הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסע ל302.5  דדליפט

המסע ל302.5 דדליפט

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך
DarY עדכן/ה את הלוג ״המסע ל302.5 דדליפט״:

עדכון לוג: 08/08/16

טוב אני נותן צ'אנס לבנצ' 531 , אחרי שפעם קודמת היתה כשלון גורף הפעם אנסה בלי דילאוד כמה שאפשר לדעתי זה מה שדפק תעסק.

בנצ':
85x5
100x5
110x8 אפשר להגיד שזה שיא לא בטוח
85x12

דאמבל בנצ':
40 3x8

פולי עליון:
4x10

חתירה בפולי תחתון

3x12

פשיטת מרפק בפולי
3x12

בייספס דאמבל:
17.5 4x10

קרא את שאר עדכון הלוג...

2000 קלוריות? אתה פסיכופט ממש? אני בסוף החיטוב שלי הגעתי ל2600 קלוריות במ.ג של 81.5... וזה גם בלי אירובי בכלל

חחח, כל עוד משמר קצב של קילו לשבוע זה בסדר
קילו לשבוע זה המון.. מהניסיון שלי זה יגרור לך הרבה מאד ירידה בשריר אבל אני מניח שאתה מספיק מנוסה כדי לדעת שזה טוב בשבילך. אצלי אישית ירידה של 1.5-2 קילו לחודש הייתה הכי טובה, אולי לקח לי יותר זמן אבל פחות או יותר איבדתי 0 שריר ע"פ חישובי א"ש והיקפים והצלחתי לשמור מאד טוב גם על הכח.
2600?? אני בתחילת חיטוב שנה שעברה הייתי על 2700 במ.ג של 112
התחלתי חיטוב איפשהו ב3000-3200 במ"ג 89, ודאגתי לשמור על פחמימה יחסית גבוהה. נדמה לי שהגעתי ל150-160 פחמימה בסוף החיטוב. כשעשיתי את זה ככה ירדתי לאט אבל שמרתי על השריר והכח שלי.

קילו לשבוע זה המון.. מהניסיון שלי זה יגרור לך הרבה מאד ירידה בשריר אבל אני מניח שאתה מספיק מנוסה כדי לדעת שזה טוב בשבילך. אצלי אישית ירידה של 1.5-2 קילו לחודש הייתה הכי טובה, אולי לקח לי יותר זמן אבל פחות או יותר איבדתי 0 שריר ע"פ חישובי א"ש והיקפים והצלחתי לשמור מאד טוב גם על הכח.

התחלתי חיטוב איפשהו ב3000-3200 במ"ג 89, ודאגתי לשמור על פחמימה יחסית גבוהה. נדמה לי שהגעתי ל150-160 פחמימה בסוף החיטוב. כשעשיתי את זה ככה ירדתי לאט אבל שמרתי על השריר והכח שלי.
לא מוכן לחטב חצי שנה

שמע אני מסתכל על המשקלים שלך בפרספקטיבה של אדם רגיל כרגע, וזה פשוט מדהים מה אפשר להוציא מהגוף.
בוודאי שזה גם כשרון, אבל זה בכל מקרה לא מובן מאליו לאדם טבעי.
מעניין לראות לאן תגיע. בהצלחה!

לא מוכן לחטב חצי שנה
לא יודע כמה אתה מתכנן לרדת אבל אל תשכח גם שאם אתה נותן חיטוב איטי ככה אתה תוכל לרדת הרבה פחות. לפני החיטוב אני חשבתי שאני ארד עד 77-78 אבל הגעתי לא"ש הרצוי ב81.5-82 כי פשוט שמרתי על כל השריר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית