עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגע עושה טקסס אז ביום ראשון דדליפט וביום חמישי פאוורקלין חשבתי לתת חיזוק ביום שלישי במקום המתח.לאיזה חלק?
בגדול תרגילי עזר רלוונטיים יכולים להיות hang clean(משקל נמוך יחסית לפאוורלין) או high pulls(משקל גבוה יחסית).
אני אף פעם לא ראיתי צורך או היגיון בתרגיל השני והמון תועלת בראשון
1. אין צורך אז כמו שמעלי כתבו להשתמש בhigh pulls?האנג קלין וסנאץ'.
אבל הבסיס תמיד היה ותמיד יהיה להתאמן על הפאוור קלין תוך כדי עלייה בסקוואט ובדדליפט.
כמובן שגם יסייע לשפר את הטכניקה. וגנטיקה אקספלוסיבית גם תעזור מאוד.
אי אפשר להכניס ביעילות למתכונת של 3 ימים בטקסס תרגילי עזר לפאוורקלין, אלא אם כן תקדיש חלק מהאימון עצימות לתרגילי עזר ורק אחר כך לפאוורקלין. ביום התאוששות או ביום נפח אתה לא יכול להכניס כלום.כרגע עושה טקסס אז ביום ראשון דדליפט וביום חמישי פאוורקלין חשבתי לתת חיזוק ביום שלישי במקום המתח.
@MikeRozner
כמו שאני עושה ביום התאוששות בתרגיל הראשי 10 אחוז פחות ל3 סטים לא ניתן יהיה לעבוד בעצימות בנונית גם פה בתרגיל עזר לפאוורקלין שבעצם יחליף את המתח שאני עושה כיום ביום התאוששות מה ההבדל?אי אפשר להכניס ביעילות למתכונת של 3 ימים בטקסס תרגילי עזר לפאוורקלין, אלא אם כן תקדיש חלק מהאימון עצימות לתרגילי עזר ורק אחר כך לפאוורקלין. ביום התאוששות או ביום נפח אתה לא יכול להכניס כלום.
1. אין צורך אז כמו שמעלי כתבו להשתמש בhigh pulls?
2. איך באק סקוואט משפר באופן משמעותי את הפאוורקלין? לא יותר הגיוני שזה הפרונט סקוואט?
אוקיי אז לא משפר. הבאק סקוואט והדדליפט איך משפרים את הפאוור קלין?לא, אין צורך. ולמה שפרונט סקוואט ישפר את הפאוורקלין?
1. לא מצליח להבין תאכל להסביר איך הבאק סקוואט משפר את פאוור קלין?כן. בעיקר הדדליפט.
מסכים מאד. לפאוור קלין צריך בעיקר תרגול, בהנחה שהטכניקה נכונה. תרגילי עזר חשובים פחות, לפחות בהתחלה.אתה יכול למשל להתחיל כל סט של פרס בקלין, או האנג קלין כדי להוסיף תרגול נוסף.
לא שזה משמעותי, אבל אם להכנס לקטנות - פרונט סקוואט לא משפר ומחזק את ה-thoracic extension, ובכך משפר את היכולת להכנס מתחת למוט כבד (יחסית אליו כמובן) במשיכה השלישית?לא, אין צורך. ולמה שפרונט סקוואט ישפר את הפאוורקלין?
מסכים מאד. לפאוור קלין צריך בעיקר תרגול, בהנחה שהטכניקה נכונה. תרגילי עזר חשובים פחות, לפחות בהתחלה.
לא שזה משמעותי, אבל אם להכנס לקטנות - פרונט סקוואט לא משפר ומחזק את ה-thoracic extension, ובכך משפר את היכולת להכנס מתחת למוט כבד (יחסית אליו כמובן) במשיכה השלישית?
כן. אתה יודע יפה מאד שהרבה מאמני משקולות קוראים כך לשלב הכניסה מתחת למוט.המשיכה השלישית?
דיברתי על הפאוורקלין. הכניסה מתחת למוט כבד מצריכה כוח בזוקפי הגב העליונים, שהפרונט סקוואט יכול לשפר.נכון, אבל מדובר בפאוורקלין. כמובן שפרונט חשוב לקלין מלא.
1.גם בנץ פרס מחזק אותי האם גם הוא משפר את הפאוורקלין?סקוואט מחזק אותך, וכל מה שמחזק אותך משפר את הפאוור קלין. אתה לא יכול להחליף את המתח ב hang clean כי אלה תרגילים שונים עם מטרות שונות. אם אתה עושה טקסס, אתה לא צריך תרגילי עזר לקלין, אלא רק לעשות אותו מספיק. אתה יכול למשל להתחיל כל סט של פרס בקלין, או האנג קלין כדי להוסיף תרגול נוסף.
אתה ממשיך לנסות, ובסופו של דבר אתה תצא מהתקיעה בהנחה שהסקוואט והדדליפט שלך מתקדמים. הדדליפט לא יעלה ב25 ק"ג בעוד הפאוור קלין לא מצליח. אם זה קורה, הטכניקה שלך בפאוור קלין כנראה גרועה. וזה בהחלט משהו שצריך לשפר אבל זה לא שייך לתוכנית שלך.1.גם בנץ פרס מחזק אותי האם גם הוא משפר את הפאוורקלין?
2. אם פשוט אני מספיק להתקדם בתוכנית "טקסס" בפאוורקלין במתכונת של 5X3 אז מה השלב הבא?
בפאוורקלין הכוח מגייע גם מיהדיים,עצם המשיכה של המוט לא?עדיין לא הצלחתי להבין למה הסקוואט משפר את הפאוורקלין? דדליפט אני יכול להבין התנועה קרובה אבל סקוואט מאיפה מגייע לידי ביטוי בתנועה זה כמו להשוות לבנץ פרס?אתה ממשיך לנסות, ובסופו של דבר אתה תצא מהתקיעה בהנחה שהסקוואט והדדליפט שלך מתקדמים. הדדליפט לא יעלה ב25 ק"ג בעוד הפאוור קלין לא מצליח. אם זה קורה, הטכניקה שלך בפאוור קלין כנראה גרועה. וזה בהחלט משהו שצריך לשפר אבל זה לא שייך לתוכנית שלך.
אם אתה גם תקוע בסקוואט ובדדליפט, זה הזמן למצוא פיתרון. אולי דילואוד, אולי שיפור התזונה ו/או השינה, אולי פשוט אתה כבר לא מתאמן בינוני וכו', אבל זה נושא אחר. כל עוד הסקוואט והדדליפט מתקדמים והטכניקה בקלין סבירה פלוס, הוא יתקדם, גם אם מידי פעם תכשל פה ושם.
והבנץ' לא כל כך קשור לפאוור קלין כי בו עובד כמעט רק פלג הגוף העליון. זה עדיף שיהיה לך בנץ' כבד יותר, אבל זה לא הגורם המכריע, לא קרוב ללהיות משמעותי כמו הכוח שיש לך בפלג הגוף התחתון - שהוא מה שמניע את המוט בקלין באופן כמעט בלעדי.
ממש לא, המשיכה מגיעה מהטרפזים ומהרגליים, לא מהידיים.בפאוורקלין הכוח מגייע גם מיהדיים,עצם המשיכה של המוט לא?עדיין לא הצלחתי להבין למה הסקוואט משפר את הפאוורקלין? דדליפט אני יכול להבין התנועה קרובה אבל סקוואט מאיפה מגייע לידי ביטוי בתנועה זה כמו להשוות לבנץ פרס?