L lepk משתמש מתחיל 23 0 נק' מוניטין: 0 0 23 0 2/12/09 #1 האם אפשר להחליף את המתח בתכינית הSS בבנט אובר? כי זה מציק להוסיף משקל כי אין לנו שרשראות במכון או משו... זה יהיה בסדר? או שלהישאר עם מתח ולהסתדר איכשהוא (תכלס אפשר להסתדר. אבל עדיין אני שואל...)
האם אפשר להחליף את המתח בתכינית הSS בבנט אובר? כי זה מציק להוסיף משקל כי אין לנו שרשראות במכון או משו... זה יהיה בסדר? או שלהישאר עם מתח ולהסתדר איכשהוא (תכלס אפשר להסתדר. אבל עדיין אני שואל...)
Yeti משתמש משקיע 3,383 378 נק' מוניטין: 7,408 0 3,383 378 2/12/09 #2 עדיף להסתדר עם מתח, סה"כ להחזיק משקולת ברגליים אני לא מבין מה הבעיה... תעשה את השיקולים שלך, בנט אובר הוא תרגיל לא רע אבל מאוד קל לרמות בו (כמעט בלתי אפשרי שלא). חוץ מזה אתה יכול להגיע ל3x15 לפני שאתה מתחיל להוסיף משקל, אפשר גם לעשות מתח עם תיק גב אבל לא ניסיתי ככה שאני לא יודע עד כמה זה נוח. אגב, ריפ שונא BOR. נערך לאחרונה: 2/12/09 Upvote 0 Downvote
עדיף להסתדר עם מתח, סה"כ להחזיק משקולת ברגליים אני לא מבין מה הבעיה... תעשה את השיקולים שלך, בנט אובר הוא תרגיל לא רע אבל מאוד קל לרמות בו (כמעט בלתי אפשרי שלא). חוץ מזה אתה יכול להגיע ל3x15 לפני שאתה מתחיל להוסיף משקל, אפשר גם לעשות מתח עם תיק גב אבל לא ניסיתי ככה שאני לא יודע עד כמה זה נוח. אגב, ריפ שונא BOR.