- פותח/ת השרשור
כמוני. Hi5.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמוני. Hi5.
בנצ
115 5x5
דאמבל בנצ
42 3x8
מתח
22 4x5
פולי עליון
5x10
בייספס
טרייספס
הבנצ הרגיש מוזר , כנראה אני לא מתאושש מהנפח אני שוקל להתחיל שבוע הבא 531 לבנצ, לא עשיתי תתוכנית הזאת כבר כמה שנים וקצת חושש
אחרי מעט מחשבה החלטתי שהנפח של 5X5 בחיטוב גדול עלי , השבוע אשחק קצת עם 100 בנצ' לחזרות גבוהות ואתחיל 531 ללחיצות בשבוע הבא.
חשבתי על התרגילי עזר הבאים:
בנצ' 531+ FSL
דאמבל בנצ' 3-4 סטים של 8-10
ואז כבר המשך לתרגילי עזר , אין מה לחפור עליהם
פרס 531+FSL
בנצ' 3-4 סטים של 10 (BBB)
ושוב המשך לתרגילי עזר שאין מה לחפור עליהם.
@White Walker
אתה הולך לעשות בדיוק לפי וונדלר? כלומר ריסט ל 90% והולך לפי האחוזים של התכנית?אחרי מעט מחשבה החלטתי שהנפח של 5X5 בחיטוב גדול עלי , השבוע אשחק קצת עם 100 בנצ' לחזרות גבוהות ואתחיל 531 ללחיצות בשבוע הבא.
חשבתי על התרגילי עזר הבאים:
בנצ' 531+ FSL
דאמבל בנצ' 3-4 סטים של 8-10
ואז כבר המשך לתרגילי עזר , אין מה לחפור עליהם
פרס 531+FSL
בנצ' 3-4 סטים של 10 (BBB)
ושוב המשך לתרגילי עזר שאין מה לחפור עליהם.
@White Walker
כן.. למרות שאני מציב TM נמוך יותר פשוט הRM האמיתי שלי פשוט מביא משקלים רעיםאתה הולך לעשות בדיוק לפי וונדלר? כלומר ריסט ל 90% והולך לפי האחוזים של התכנית?
החל מהיום מכניס אירובי , פעמיים בשבוע של 30 דקות בהמשך יכניס גם אחרי אימון.
היום היה 30 דקות , חמישי אעשה עוד 30
דדליפט אחרון לסבב
דדליפט:
200*5
200*3
250*6 pr למען האמת עלה יותר קל ממה שחשבתי..
סקואט:
160 3x8
פשיטת ברכיים
3x15
סקואט ודדליפט עושה כל סבב , בלחיצות לא אעשה עד שאתקע..שאלה לי אליך, אתה עושה שבוע דילואד אחרי כל סבב או כל שני סבבים?
אני מתחיל כנראה שבוע הבא 531, בכיוון של לעשות דילואד כל שני סבבים ותוהה אם זה ידיף
תרגילי עזר כרגיל כלומר בשבוע דילואד עושה אותם משקלים ואותם סטים, ודילואד רק באחוזים של הסטים העצימים בסקוואט ודדליפט?סקואט ודדליפט עושה כל סבב , בלחיצות לא אעשה עד שאתקע..
אבל הדילאוד שלי כבד יותר מהמומלץ, מגיע ל75-80% במקום 50-60 אחרת הגוף נרדם. ותרגילי עזר כרגיל
אני עושה תרגילי עזר באחוזים משתנים כל שבוע גם בסבביםתרגילי עזר כרגיל כלומר בשבוע דילואד עושה אותם משקלים ואותם סטים, ודילואד רק באחוזים של הסטים העצימים בסקוואט ודדליפט?
דילואד זה לחלשים.טוב אני אתחיל ואראה כבר אחרי כמה סבבים מה עובד בשבילי הכי טוב.
אתה עושה דילואדים לא?דילואד זה לחלשים.
לא.אתה עושה דילואדים לא?
נכון, חלשים לא צרכים דילאודדילואד זה לחלשים.
נכון, חלשים לא צרכים דילאוד
אימון דילאוד:
סקואט:
140x5
170x5
190x5
לג פרס
3x10
כפיפת ברכיים
4x10