הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של הבילדר שרוצה להרים כבד

בר סולטן

משתמש מתחיל
95
14
נק' מוניטין:
17
95
14
בר סולטן הוסיף לוג חדש:

Ud2+ss - לוג של סתם ילד

טוב אז פתחתי לוג התקדמות מיום ראשון מתחיל ud2 נתונים:
גובה:178
משקל:71 קצת נוזלים שבוע אחרון קצת חריגות
אחוז שומן בערך 14-15
רוצה לרדת לפחות ל12 בגלל שיש לי נטייה להשמנה ואחרי זה אני ועושה ss
4.5 ימים ראשונים
210 חלבון
שומן מינימום שמן 6 כמוסות וצהובי ביצה
פחמימה גם מינימום 40-80 ירקות ואורז
אימוני ריקון
סקוואט 15
כפיפת ברך15
לחיצת חזה 15
חתירה15
הרחקת זרועות 15
תאומים 15
ידיים בסופר סט 15
אימון לפני העמסה
לחיצת רגליים
כפיפת ברך
פשיטת ברך
תאומים
לחיצת חזה
חתירה
לחיצת חזה...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
היום 45 דקות אירובי על קיבה ריקה להתחיל לדלל את המאגרים לקראת המחזור שמתחיל מחר
אימון ריקון נראלי אני היחיד בעולם שעשה את זה כמו בספר עשיתי את כל האימון וחזרתי עליו עוד פעם בפעם השניה הייתי עייף מאוד ריק ודי חלש בלי פאמפ לקח שעה וארבעים דקות של אימון בלי אירובי לא היה כוח בכלל מאוד עייף שרירים כואבים נראה עוד מעט עם זה שווה את זה כנראה שאני ילך על 6 7 מחזורים כאלו שנה טובה לכולם

• פותח/ת השרשור
עוד אימון ריקון קשה ועוד 20 דקות אירובי הייתי במוטיבציה גבוהה כל האימון מרגיש מרוקן מחכה לעמסה כבר מחר יש אימון נורמאלי
משקל לפני העמסה 69.5
אימון fbw 6-12 חזרות לפני האימון 25 גרם פחמימה ועוד 15 גרם חלבון מי גבינה הטיפ הזה נתן עוד כוח
תכנון להעמסה של היום
גלידה של בן אנד גריס
טונה 12 פריכיות
100 גרם שיבולת וסקופ חלבון קזאין מחר העמסה של
1. שיבולת שועל 100 גרם סקופ חלבון 4 קוביות שוקולד מריר פרי
2. פריכיות 8 4 ביצים
3. פיצה
4 300 אורז 100 חזה עוף
5. ארוחה מס 1
6. אורז 300 טונה
7. ארוחה מס 1
מחכה לאימון כוח של יום שישי

• פותח/ת השרשור
משקל אחרי העמסה 71.7 היה אימון כוח הרגשתי חזק מאוד היום ומחר אני יהיה במאזן קלורי שלילי קל ומחר 45 דקות אירובי בכללי אחרי כמעט שבוע אני חושב שזה לא כזה נורא נכון ה4.5 ימים הראשונים סיוט אבל העמסה והיומיים האלה נחמדים מאוד בריקון זה נראה כאילו אתה מאבד מסה ואחרי זה בהעמסה אתה מחזיר הכול שבת שלום לכולם

• פותח/ת השרשור
50 דקות אירובי ובטן יש לי כאבים קלים בגב התחתון אני יחליף את הסק וואט בלחיצת רגליים עד שאני ישתפר טיפה בטכניקה וגם בגלל שיש סאונה בבית גם 10 דקות סאונה רטובה

• פותח/ת השרשור
שני אימוני ריקון מאחורי האימונים האלה עם ה15 חזרות הורגים אבל זה נותן פאמפ מעולה וקשיחות כזאת לשרירים אני מאוד תפוס בזמן האחרון ביום רביעי לא יהיה אימון בגלל הצום ככה שהאימון הבא יהיה רק בשישי
לא יכלתי לוותר על אימון נשאר עוד 2 ארוחות לפי הצום וסיימתי את הקלוריות של היום שגם ככה זה רק חלבון אז דחסתי הרבה משקל בוקר 70.2 אחרי הצום הוא בטח ירד הרבה אבל יש יום וחצי כמעט של העמסה אז הכול בסדר בסך הכול אימון כוח ביום שישי תרגלתי היום עוד פעם סקוואט ושמתי שתי פלטות מתחת לעקבים והתכניקה השתפרה אין כאבים בגב בכלל הוספתי טיפה פחמימה היום הגעתי ל 150 בערך הוספתי עוד 70 ככה מהרגיל צום קל לכולם וגמר חתימה טובה

• פותח/ת השרשור
משקל בוקר 70.7 אחרי אימון כוח קשה שיפרתי טכניקה בעיקר בסקואט ודדליפט 20 דקות אירובי יש כבר שיפור במראה רגליים ובטן טיפה אחרי שבועיים כמעט מרוצה

• פותח/ת השרשור
50 דקות אירובי היום קראתי קצת על השיטה למסה ויכול להיות שאני ילך על זה למרות שלא נראלי כל כך אחרי שבועיים דיאטה אני חושב שיש שיפור מסויים לפחות באמסטרינג בטן כנראה שממחר אני מוסיף קלן לשבועיים גם הולך לשחק כדורגל מחר ככה שיאכל לפחות 300-250 גרם חלבון בסך הכול מרוצה מאוד מקווה לגמור באחוז שומן 10-11 כמו שהצבתי לעצמי יש עוד 6 שבועות ואני 14 ככה שזה אפשרי מאוד כנראה יוסיף קפאין לאימונים שלי של הריקון לתת את המקסימום החדר כושר סגור ביום שני ככה שאת האימון ריקון השני אני יעשה ביום שלישי והאימון של ה6-12 חזרות יעשה ברביעי הקריאטין מתחיל לעזור באימונים אחרי שבועיים שימוש חג שמח לכולם
משקל בוקר 69.3 אין תופעות בינתיים דופק גבוה טיפה אולי כאבי ראש בקטנה לא משהו בלתי נסבל אחרי אימון ריקון קשה לא היה שעה משחק בכללי אין פחמימה כמעט 5 ארוחות כל אחת 50 גרם וחלבון וכל מה שבא בנוסף מקווה לעבור את החגים לגמור עם זה הקלן של סופר פרמה מעולה שמעתי עליהם דברים טובים כעיקרון אני בסביבות ה 13-14 אחוזי שומן העמסה ביום חמישי הולכת להיות נקייה בלי ציטים בכלל

• פותח/ת השרשור
אימון בין המגעילים הרגשתי חלש מאוד יכול להיות בגלל הקלן באמצע האימון הרגשתי סחרחורת כזאת סיימתי את האימון עם אחת וחזרתי הביתה אולי זה היה נפילת סוכר בכל זאת טיפה חרגתי מהמיכסה הקלורית שלי בגלל מה שקרה אחרי האימון אכלתי פרי ושש פריכיות אז נגיד שהייתי במאזן לקלורי שלילי של 700 600 היום לא נורא מחר אין קלן ויש אימון רגיל ואז העמסה טובה
מה שטוב מחר ומחרתיים לא יהיה קלן מתכנן העמסת פריכיות אורז ננעל על סוג פחמימה וכל פעם שאני שותה שייק פעמיים ביום עם שיבולת שועל חצי קילו שיבולת שועל ולפחות 70 80 פריכיות

• פותח/ת השרשור
ה 25 גרם פחמימה פשוטה פלוס 15 גרם חלבון מי גבינה נתנו פוש הרגשתי ממש הטוב ההעמסה התחילה היום אכלתי גלידה של בן אנד גריס פופקורן קינדר בואנו ו12 פריכות אורז היום היה קצת ליכלוך מחר יהיה העמסה נקייה היה היום אימון היפטרפיה מעולה נקווה להיות חזק יותר ביום שישי באימון כוח

• פותח/ת השרשור
העמסה
200 גרם שיבולת
12 פריכיות 4פרוסות לחם
גלידה
שניצל צ'יפס אורז
4 לחם 12 פריכיות
פסטה 200
משקל ובוקר 69.3

• פותח/ת השרשור
היומיים האחרונים לא היו טובים מבחינת תזונה ממש שבוע מאכזב לא רוקנתי כמו שצריך וגם העמסה היתה לא משהו בכלל יוצא קצת בהרגשה חמוצה עם כל החגים האלה שישי שבת נוראיים מעט חלבון הרבה פחמימה מחר מתחיל לרוקן שוב ברצינות יותר מחר השקילה בבוקר נראה את הנזק בקיצור נגמרה לי האבקה כרגע תקוע בלי אבקה יקנה עוד כמה ימים והזמנתי גם מwake up body אומגה 3 מולטי ויטמין אבקת חלבון קוטלר איזו נתרשם ממנה גם נראה תוך כמה זמן המשלוח יגיע שונא להזמין זה מעצבן ממש מחר מתחילים סייקל רביעי כמעט באמצע הדרך האמתי די מרוצה מהתוצאות
גם הזמנתי קדם אימון ישלב אותו רק בריקון להוציא את המקסימום mr hiid v2 מקווה שאני לא טועה בשם בכל זאת 400 מג קפאין במנה זה אסטרונומי אבל משלב את זה רק בראשון ושני כי ברביעי ושישי יש לי 25 גרם פחמימה ו15 גרם חלבון מי גבינה לפני האימון

• פותח/ת השרשור
מתחילה העמסה שבוע מבלבל עם כל החגים יום ראשון ושני לא היו במיטבם שלישי ורביעי טובים הפעם יהיה העמסה נקייה אני מקווה יום שישי סוגר 4 שבועות של דיאטה

• פותח/ת השרשור
העמסה:
בייגלה 500 גרם אחלה מוצר 78 פחמימה ל 100 גרם
500 שיבולת
גלידה
12 פריכיות
בכללי מסכם ירידה של 2 אחוז שומן בחודש הזה עוד שבוע יחזור לקלן עוד פעם הדיאטה אמורה להסתיים עד 8 שבועות 6-8 ככה שהיא עומדת ביעדים
אחד העמסות הטובות ביותר שהיו לי ניצלתי את יום שישי כדי לישון טוב יצאתי לאימון היה מעולה חזק מתמיד הכל זרם היה ממש טוב בחנתי את עצמי בכוח ראיתי שלא ירדתי בכוח כמעט אוהב את ההרגשה שלהיות מלא פחמימות אנרגיות מילוי גופני וביום שאחרי העמסה מרגיש חטוב מתמיד ממש כיף יש לי התלבטות אולי אני יסיים את הדיאטה עוד שבועיים ואולי עוד 4 נראה ברמת החיטוב שנגיע
משקל נכון להיום בבוקר 70.6 אני צובר נוזלים בקלות ודי הרבה סך הכול מאוד מרוצה היום אירובי

• פותח/ת השרשור
אימון לא ממש טובה עשיתי רק סבב אחד ולא שתיים אבל ניצלתי את זה בשביל 20 דקות אירובי

• פותח/ת השרשור
אימון ריקון לקח משהו כמו שעה וחצי הייתי עיף מאוד אבל יש עוד שבועיים לדיאטה אז ככה שאני אופטימי בסך הכול מרוצה ויתרתי על ה ss אני יעשה תוכנית בילדינג עם דגש על מורכבים והתקדמות בתרגילים המורכבים

• פותח/ת השרשור
אתמול אימון fbw טווח חזרות 6-12 התחילה העמסה אכלתי גלידה ושוקולד אחרי האימון ומאז הכול נקי בסך הכול אחלה אימון בין הטובים שהיו לי ביום רביעי באימוני ריקון מתחיל לשלב קדם אימון אימון ביום שישי לא ישתמש בוא בגלל הפחמימה והחלבון לפני האימון באותו יום אחרי המסה חודש ניטרלי ואז מסה נקייה תוכנית בילדינג כנראה

• פותח/ת השרשור
משקל אחרי העמסה 69.8 לא יכלתי לבצע אימון ביום שישי אני יבצע אותו היום בערב מת לנסות את הקדם אימון ביום ראשון השלמתי קצת שינה מקווה לאימון חזק כמו תמיד שלא יהיה נפילות מיותרות התוכנית שאני יעשה במסה abcd כבד ומורכב התקדמות שבועית קלה עם הרבה שינויים ובתוכניות קצת משונות לבילדינג
סוגר 5 שבועות בדיאטה התחלתי 16-15 עכשיו בערך 13-14 חזה בטן רגל אחורית שיפור מעולה נראה מה אפשר לעשות עוד 3 שבועות בתאורה טובה אפשר להתחיל לראות ריבועים לדעתי לא שווה את הסבל אבל אני אוהב גיוון ושינוי אז זה שווה

• פותח/ת השרשור
הפסקתי עם הud2 ממשיך דיאטה רגילים לעוד שבועיים ערכים:
200 חלבון כפול 2.8 ממשקל הגוף
120-150 גרם פחמימה מחולק ל3 ארוחות
שומן מינימום בערך 50 גרם
אימונים fbw 6-12 חזרות 4 פעמים בשבוע
קלן מתחיל היום 20 מקג

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית