הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Texas Method

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-22/12/16
  • פותח/ת השרשור
עזבת LB בגלל גמישות כתפיים?....
אף פעם לא הצלחתי לזהות מה לא בסדר בLB, אבל מדי כמה אימונים כבדים הייתי מרגיש לחץ בכתף שמקרין למרפק, כאבים לא נעימים בכלל. זה קרה לראשונה כמה חודשים אחרי שעברתי לLB(במשקלי עבודה של 130 ק"ג בערך), וחזר על עצמו כל תקופת אימונים כבדה, לא משנה איך הייתי משנה את האחיזה. כשקניתי נעליי ליפטינג החלטתי לעבור לHB.
אני משער שמשהו אצלי בכתפיים לא מאפשר לי להחזיק את המוט מבלי ליצור את הלחץ שגורם לכאבים.

אף פעם לא הצלחתי לזהות מה לא בסדר בLB, אבל מדי כמה אימונים כבדים הייתי מרגיש לחץ בכתף שמקרין למרפק, כאבים לא נעימים בכלל. זה קרה לראשונה כמה חודשים אחרי שעברתי לLB(במשקלי עבודה של 130 ק"ג בערך), וחזר על עצמו כל תקופת אימונים כבדה, לא משנה איך הייתי משנה את האחיזה. כשקניתי נעליי ליפטינג החלטתי לעבור לHB.
אני משער שמשהו אצלי בכתפיים לא מאפשר לי להחזיק את המוט מבלי ליצור את הלחץ שגורם לכאבים.
זה יושב במקום הנכון?
בגלל זה עלית ב 30 קג ? 🙄
לא עשיתי SS בחיי. (חוץ מאיזו תקופה קצרה של חודש להחזיר משקלים)

• פותח/ת השרשור
@Matty

לשיפוטך.

יש עוד המון סרטונים בערוץ, תסתכל. (לדעתי כן)

בסה"כ במקום הנכון.
אתה מנסה להרים את המרפקים/מקרב אותם אחד לשני כדי לשמור על כיווץ טוב באזור?

• פותח/ת השרשור
בסה"כ במקום הנכון.
אתה מנסה להרים את המרפקים/מקרב אותם אחד לשני כדי לשמור על כיווץ טוב באזור?
כן. כמו שאתה רואה אני גם לא מצליח להחזיק את המוט וחייב להניח עליו את שורש כף היד.

כן. כמו שאתה רואה אני גם לא מצליח להחזיק את המוט וחייב להניח עליו את שורש כף היד.
יש אנשים שאוהבים להחזיק את המוט ממש, אני מעדיף רק "לתמוך" במוט עם החלק התחתון של כף היד ושאר כף היד נשארת פתוחה.
בלי קשר, שקלת לבצע אולי facepulls? זה יכול לעזור לכל האזור.

• פותח/ת השרשור
יש אנשים שאוהבים להחזיק את המוט ממש, אני מעדיף רק "לתמוך" במוט עם החלק התחתון של כף היד ושאר כף היד נשארת פתוחה.
בלי קשר, שקלת לבצע אולי facepulls? זה יכול לעזור לכל האזור.
למעט חודש האימונים האחרון זה תרגיל שקיים אצלי כמעט תמיד בתכנית, ויש לי כתפיים טובות בסך הכל, אולי משהו ביחס עצם הבריח-שכטה-הומרוס-אמה לא מתאים לאחיזה כזו.
בכל מקרה אני לא חושב שיש טעם לייחס כזו חשיבות לסגנון הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
Ori.S עדכן/ה את הלוג ״SS״:

SS אימון 17

Squat 142.5kg 3x5
Bench 107.5kg 3x5F
Pullups bw+21.25 kg 3x5

סקוואט קשה, סט ראשון צולם והיה יפה ודי קל לטעמי, השניים האחרים היו מאוד קשים, ובמיוחד החזרה האחרונה.

לבנץ׳ הגעתי די תשוש, סט ראשון היה בסדר, סט שני רק רביעייה, ובשלישי רק שלשה. לא דחפתי לכשל מוחלט.

מתח בסדר, עליה סהכ של 1.25 מהאימון האחרון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Ori.S עדכן/ה את הלוג ״SS״:

SS אימון 18

סוגר שבוע שישי בתכנית הפלא הזו. רק לומד להעריך אותה יותר. משקל גוף 70.5.

Squat 145kg 3x5
קשה מאוד, הכי קשה שהיה בתכנית עד כה. כבר יש ספקות לפני כל סט:secret:
Press 60kg 3x5F התחזקתי מהאימון האחרון, אבל חזרה אחרונה בסט האחרון נעצרה כמה ס"מ מעל הראש וויתרתי אחרי כמה שניות של מלחמה. אעשה ריסט, בכל מקרה הצוואר שלי לא 100% מאז שנתפס לפני כמה אימונים.

Deadlift 160kg 1x5
קל. לא ככ שמתי לב לטכניקה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעבור כבר לטקסס .
כן, זה התכנון, אבל עוד טיפה. הבנץ׳ והפרס תכף מגיעים לאותם משקלי הנפח שבהם הפסקתי את הטקסס, יהיה נחמד לגרד אותם כבר מעכשיו. עוד 5-7 ק"ג, אם אצליח.
ולילה טוב

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית