נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
אני נכנסתי לחיטוב ועדיין מתקדם סבבה בלינארית (עשיתי אותה גם במסה) אבל ההתקדמות מתחילה להיות קשה בגלל החוסר בפחמימה , כדאי להתחיל לחגור ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם מישהו חזק עם עזרים, אבל חלש בלעדיהם זאת אכן בעיה, למה שאלת? כי זה אומר שהוא חלש.2. תסביר מה לא תקין במצב אותו תיארת בשאלה הראשונה. להגיד "זה מצב לא תקין", זה לא הסבר.
אתה הורס דיונים, עד שהתפתח דיון אמיתי שלא כלל את ריפטו בין אבק כוכבים לביסט, היית חייב להרוס ☝️זה קל. ריפטו שמן.
1. אנחנו מדברים על המציאות. ובמציאות למעט מקרים של פתולוגיות מאוד ספציפיות שלא מאפשרות לעבוד בלי חגורה, אין דבר כזה שאתה מתחזק עם החגורה והסקוואט שלך בלי חגורה נשאר אותו דבר (גם אצל אנשים עם פתולוגיות שלא מאפשרות להם לעבוד בלי חגורה הסקוואט בלי החגורה מתחזק, זה פשוט משהו שיכאיב להם להוכיח).אם מישהו חזק עם עזרים, אבל חלש בלעדיהם זאת אכן בעיה, למה שאלת? כי זה אומר שהוא חלש.
אנחנו מתאמנים כדי להתחזק, לא כדי להרים יותר, אם חגורה תתן לי להרים יותר ובכך אני אתחזק יותר זהו מצב אידיאלי לשימוש בחגורה, אבל אם היא תתן לי להרים יותר ואני לא אתחזק כשאני בלעדיה, אז היא לא שווה אגורה.
כמובן שהמצב הוא שונה, שיפור בתנועה בעבודה עם חגורה תחזק את אותו מתאמן גם כשהוא יעבוד ללא חגורה, השאלות שנשאלות הן האם כמו שהוא יעבוד בלעדיה? ואם לא אז האם אפשר כן להשתמש בה באימונים ספציפים כדי ליצר יותר התקדמות לאורך זמן?
כי זאת הרי מטרתנו - להתחזק, כלומר התהליך ולא התוצאה.
זהו החלטת שאתה צודק? שזאת המציאות? אם אתה דורש הוכחה, חובתך לתת גם את שלך על טענותיך, למרות שאני לא מבין איך ניתן להוכיח פה כאלו טענות אנחנו סך הכל דנים בכתב..1. אנחנו מדברים על המציאות. ובמציאות למעט מקרים של פתולוגיות מאוד ספציפיות שלא מאפשרות לעבוד בלי חגורה, אין דבר כזה שאתה מתחזק עם החגורה והסקוואט שלך בלי חגורה נשאר אותו דבר (גם אצל אנשים עם פתולוגיות שלא מאפשרות להם לעבוד בלי חגורה הסקוואט בלי החגורה מתחזק, זה פשוט משהו שיכאיב להם להוכיח).
מה שכתבת זה בדיוק להתעניין בתהליך, "מה שינוי הפזיולוגי שהתרחש אצלך בטווח זמן מסויים" זו בדיוק התהליך שאני מדבר עליך, אתה פשוט סובבת את זה כדי להגיד זו התוצאה.2. מי מתעניין בתהליך? התהליך הוא כלי. אנחנו מתעניינים בתוצאה - מה השינוי הפיזיולוגי שהתרחש אצלך בטווח זמן מסויים
באיזו צורה אתה רוצה את ההוכחה? להוכיח לך שכל מי ששופף 200 עם חגורה שופף בלי חגורה יותר ממי ששופף 100 עם חגורה?זהו החלטת שאתה צודק? שזאת המציאות? אם אתה דורש הוכחה, חובתך לתת גם את שלך על טענותיך, למרות שאני לא מבין איך ניתן להוכיח פה כאלו טענות אנחנו סך הכל דנים בכתב..
אין לך איך להוכיח באותה צורה כמו שלאנשים שאתה דורש מהם "להוכיח" אין דרך להוכיח לך, זו בדיוק הסיבה למה כתבתי את זה:באיזו צורה אתה רוצה את ההוכחה? להוכיח לך שכל מי ששופף 200 עם חגורה שופף בלי חגורה יותר ממי ששופף 100 עם חגורה?
להוכיח לך שהסקוואט ללא החגורה של כל מתאמן עולה כשהוא הופך את הסקוואט עם החגורה שלו מ100 קילו ל-200 קילו?
אתה רציני מבקש הוכחה כזו? אף פעם לא הסתכלת על אנשים שמתאמנים? אף פעם לא התאמנת? אף פעם לא קראת שום דבר בפורום של מתאמנים? מה, אתה רוצה להגיד לי שאני ההזוי היחיד שרואה את הטרנד הזה?
פעם הבאה שאני כותב משהו אני גם אוכיח שסקוואט זה תרגיל ששייך לאימונים, אני אוכיח שחגורה זה משהו ששמים מסביב לגוף ואני גם אוכיח ש200 = 200 בשבילך. שלא תגיד שאני זורק דברים בלי הוכחות. הרי צריך להוכיח הכל. הממ... מעניין איך אני אוכיח שכשאתה מעלה את הסקוואט החגור שלך מ100 ל200 הסקוואט הלא-חגור שלך גם עולה... מאוד מעניין. זה בטח משהו שקרה רק לי ולמתאמנים שלי, וזה בגלל שהנוכחות שלי משנה את כוח הכבידה סביבם. אין מצב שזה קורה לכולם. באסה. אין לי איך להוכיח. אתה בעצם צודק.
אבל הרי אתה רוצה שיוכיחו לך אז הנה, סוף סוף הבנת לבד שלא ניתן.אני לא מבין איך ניתן להוכיח פה כאלו טענות אנחנו סך הכל דנים בכתב..
אז כל הטענות שלך של "אף פעם לא התאמנת" או "אף פעם לא ראית מישהו מתאמן" הם דיי מגוחכות, כי כתבת בדיוק מה שכתבתי, רק שהדיון היה על משהו אחר, לצערי אני שוב אצטט שוב את עצמי, כדי שתבין על מה מדובר:שיפור בתנועה בעבודה עם חגורה תחזק את אותו מתאמן גם כשהוא יעבוד ללא חגורה
השאלות שנשאלות הן האם כמו שהוא יעבוד בלעדיה? ואם לא אז האם אפשר כן להשתמש בה באימונים ספציפים כדי ליצר יותר התקדמות לאורך זמן?
אין לך איך להוכיח באותה צורה כמו שלאנשים שאתה דורש מהם "להוכיח" אין דרך להוכיח לך, זו בדיוק הסיבה למה כתבתי את זה:
אבל הרי אתה רוצה שיוכיחו לך אז הנה, סוף סוף הבנת לבד שלא ניתן.
אם לא שמת לב למה שכתבתי אז הנה עוד ציטוט של עצמי:
אז כל הטענות שלך של "אף פעם לא התאמנת" או "אף פעם לא ראית מישהו מתאמן" הם דיי מגוחכות, כי כתבת בדיוק מה שכתבתי, רק שהדיון היה על משהו אחר, לצערי אני שוב אצטט שוב את עצמי, כדי שתבין על מה מדובר:
אגב, אתה לא צריך להוכיח שום דבר, סך הכל להציג את הטענות שלך, לכן זה נקרא "דיון" (אנחנו לא מנסים לערוך פה איזה מחקר או מנסים להוכיח שהמימד של מטריצה ריבועית זה n^2)
אתה יכול להוכיח את זה?אחרי 20 פעם שתעשה העתק-הדבק עם שינויי נוסח, בסוף ירד האסימון. ככה זה עבד במקרים קודמים.
מה ביקשתי ממישהו להוכיח? על מה אתה מדבר?אין לך איך להוכיח באותה צורה כמו שלאנשים שאתה דורש מהם "להוכיח" אין דרך להוכיח לך
מה ביקשתי ממישהו להוכיח? על מה אתה מדבר?
זה פשוט משהו שיכאיב להם להוכיח
אוקי כנראה שהייתה אי הבנה ולא קראתי נכון, עדיין לא הבאת שום הסבר ללמה עבודה עם חגורה תחזק את המתאמן יותר כשהוא ללא חגורה מאשר עבודה פשוט ללא חגורה מלכתחילה.ה"משהו" זה שהם מרימים משקל מסויים בלי חגורה, וה"הם" זה אנשים עם פתולוגיות שלא מאפשרות להם לעבוד בלי חגורה ללא כאב.
כי אתה מייעל את העבודה של שרירי הליבה?אוקי כנראה שהייתה אי הבנה ולא קראתי נכון, עדיין לא הבאת שום הסבר ללמה עבודה עם חגורה תחזק את המתאמן יותר כשהוא ללא חגורה מאשר עבודה פשוט ללא חגורה מלכתחילה.
אוקי כנראה שהייתה אי הבנה ולא קראתי נכון, עדיין לא הבאת שום הסבר ללמה עבודה עם חגורה תחזק את המתאמן יותר כשהוא ללא חגורה מאשר עבודה פשוט ללא חגורה מלכתחילה.
קצת מחשבות על חגורה
מה שחגורה למעשה עושה זה לפזר את העומס בין הסגימנטים בגב תחתון, כך שבמקום עומס שיתמקד על אזור מסוים בגב, הוא עכשיו מתחלק בין כל האזור שהחגורה מקיפה. עומס פחות ממוקד ויותר מפוזר יכול להקל על היכולת של הגב לספוג עומס.
אתה שואל? 😕כי אתה מייעל את העבודה של שרירי הליבה?
הטענה הזאת נשמעת על פניו מאוד נחמדה, אבל אתה מתקדם עם חגורה, מי אמר שאם תוריד אותה תרים יותר מאשר אם הייתה מתקדם ללא חגורה לאורך אותו הזמן.כי זה מאפשר לך להרים משקלים גבוהים יותר ולהתקדם לתקופה ארוכה יותר.