Heisenberg Method

Heisenberg Method

הייזנברג עדכן/ה את הלוג ״Heisenberg Method״:

עדכון לוג: 29/03/17

שבוע 15 - נפח פלג גוף עליון

bench press 102.5 6x3 Volume PR
seated db press 22kg 3x10
mid grip chins 17.5 5x5
db rows 40kg 3x10

אחלה אימון. עצים וטוב. עשיתי 18 חזרות עם 91 אחוז מ-RM1 שלי לפני התוכנית ואני די מבסוט מזה אם מתחשבים בעובדה שיש לי חרא תדירות בתוכנית הזאת (בלית ברירה). יום שישי סקוואטים אחרונים לנפח (אותה תצורה של נפח כמו היום), דדליפט רומני לקינוח (3 פלטות 😲) ואז שבוע דילאווד לפני בלוק העצימות.

שכחתי להישקל. מעריך שלא השתנה הרבה ואני עדיין סביב ה91-92.

קרא את שאר עדכון הלוג...

הייזנברג עדכן/ה את הלוג ״Heisenberg Method״:

עדכון לוג: 31/03/17

שבוע 15 - נפח פלג גוף תחתון

squat 157.5 2x5 2x4 Volume PR
RDL 140 4x5

בשעה טובה נגמר הדרעק הזה. באתי בראש של שלשות לסקוואט (שיצא לי סה"כ 18 חזרות) אבל החימום הרגיש ממש טוב אז החלטתי ללכת על המבנה הרגיל. היה קשה מאוד, איטי, גריינדים. לא נכשלתי, פשוט לא ירדתי לחמישי כי לא הייתי בטוח שהייתי סוגר ולא רציתי לקחת סיכון עם הברך שגם ככה לא במיטבה בשבוע האחרון. הרומני היה סבבה, לא קשה. מאמין שיש לי עוד משקל על המוט בתרגיל הזה. סהכ מרוצה מהנפח. חוץ מבדדליפט, שברתי שיאים בהכל ובתנאים לא אידאלים. עכשיו שבוע לנוח ואז לקצור את הפירות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

היוזר ההוא חולה לא יודעים מה יש לו אז עד שידעו אני מעדכן עם זה:

אתמול, אימון אחרון לשבוע הבית זונות. יום שבת מתחיל עצימות:

deadlift 140x5
bench 80 3x3
db rows 32kg 3x12
pause squat 80 3x3
press 40 3x8

gigio עדכן/ה את הלוג ״Heisenberg Method״:

עדכון לוג: 08/04/17

שבוע 17 - עצימות - אימון 1

bench 105 1x3 2x2
pull ups +15kg 1x3 +20kg 2x3 beck off 2x10
(speed press 45 6x3 (1 minute between sets

אימון גרוע לפתוח את העצימות. בגלל שאני עובד ערב חג וכנראה שלא אספיק להתאמן אז הכל התבלגן ככה שיצא שהתאמנתי היום במכון אחר (שלי סגור) ולחצתי בספסל שאני לא רגיל עם מוט שאני לא רגיל. מחר סקוואט מקווה לכפר על הביזיון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ת'אמת יש לי תחושה שהגעתי לסף. מאמין שמעבר ידרוש שימוש באמצעים לא קונבנציונליים (חגים זה ממש לא אחד מהם).

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית