Resource icon

Texas Method

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-22/12/16
בהחלט מה שאעשה.😃

סינגל בדדליפט 160 בחימום. כבד מדי לחימום, היה בטעות. כשאני כותב את זה אני נזכר שגם בסקוואט נכנסתי לסט העבודה עם 5 קילו פחות בצד אחד והייתי צריך להחזיר את המוט ולהוסיף פלטה.

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״Texas method״:

Week 3.C

אני סוס היום 🕴

Squat 152.5kg 1x5

הייתי יותר סימטרי אחרי תשומת הלב בשלישי, זה הקל על הסקוואט, הכל הרגיש טוב. בכל אופן קשה מאוד.

Bench 110kg 1x5

אין יותר מדי מה להגיד. לאחרונה הבנץ׳ לא זורם לי, היום הוא הרגיש מצוין.

Deadlift 170kg 1x5

יכול להיות שהגב העליון התעגל מעט לקראת סוף הסט, אבל הרגיש טוב וקל יותר משבוע שעבר.

Peace.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״Texas method״:

Week 4.A

Squat 137.5kg 5x5
לא היה נורא כבד, צולם סט אחרון שנראה פזיז יחסית, אבל הרגיש בסדר. עליה של 2.5 בנפח

Press 60kg 5x5
גם כן בסדר גמור, מצולם סט כלשהו.

Pullups 22.5kg 3x5

לא עשיתי המון זמן, חשבתי שיהיה כבד אבל היה קל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
א. מסתכלים למטה, לא למראה.
א-1. אורי עושה HB אז הוא מסתכל קדימה אני מניח.
א-2. נכון, ולי אישית החוסר במראה עוזר בזה שאני מסתכל לנקודה למטה ולא מתפתה להנות מהיופי של פרצופי המתאמץ והאדום בזמן העליה.
ב. אני מעדיף להסתכל במראה במקרה הכי גרוע במקום שאנשים יעברו לי מול הפנים ויסיחו את דעתי.
זו אחת הסיבות שבמכון החדש אני לא עושה ככה אלא עובד עם הפנים למראה. במכון הקודם היה מלא מקום ואנשים כיבדו ועברו כמה מטרים ממני.

למה אתה עושה סקוואט הפוך? (עם הפנים כלפי חוץ)

המראה מוציאה מריכוז לא משנה כמה אני מנסה להתעלם. תמיד אני מחפש בעיות בברכיים באחיזה ובצוואר וזה מבזבז לי זמן מתחת למוט לפני הסט. בנוסף, אני מנסה לשמור על צוואר ניטרלי, והמראה מפריעה בגלל שבמהלך הסט אני מסתכל לעצמי בעיניים באופן אוטומטי. החלטתי ביום חמישי באופן להסתובב בסט הכבד, וזה הרגיש מצוין. גם היום הרגיש מצוין, אז אמשיך ככה.
עוד חצי תירוץ, הכלוב לא מקביל למראה וזה גורם לי לעשות חצי רוטציה עם הגוף ואני חושב שזה מה שגרם לי לעשות סקוואטים עם סטייה הצידה של המוט. ראיתי את התופעה גם אצל עוד אנשים לאחרונה, אולי אני לא היחיד.

אנשים יעברו לי מול הפנים ויסיחו את דעתי
זה דווקא לא קורה לי, היום באחד הסטים מישהו התיישב לי מול הפנים, והתחיל לעשות דאמבל פרס בישיבה, הצלחתי להתעלם:sarcastic:

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית