הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביצים??

רועי1987

משתמש מתחיל
257
1
נק' מוניטין:
6
257
1
רציתי לשאול אם יש איזו בעיה אם אני אוכל 5 ביצים ביום (גם צהוב וגם לבן)
אני עושהלי תמיד חביתה כשעה אחרי האימון מ 5 ביצים וחבר שלי אמר לי שאני צריך לזרוק את כל החלמונים (הצהוב) ולעשות רק מהלבן....
אני לא מקשיב לו בנתיים חחחחחחחח.....

אז.....יש בעיה אם זה?

• פותח/ת השרשור
אין לי שום רגישות לכלום
אבל מצד שני אבא ואמא שלי הולכים לתזונאית... והיא אמרה להם שצריך לאכול גג 5 ביצים בשבוע!!!
אז בגלל זה גם חששתי קצת...

למה לזרוק ?
יש בזה הרבה כולסטרול שזה אחלה
וגם החלבון מתחלק חצי חצי בערך לצהוב וללבן
ככה שמלבנים בלבד אתה צריך בערך 10 ביצים

• פותח/ת השרשור
אני לא שואל אף אחד מה לאכול פשוט זה סתם עניין אותי זה הכל...

ולאכול חביתה רק מהלבן זה כל כך מגעיל נראה לי....

חלמון
סה"כ קלוריות:60 קלוריותסה"כ חלבון:2.7 גרםסה"כ שומן:5.4 גרםסה"כ פחמימות:0.3 גרםסה"כ כולסטרול:217.7 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:0 גרם
חלבון
סה"כ קלוריות:60 קלוריותסה"כ חלבון:2.7 גרםסה"כ שומן:5.4 גרםסה"כ פחמימות:0.3 גרםסה"כ כולסטרול:217.7 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:0 גרם

זה הערכים של ביצה XL
תעשה את החשבו ןשלך

חלמון
חלבון

זה הערכים של ביצה XL
תעשה את החשבו ןשלך
אממ, שני הערכים שהבאת הם זהים, עד כמה שאני זוכר בחלבון ביצה יש כ4 גרם חלבון והרבה פחות שומן וכולסטרול.

אין שום בעיה , אם אין לך בעיית כולסטרול.
בנוסף אתה מתאמן , בנוסף הכמות לא גבוהה גם ככה הגוף מייצר בסביבות ה 2 גרם כולסטרול כזה יותר מ5 ביצים.
ברגע שאתה אוכל כולסטרול הכבד מייצר פחות ולהיפך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית