הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Parallel Vs ATG

LipoLysis

משתמש מתחיל
193
28
נק' מוניטין:
71
193
28
היי כולם,

אני ב Bill Starr 5x5 Madcow כבר חודש בערך, רואה התקדמות נהדרת חוזר לשיאים והכל מצוין אבל רציתי להתייעץ לגבי עומק בסקוואט

אני שובר מקביל ויורד אפילו יותר עמוק אבל לא לרמה של ATG לפחות לא במשקל שיא לאותו שבוע.

זאת אומרת למשל לפני שבוע יום שישי עשיתי 170 ל 3 וביום ראשון הייתי צריך לעשות ל 5 ותמיד קיים קושי מנטלי לרדת ATG אפילו שביום שישי 170 ל 3 היה דיי קל, אז אני יורד כדי לשבור מקביל שיחשב לחזרה..

בכל אופן עם כל משקל עבודה אחר אני כן יורד ATG במיוחד ביום השני בשבוע שאתה עובד רק 85% מהמשקל rm5

זה כאילו אני מתרגל את ה ATG עם בערך 10 קילו+- פחות מ ה PR השבועי בעוד שאני ממשיך לשבור שיאים נוספים כל שבוע או לפחות מנסה... (נתקעתי שבוע על 170 עד שהצלחתי לחמישייה וגם זה בקושי, נראה מה יהיה היום)

ועכשיו לחבר הכל לנושא.. המטרה שלי היא כח, אני רוצה להיות כמה שיותר חזק בין אם זה לחזרה אחת או לחמש, אבל בבוא הזמן אני מתכוון לנסות להשמיש את הכח שלי ולבטא אותו ב Weightlifting ולא ב PowerLifting ככה שעומק זה דיי חשוב

על מה עדיף לי להתמקד, לשבור מקביל ואפילו טיפה יותר או עד הסוף למטה? כמו עכשיו למשל?

אני אעייף כמה שצריך כדי להציל כל מי שאפשר להציל מציפורני ריפטו. ומצחיק שאני מעייף כשכתבתי הודעה אחת כל הפוסט הזה, ביחס למחנה הנגדי.
יש פה דיון ואתה בא פעם בכמה פוסטים וזורק איזו עקיצה על ריפטו כאילו מישהי יעלב..

אם יש לך מה לתרום לויכוח, בכבוד.. אם לא תפסיק עם ההתנהגות הילדותית הזאת.

יש פה דיון ואתה בא פעם בכמה פוסטים וזורק איזו עקיצה על ריפטו כאילו מישהי יעלב..

אם יש לך מה לתרום לויכוח, בכבוד.. אם לא תפסיק עם ההתנהגות הילדותית הזאת.

עובדה שיש פה אנשים שכל פעם שחלילה מישהו טוען שהמלך הוא עירום, נעלבים כאילו העליבו את אבא שלהם.
ולמה נראה לך שאפשר בכלל לנהל דיון עם אנשים שמסרבים להבין ש-HB ופרונט סקוואט (ועל כן גם קלין) הרבה יותר קרובים מאשר LB וקלין? איזה סקוואט עמוק יותר? איפה הברכיים כפופות יותר וקדימה יותר? באיזו מהוריאציות העומס על הגב העליון גבוה מאוד ובשנייה הוא למעשה...אפס? כל אלה דברים שצריכים להיות מובנים מאליהם ולא נתונים לויכוח בכלל.

ולמה נראה לך שאפשר בכלל לנהל דיון עם אנשים שמסרבים להבין ש-HB ופרונט סקוואט (ועל כן גם קלין) הרבה יותר קרובים מאשר LB וקלין? איזה סקוואט עמוק יותר? איפה הברכיים כפופות יותר וקדימה יותר? באיזו מהוריאציות העומס על הגב העליון גבוה מאוד ובשנייה הוא למעשה...אפס? כל אלה דברים שצריכים להיות מובנים מאליהם ולא נתונים לויכוח בכלל.
תודה רבה

אין בעיה עם ההתנגחויות כל עוד אתם שומרים על תרבות דיון. תגובות הבאות שיצאו מנורמות נימוס יגררו מחיקה ונעילת האשכול.

בהצלחה לכם

עובדה שיש פה אנשים שכל פעם שחלילה מישהו טוען שהמלך הוא עירום, נעלבים כאילו העליבו את אבא שלהם.

אמר הבן אדם שיש לו טריגר כל פעם שמישהו אומר LB.

אני לא אומר שהם רק עושים את זה בשביל לקום מהקלין, אבל אני אומר שהם לא יחזקו משהו שהוא רחוק מדי, לא משנה אם הוא יעזור להם או לא, אם זה לא שווה את הזמן שלו

אולי תתאמו גרסאות או משהו...

אמר הבן אדם שיש לו טריגר כל פעם שמישהו אומר LB.

אולי תתאמו גרסאות או משהו...

אולי כדאי שתהיה מתואם עם עצמך: מידע - Squat. מצד אחד אתה כותב את זה, ומצד שני, למרות שאתה בעצם מסכים ש-HB נותן קארי אובר יותר טוב, אתה מגיע למסקנה שצריך בכלל LB. מאוד לוגי. אבל זה לא חדש אצלכם שכל שרשור אתם טוענים טענות סותרות, ומקווים שאף אחד לא ישים לב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית