מחר אחרת אני אאלץ לא להתאבד בדדליפט כמו שתכננתי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 03/06/16

531 - סבב 4 שבוע 3 - דדליפט +1

DL 120X5 135X3 160X5
SQ 100 3x10
Calves
ABS

אומנם שיא ל-5 בדדליפט (כן, אני כזה גרוע), אבל כיוונתי ל6-7 בהתחשב שעד עכשיו הולך לי די טוב בתרגיל הזה אז די מאכזב. גם הברך הייתה במצב טוב יותר היום אז כנראה אני שרוף והמנוחה הקרובה באה בול בזמן. עוד שבועיים מחזיר חגורה גם פה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
שלום גבר, יש לי שתי שאלות אליך,
מה המטרה בתקופה ללא?
ובאיזה שרוולי ברכיים אתה משתמש? ומה המחיר?
תודה.

• פותח/ת השרשור
מן הסתם כדי לחזק יותר את שרירי הליבה. ברגע שאתה מרים בלי חגורה משקלים שפעם היית נותן אותם רק עם חגורה אז מן הסתם אתה משתפר. זה די נפוץ, הרבה עובדים ככה. שרוולים הם של טיטאן. הזמנתי מהיבואנים שלהם פה בארץ.

מן הסתם כדי לחזק יותר את שרירי הליבה. ברגע שאתה מרים בלי חגורה משקלים שפעם היית נותן אותם רק עם חגורה אז מן הסתם אתה משתפר. זה די נפוץ, הרבה עובדים ככה. שרוולים הם של טיטאן. הזמנתי מהיבואנים שלהם פה בארץ.
הבנתי. תודה רבה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית